Follow my blog with Bloglovin

Min dubbelgångare

Haha så kul! Igår var vi och handlade och plötsligt säger F ”jag trodde det var du” och pekar lite diskret på en tjej. Han hade gått fram till henne, varit på väg att lägga armen runt henne och sagt ”älskling, jag tror vi har allt nu”, men hon hade inte svarat. ”Jag tror inte att hon förstod att jag pratade med henne”, sa han. Haha, nej tror fan det. ”Men det ser väl inte ut som jag”, sa jag. ”Jo, hon hade en grå tröja”. Haha, ja men dååååååså.

 

bild

Här har ni alltså min dubbelgångare. Kan ändå förstå att han trodde det var jag. Lite längre hår bara. (Älskar att hon handlade satsumas!!! <3)

Har ni råkat göra sådär någon gång förresten? Jag har förväxlat någon med min mamma när jag var liten och minns fortfarande hur pinsamt jag tyckte det var.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (31)

 • Sabina

  |

  Haha, jag har inte förväxlat person nån gång men en gång satte jag babblandes en vara i ett annat pars vagn för att det var där min man stod med vagnen senast jag såg honom! Så hade han flyttat på sig och jag skämdes ihjäl 🙁

  Svara

 • Elin

  |

  Jag sprang (på fyllan, till mitt försvar) fram till en kille, kramade honom och började prata om en fest jag trodde att vi hade varit på ihop. Insåg lite för sent att jag bara sett honom ofta i skolan och egentligen inte kände honom alls…. han spelade med av artighet men jag ville dö varje gång jag såg honom i skolan efter det. Haaaah

  Svara

 • Robert

  |

  Nej, har aldrig hänt. Jag nöjer mig med gå in i grannens hus av misstag. Gjorde det när jag var liten, fast husen var ju så lika. 😉

  Svara

 • Challe

  |

  Lägg gärna ut receptet på det du åt på Snapchat

  Svara

  • Challe

   |

   😀

   Svara

 • Lisa

  |

  Hahaha ja! En gång trodde jag att jag såg en lärare från min skola och sprang fram och sade: men hej! Är du här! Och kvinnan vände sig om och kollade skumt på mig. Det visade sig vara en lookalike från systembolaget.

  Svara

 • Lina

  |

  Min roligaste förväxling var när jag och min sambo var på festival för några år sen. Jag hade svart hår och jeansjacka på mig. Jag satte mig och pratade med en kompis. Helt plötsligt ser jag hur min sambo går fram till en tjej på bordet mitt emot, som också hade svart hår och jeansjacka vilket var enda likheten mellan oss, lägger armarna runt henne och kysser henne på munnen innan hon hinner reagera. Sedan tittar han upp och får syn på mig vid bordet mitt emot. Den minen var priceless. Han bad om ursäkt till den förvånade tjejen innan han förvånat kom fram till mig. Som vi har skrattat åt detta. Tänk att det för killarna ska räcka med samma hårfärg och typ av kläder så ser de inte skillnad. Haha.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha nej så hemskt ändå! Stackars tjej!! 🙂

   Svara

 • Cathrine

  |

  Mitt ex gjorde det på hemköp! Vi skulle på bio och jag plockade lösgodis mycket fokuserat medan han hämtade dricka. Plötsligt hör jag att han pratar med mig men att han står två meter bort och lägger armarna runt axlarna på en annan blond tjej med hästsvans och exakt likadan jacka som jag hade. Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Han var inte lika road xD

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahah usch vad pinsamt!

   Svara

 • Johanna Karlsson

  |

  Jag minns en gång.Och hur pinsamt jag tyckte det var när jag gjorde en super tabbe.
  Var på en camping och stod och tittade på något uppträdande på kvällen,i regnet, Jag har ett vitt paraply.
  Jag går på toa och min kompis håller det under tiden åt mig.Kommer tillbaka,letar efter det vita paraplyet,
  Hittar det å sliter tag i det.Var bara det att killen som vänder sig om ger mig en mordisk blick och släpper inte taget om sitt paraply.
  Helt fel kille helt fel paraply.
  Cyklade fort som fan till husvagnen och bytte kläder i hopp om att han inte skulle känna igen mig när jag kom tillbaka haha

  Svara

 • Fanny

  |

  Yep. Smög upp bakom ”min pojkvän” och klappade till honom på arslet. Bara det att det inte var min pojkvän, det var hans lillebror. De är extremt lika om man inte ser ansiktet -.- dog av skam.

  Svara

 • Sofie

  |

  Jag råkade gå fram och ta en kille i armkrok i somras när jag och min pojkvän var i Italien, jag gick och tittade lite åt ett annat håll och trodde det var min pojkvän som gick bredvid, vilket han tydligen inte gjorde. När jag vände mig mot killen jag höll armkrok med så kollade han på mig som att jag var helt galen och drog undan armen och gick snabbt bort till en tjej, som jag antar var har flickvän, och tog henne i handen. Haha! Det var pinsamt, men typiskt mig…

  Svara

 • Lina

  |

  Haha åh hade ju varit så roligt ifall han faktiskt hade lagt armen om henne.

  Jag har inte gjort något liknande, däremot har jag en förmåga att gå ifrån mina vänner i t.ex. klädbutiker och sedan tro att de är bakom mig. Det leder till att jag ofta står och pratar med mig själv eller med någon helt okänd bakom mig haha, som jag tror är mina vänner. Var på h&m en gång och skulle handla en klänning, hittade en fin men liite för urringad, så vände mig om och sade ”titta den här var ju fin, men är bara mina tuttar som kommer få uppmärksamhet isåfall”. Bakom mig stod en äldre dam, inte min kompis.

  Svara

 • Johanna

  |

  Jag gick fram till en man med svart fleece (sån som de brukar ha på sig, dock brukar personalen ha ett Ica-märke på sin) på Ica som stod och plockade upp grillade kycklingar (trodde jag) och frågade vart den färska kyckling fanns någonstans. Han svarade att ”jag vet inte riktigt men den borde ligga där borta vid annat färskt kött” och visade med handen. ”Tack så mycket” svarade jag och traskade dit medan min kompis kom springade efter och talade om för mig att ”personalen” jag frågat sett väldigt förbryllad ut efteråt. Hänt många gånger att jag frågat civila om saker i butiken då jag trott det var personal men detta var nog enda gången som jag inte kom på mig själv eller fått förklarat för mig att de inte jobbar i butiken haha.

  Svara

 • Maria

  |

  Haha tror de flesta varit med om det 🙂 har som liten råkat försöka hålla hand med andra än min mamma och även, både som barn och vuxen, råkat ropa och vinka åt fel person

  Svara

 • Sandra

  |

  Min sambo har också gjort det. Misstagit sig och t om lagt armarna om en främling bakifrån. Jag stod en bit bort och såg det hända och undrade vad f*an han gjorde 😛 haha

  En annan gång, visserligen inte direkt samma sak, men det är så kul – så var vi på en kinabuffé och min sambo skulle hämta mat och då kommer en familj fram och ba ”vi vill ha ett bord för 4.” och han ba ”??????? Jag jobbar inte här?”

  Sen inser han att de tror han jobbar där bara för han har ett asiatiskt utseende. Haha. Rasist much? 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, nej så dumt!!

   Svara

 • Sanna

  |

  Haha! Jag gjorde ungefär samma sak en gång när jag och mitt ex var och handlade på ett Ica Maxi en sen kväll för några år sen. Stod och kollade på surfplattor och såna grejer och hittade något kul och sa till honom ”HAHA kolla det här!!!” Han svarade inte heller så jag kollade upp och det var en femtonårig kille som trodde att jag gick omkring och pratade med mig själv.

  Svara

 • Sofia - bipolär och fd laestadian

  |

  Haha det va rätt likt faktiskt! Har kallat fel person för mamma på stan när jag varit yngre och hållit på och dö av skam x)

  Svara

 • Citrin

  |

  Haha åh vad roligt! 🙂 Jag tror inte jag förväxlat någon på det sättet… Däremot har jag råkat börja prata med någon annan just på typ ICA. När mitt sällskap vandrat iväg och jag glott på något på en hylla ”Åh den ser väl god ut!?” vänder mig mot sällskapet och där står någon helt annan och kollar konstigt på mig hehe oops!

  Svara

 • Sara

  |

  Åhh, såg din senast snap och måste bara ha receptet! Salted caramel någonting

  Svara

 • Jessica

  |

  Min systers dåvarande pojkvän gjorde lite fel hehe… vi var i affären alla tre och så känner jag hur någon stryker min rygg, vänder mig om och han ser så chockad ut haha! Jag och min syster skämta läänge om att det var tur att han bara strök ryggen Usch vad han skämdes stackarn hehe…

  Svara

 • Rebecca

  |

  Så kul att läsa folks historier
  Jag var på HM med min syster och trodde hon var bakom mig. Vänder mig om och ser att hon tittar på en tröja som inte alls var hennes stil så jag utbrister ”vad tittar du ens på?!” med avsmak i rösten, tittar sedan upp och ser att det inte alls var min syster. Bad tyst om ursäkt och sprang därifrån. Min syster stod en bit bort och såg allt, hon trodde jag blivit tokig Skäms fortfarande över att ha dissat en tjejs klädval så enormt

  Svara

 • Josefin

  |

  För några år sen hade en killkompis fest, skulle gå med en tjejkompis men jag vart sjuk. Hon bestämde sig för att gå ändå, utan att känna någon. Jag berättade innan att killen som hade festen har en enäggstvilling. Dagarna går o sen frågar min killkompis när vi ses: din tjejkompis kom fram två gånger o hälsade, sa att jag o min bror var SÅ lika….

  Hon hade alltså gått fram till samma person, hahahahahahha.

  Svara

 • Charlotte

  |

  Var 15 år och på kalas med min mamma. Var lite trött och tyckte det var dags att dra hemåt och jag gick fram till mamma och la armbågarna lutandes över hennes axlar bakifrån och sa lågt i örat: ”ska vi inte åka hem nu?”.

  ”Mamma” svarade nej, fnissade lite och gick därifrån. Det var då en annan okänd mamma till några yngre barn på kalaset som jag inte kände. Med rött face drog jag och min riktiga mamma därifrån ganska snart som tur var. Men åh vad pinsamt det var för en osäker 15-åring. Kan även tänka mig att det var lite obehagligt att ha någon okänd viskandes i örat för den okända kvinnan. Men men, jag fick ju ett nervöst fniss.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv