Follow my blog with Bloglovin

Carl Stanley

image

 

Igår sa F att ”jag tänkte vi skulle gå på stand up ikväll”. JAAAAAAA, svarade jag. I vårt förhållande är det jag som är den spontana jamenvisst-kan-vi-gå-på-stand-up-mitt-i-veckan-personen. Så jag blev ganska förvånad över att han ville det. Så mysigt! Onsdagsdejt!

Stressigt blev det också. Vi slängde in tvätten, lagade mat, bytte om, hällde i oss maten (att det ens gick att äta spagetti och köttfärssås så fort, helt sjukt), hängde upp tvätt och åkte dit. Det var det värt, två timmar av skratt är inte fel. Vi såg Måns Möller. Ska jag vara ärlig var det bara sådär. Jag tyckte att några skämt var ganska unkna (obs. är inte känslig, utan vill mest att det ska finnas någon substans/vara i alla fall lite fyndigt om man ska in på det spåret). Det var helt enkelt inte min humor. MEN! Alltså killen som hade akten innan, så himla rolig! Kunde typ inte andas ibland pga skratt. Carl Stanley heter han, är 19 år(!) och kommer från Helsingborg. Se honom när ni kan! Fantastisk!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

 • Elin

  |

  Youtuber ju! Han är grym 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Så sällan jag kollar stand-up nu men han var kul. Kollade video på nätet. 🙂

  Svara

 • Kattis

  |

  Jag älskade Carl Stanley för några år sedan när han bara höll på med youtube. Sen skaffade han en podd där han sa massa unkna och konstiga saker i humorns namn.. och jag kanske är känslig men nu efter det så tål jag honom inte riktigt. Tyvärr. Jag minns dock inte ens vad han sa utan bara känslan så jag kan inte återge vad han sa haha. Minns bara att det var flera saker i olika poddavsnitt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Tråkigt att höra :/

   Svara

 • Lina

  |

  Carl Stanley har en hel del på youtube:) han är så bra!

  Svara

 • Emmie

  |

  Hej!

  Jag har en fråga som jag vore otroligt tacksam om du kunde svara på. Jag funderar på att plugga kommunikation på universitetet, och enligt många så är arbetsmarknaden för kommunikatörer/informatörer väldigt tuff. Hur upplevde du arbetsmarknaden när du var klar? Eller dina kursare – jobbar de med kommunikation idag eller har de svårt att få jobb?

  Kramar från Emmie

  Svara

 • :(

  |

  Var på stand-up en gång, med Aron Flam och Soran Ismail som värdar, samt två manliga och en kvinnlig komiker. Kan ha varit den tråkigaste kvällen i mitt liv. Arons och Sorans mellansnack gick mest ut på att de var elaka mot varandra och Aron drog bögpedofilskämt (som har har dragit i 10 år, inte ett dugg väntat…) Första manliga komikern pratade om bajs. Andra manliga pratade om bajs och politik, och den kvinnliga pratade om sin vagina. Galet vad förutsägbart det var. Aldrig mer stora komikernamn alltså.

  Svara

 • Amanda

  |

  Måste spana in på youtube, tack för tips 😀

  Svara

 • Sanna L

  |

  Såg honom förra året och tyckte inte alls om det. Kan hända att han har en annan show nu men då var det mycket unkna skämt och en hel monolog med lätt rasistiska/homofoba skämt, förklädda som att det var hans farmor som hade sagt dem. Dessutom twittrade han en gång ett otroligt osmakligt våldtäktsskämt som många reagerade på.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaså 🙁 Jag tror nog det är en ny show nu i så fall 🙂

   Svara

 • Jenny

  |

  Kolla på honom på Youtube 🙂

  Svara

 • Rebecca

  |

  Hans pod är ju asrolig 🙂 Borja lyssna pa den! Tombola podcast heter den 🙂

  Svara

 • Johanna

  |

  Han har en podcast också som är rolig, Tombola heter den!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv