Follow my blog with Bloglovin

Älska hösten


image

Poncho är ju det bästa som hänt mig (haha okej, överdriiiiiv va). Tidigare har jag inte fattat hur man använder den. Sjukt opraktiskt eftersom man inte kan ha jacka ovanpå. Ska man liksom korva upp den i jackan, eller ha den med sig i väskan för att ta på sig när man tagit av jackan? Fattade ej. Men när man kör bil är det ett väldigt användbart plagg då jackan inte behövs. Den på bilden är från Lindex. Polotröjan under finns här (adlink). Perfekt polo enligt mig, den är ribbad och kragen är inte så stor/hög.

Vet inte vad det är för fel på mig, men jag älskar hösten. Älskar allt. Kläderna, doftljus, te, färgerna utomhus, serierna som börjar sändas igen och att det är kallt och det är okej att sitta i soffan med filt. Tycker till och med att det är så mysigt när det är mörkt på morgonen. Who’s with me? Det enda som inte är kul är väl att vi går mot den minst optimala köra-bil-säsongen. Får se hur jag gör med det, kanske åker tåg när det är som värst.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

 • Robert

  |

  Hösten är vacker och mysig. 🙂

  Svara

 • Petra

  |

  Jag har kört bil i tio år.
  Jag köper månadskort när det är snö FÖR
  vad gör det att JAG kör försiktigt när så många runtomkring kör som idioter?!
  Halva mitt jobb gjorde samma sak.
  Vi tröttnade på att utsättas för alla idioter som tror att snö/is är samma körning som torr sommar.

  Svara

  • Egoina

   |

   Så sant! Det ska nog jag göra också!

   Svara

 • Sabina

  |

  Älskar också allt med hösten! 😀

  Svara

 • Sandra

  |

  Dom flesta jag känner – inklusive mig själv – älskar hösten pga att den är så mysig (mer eller mindre pga sakerna du skrev), så skulle nog inte påstå att det är något fel på dig 😉

  Svara

  • Sandra

   |

   Och ett tillägg gällande poncho: Det är helt fantastiskt att ha istället för jacka såhär i början på hösten innan det blir för kallt! 😀

   Svara

 • MK

  |

  Jag brukar ha ponchon utanpå skinnjackan 🙂

  Svara

 • Sara Rödett

  |

  Så kul! Köpte också en poncho idag och när jag kom hem och klickade in på din blogg så skriver du om ponchos, haha. Men visst är ponchos snyggt! Vill ha fler nu! 😉

  Svara

 • Elina

  |

  Men drömoutfit! Hur skulle du säga att polon är i storlek? Har aldrig beställt från Nakd tidigare så vet inte riktigt hur det ”brukar” vara

  Svara

  • Egoina

   |

   Ganska normal skulle jag säga. Denna är ganska ”tight” (jag tog S), men ändå stretchig 🙂

   Svara

 • Amanda

  |

  Min lillasyster använder sin poncho flitigt, genom att ha jackan under o ponchon över. Såg även annan hade kommenterat det 🙂

  Svara

 • Sandra

  |

  ÄLSKAR HÖSTEN! Så glad att nån annan tycker det. Andra klagar bara över att sommaren är över! Men inte jag!

  Svara

 • K

  |

  Hehe fast när det är som värst att köra bil är det oftast tågkaos och tågstopp i massor hos Skånetrafiken ;P

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv