Follow my blog with Bloglovin

DAGENS

Dagens bästa: Att jag ringde till praktikanten vi hade här (ni minns väl bästa Lisa!) och erbjöd henne jobb över julen. Åh så kul om hon kan!

Dagens konstiga: Eller egentligen gårdagens. Jag provade att hämta ut mitt körkort igen, tänkte att det skadar väl inte att prova. Och det gick! Förstår ingenting, men det var ju bra. Äntligen har jag det, yaj.

 

image

 

Dagens materiella lycka: Och eftersom jag numera har en svensk legitimation kunde jag också hämta ut mina nya telefon. Både min privata telefon (en 5:a) och min arbetstelefon (en 6:a) är på väg att ge upp och fungerar knappt, så detta är sååå lägligt. Hoppas jag hinner få igång den ikväll.

Dagens tråkiga: Att Idol numera bara går på fredagar. Såååååååå segt.

Dagens i-landsproblem: Att jag har letat efter denna land och rike runt i snart en evighet utan att hitta:

 

20430

Kan någon snälla tala om var den finns för jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE smaka. Slänger in beskrivningen så att ni förstår min frustration: ”Klassisk kladdkaka i botten med krispig kräm av hasselnöt. Sedan en fluffig mousse med hallon och lätt vispad grädde. På toppen rikligt med syrliga hallon”. SLUTA SÅ GOTT DET LÅTER. Orkar ej. Var hittar jag?!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (28)

 • Josefin

  |

  Hej!

  Frödinge är en del i Orkla foods som har huvudkontor och butik i västra hamnen (Isbergs gata). Borde vara störst chans att hitta den där! Kolla med de trevliga tjejerna som jobbar i Vårt kök där annars, kan vara att den inte är ute i butik än 🙂
  Pecan pie är to die for annars!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Det ska jag göra! Och tack för tipset om pecan pie, ska prova 🙂

   Svara

 • Jenney

  |

  Den finns på netto i Landskrona! (Den vid gamla Konsum) 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Är det sant?! Ska köra dit!! 🙂

   Svara

 • Elin

  |

  Vi har haft den här. Välkommen upp, bara Västernorrland ju 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha kommer på dirren 😉

   Svara

 • Elin

  |

  Ang kakan: Gör en egen! 😀

  Svara

 • Jessica

  |

  Den där moussedrömmen är helt underbar!

  Svara

  • Egoina

   |

   Misstänker det!! :O 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt!! 😉

  Svara

 • Sara

  |

  Här finns tårtan, bor ett par mil ifrån Frödinge 🙂

  Svara

 • ISA

  |

  men hur lyckas man bli sådär snygg på körkortsfotot!? haha du ska se mitt 😉 ser skräckslagen ut!! men var ju precis innan teorin iofs..

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, tycker också jag ser skräckslagen ut. Var såååå nervös!

   Svara

 • lolo

  |

  Vem hejar du på i idol?? Själv hejar jag på Zeana och Greg 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Åhh jaaa älskar Zeana!

   Svara

 • Rebecca

  |

  Sjukt med körkortet. Var en liknande grej när jag fyllde år, mamma hade beställt en födelsedagspresent och angett min adress. På poststället sa de att de inte kunde lämna ut det till mig eftersom mamma stod som beställare och att jag fick lov att ringa företaget som skickat paketet och be dem ringa poststället om jag skulle få hämta ut det typ. Ringde företaget och krånglade (som sa att jag visst skulle få hämta det), fick bild på mammas leg och förberedde ett tal tills jag gick dit igen dagen efter. Men då tog de enkelt emot mitt leg och innan jag hann säga ett enda ord gick de och hämtade paketet. Verkar bero lite på vem man pratar med? Haha

  Svara

 • Jossan

  |

  Jag tror tyvärr att du är för sent ute när det gäller kladdkakan med hallonmusse. Den har funnits ett bra tag nu, så pass länge att jag misstänker att de slutat producera den. Jag är absolut inte säker på detta men jag har inte hittat någon på väldigt lång tid och alla butiker här omkring säljer frödinge produkter då det ligger några mil här ifrån.

  Svara

 • Hanna

  |

  Har du kollat Ica maxi Råå? Har för mig att jag sett den där.. Kan inte lova men är ganska säker!

  Svara

  • Ebba

   |

   Nej jag jobbar på frödinge mejeri o vi producerar den fortfarande! Men dock inte lika ofta eftersom vi börjat med cookies and cream o massor annat Hallonmousse är lätt den godaste enligt mig!

   Svara

 • Lollo

  |

  Finns på Ica oj i Helsingborg! Köpte förra veckan senast

  Svara

 • Sandra

  |

  Åh den såg god ut! Jag har gjort nån liknande själv några gånger. Älskar kladdkaka tsm med hallonmousse!

  Svara

 • Fanny

  |

  Åhhh herregud vad jag behöver den där kakan! Hoppas den finns på ica hos mig. Då kan jag skicka ner ett paket till dig 😉

  Svara

 • Sara

  |

  Finns på Konsum uppe i Pajala! 😉

  Svara

 • Emma

  |

  Jag har hittat var man kan köpa kladdkakan! Om du inte gjort det själv vill säga..
  Ica maxi i lödde har den, sväng in om efter jobbet! Är ju ändå på vägen 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Det ska jag göra!! Tack. Haha 🙂

   Svara

 • .

  |

  Tänkte på dig här om dagen när jag handlade nere på OJ nere på GA o såg denna kaka där 🙂 så att du vet, kakan kan du köpa där

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, måste dit!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv