Follow my blog with Bloglovin

Fin överraskning

Alltså åh! Titta vad som stod utanför dörren när jag kom hem igår:

 

dsc05943

dsc05939

dsc05937

dsc05950

Om jag grät som ett barn? Svar ja. Så himla fint alltså <3 Fina, fina vänner.

Jag blev dock såååå nervös när de ringde från blombudet. Eftersom jag aldrig svarar okända nummer googlade jag numret och såg att adressen var i närheten av där jag bor. Jag började noja och trodde att jag råkat backa in i någon eller något när jag parkerat. F’s syster (var hemma hos henne då) lugnande mig och försäkrade mig om att jag hade märkt det och att det inte var någon fara. Jag ringde upp och fick inget svar. Sen ringde det igen igår och de sa att de hade en blomma till mig. En aning bättre ja. Hehe.

Tack tjejer! Ni är fantastiska <3 :’)

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (11)

 • K

  |

  Hej!

  Jag har en fråga till dig som har pluggat på universitetet.. Jag har min första tenta på torsdag och jag är livrädd. Jag vet att jag har varit lite dålig på att plugga och just nu känns det som att ingenting jag läser fäster.. Hur pluggar man till en tenta? Fick du göra en omtenta någon gång? Är sååå nervös 🙁

  Svara

  • Robert

   |

   ”Alla” får göra omtentor på universitetet så det är inget konstigt. Ingen som kommer hoppa på dig för det. Hoppas det går bra. 🙂

   Svara

 • Mill

  |

  en sån bra påminnare, att överraska med blommor – så old school, klassiskt och sååå uppskattat!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur, så fint! 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Så fint gjort av dem. 🙂

  Svara

 • sofia

  |

  Åh vad fina vänner!
  Har en liten fråga som inte har med inlägget att göra, men visst läste du någonting annat innan du började på Strategisk kommunikation, där ni hade Grafisk kokbok? Vad var det för program? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Det var produktionsledning inom media. Grafisk design och grafisk produktion. 🙂

   Svara

 • Karin B

  |

  Vilka vackra blommor!

  Svara

 • Nana

  |

  Vill tipsa om appen truecaller, visar namn (om det är registrerade nummer) när det ringer så man inte behöver googla och sedan ringa tillbaka. Truecaller kan också visa upp vissa nr som inte är registrerade. SKITBRA!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv