Follow my blog with Bloglovin

Min fredag i bilder

Bilen startade inte i morse, jag försökte vrida om nyckeln, men det gick bara inte oavsett hur jag gjorde. Jag fick panik och trodde att bilen var sönder. Försökte ringa F som inte svarade (han sov) och sedan ringde jag Ida. Jag var helt övertygad om att hon inte skulle veta som var fel, men hon tvekade inte en sekund, utan sa genast sa ”vrid på ratten” och då var det löst på en gång. Samtalet tog sammanlagt 10 sekunder och sen funkade allt som vanligt. Alltså hur grym är inte hon? Tänkte att hon var Gud hela vägen till jobbet. Ida kan ju ALLT!! Men tydligen är det här med rattlås en grej som alla vet. Jag hade ingen aning, haha.

I alla fall. Såhär har min dag sett ut:

 

image

Jag och Ida bjöd på fika eftersom att vi nu har jobbat på Bluebox i ett år. Helt galet att det är ett år redan? Fast på ett sätt känns det som att jag alltid varit där. För ett år sedan idag hade jag alltså haft min första arbetsvecka. Tänk så mycket som hänt på den tiden…

 

image

image

Jag har sett ut såhär. Har en ny bomberjacka. Det är ju bästa plagget! Man kan ha en tråkig outfit och så vips sätter man på sig en kul jacka och så är det fixat. Såå svårt att välja bland alla olika färger och mönster. Valde denna då jag tyckte mönstret var så höstigt. I min värld är det nämligen höst nu trots att vädret aldrig varit så somrigt?!

 

image

Jag köpte den här (adlink).

 

image

Efter jobbet körde jag och hämtade Lina. Vi åkte och handlade mat och lite gott till vårt fredagsmys. Denna glass är ju <3 <3 <3 och man blir aldrig för gammal för en snusklubba.

 

image

Hon valde sushi och jag valde den godaste salladen jag vet (en av dem i alla fall). Sallad med kyckling, soltorkade tomater, champinjoner, kronärtskocka, fetaost, tomat, pesto och oliver.

Sedan hängde vi på Linas terrass tills det blev kallt och flyttade sedan in och catchade upp medan vi tittade på tvn lite halvt (Viktor var ju såå gullig i Fångarna på fortet). Det var min mysiga fredag. Ha en fin helg allihop!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (27)

 • Sara

  |

  Det där med att nyckeln inte går att vrida om har hänt mig också, och då har jag ringt mamma, som sagt att jag skulle vrida på ratten!

  Svara

 • Hanna

  |

  Å jag trodde att du hade ett Pirates of the Carribean-mynt som halsband först 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Hade ju varit awesome! 🙂

   Svara

 • Sarah

  |

  Samma sak hände mig en gång när jag lånade min flickväns rumskompis bil. Det gick inte att vrida om nyckeln. Fick lite smått panik och trodde jag hade haft sönder bilen. Till slut lyckades googla och fick fram vad felet var och det löste sig till min stora lättnad! Usch vad jobbigt det hade varit annars. 😮

  Svara

 • Johanna

  |

  Gud va fin jackan var! Är den liten i storleken?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tyckte den var ganska normal 🙂 Jag tog 34 eftersom jag vill ha den öppen 🙂

   Svara

 • Lesthi

  |

  Jag fick också panik första gången rattlåset hände. Förstod ingenting!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Tur att jag inte är ensam 😉

   Svara

 • Petra

  |

  Har sååå svårt för ordet snusklubba. Min hjärna vill bara läsa snusk-lubba vilket naturligtvis blir helt fel och makear no sence

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahahah jag vet!! Tänkte exakt samma sak! 🙂

   Svara

 • Linda

  |

  Åh måste fråga var du köpt den salladen?

  Svara

  • Egoina

   |

   Mama Teresa i Landskrona 🙂

   Svara

  • Egoina

   |

   Från Frödinges, var bara okej tyvärr… 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrig mat, snygg jacka och snyggt hår. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 🙂 <3

   Svara

 • Sandra

  |

  Så fin jacka! Är den något fodrad? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Litegrann. Men jag använder den som en kofta 🙂

   Svara

 • Emma

  |

  Åh jackan var jättefin men länken funkar inte då den sålt slut. Vilket märke är den från? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Typiskt! Märket Only 🙂

   Svara

 • L

  |

  Vi hade problem med vår bil för ett tag sedan. Jag vred på nyckeln, strömmen slogs på, men det hände ingenting i motorn. Jag tänkte att det kanske var startmotorn eller batteriet, men det visade sig vara att mattan hade åkt fram och lagt sig lite under kopplingen så att den inte gick att trycka ner hela vägen, haha. Jag kände mig så dum

  Svara

 • Fanny

  |

  Kan du länka igen till bomberjackan eller skriva var den är ifrån? Länken till bomberjackan fungerar inte för mig och jag blev så sugen på att klicka hem en till mig själv också! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Kan tyvärr inte hitta länken eftersom den är slut 🙁 Har googlat, men hittar inte den någonstans. Men lovar att uppdatera länken om den kommer in igen! 🙂

   Svara

  • Egoina

   |

   Nu ska länken funka 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv