Follow my blog with Bloglovin

Två bilder från idag

image

Sommarspellistorna är borta från Spotify, solen går ner tidigare och augusti är snart slut. Japp. Halsduksårstiden är här! Jag använder min halsduk både som halsduk, poncho och filt då den är så stor. Jag vet att jag tjatat om den tidigare, men alltså det är den bästa halsduken någonsin. Jag har haft den i flera år och den har faktiskt bra kvalité med tanke på priset. Ska köpa en annan färg också i år och variera med tänkte jag. Här är en länk till halsduken om någon är intresserad. Mobilskalet hittar ni här förresten (det är dock slut i vitt tyvärr), såg att jag fått frågor om det (adlinks).

 

image

Jag hade ingen matlåda med min idag och köpte därför med mig en sallad på centralen. Provade en nyhet (det är tydligen det enda jag gör för tiden…haha), men den gick inte helt hem hos mig. Den innehåller bland annat fläskfilé, vita bönor, parmesan och pinjenötter med vitlök- och örtvinägrett. Det hela var ganska smaklöst och dessutom hade salladen så stora stjälkar. Ni vet sån sallad som man har i caesarsallad (romansallad?), jag gillar inte alls det. Men kul att prova nytt. Mvh/ tjejen som alltid väljer samma sak.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (4)

 • Lisa

  |

  Lika vacker som alltid ❤ Och jag med! Använder min halsduk till allt

  Svara

  • Lisa

   |

   😀

   Svara

  • Egoina

   |

   Verkligen såå praktiskt 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Sådana sallader brukar inte var nåt särskilt så jag kan förstå att just denna inte var jätte-smarrig. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv