Follow my blog with Bloglovin

Provar nyheter

Denna söndagskväll gick ut på att se ikapp Idol och prova nyheter som F (till min stora lycka!) hade köpt med sig i affären. Närmare bestämt LOKA med smak av chokladboll samt Estrellas nya smak på ostbågar. Jag tänker att det inte är mer än rätt att ni får en liten utvärdering:

 

DSC05678

DSC05680

 

LOKA chokladboll: Alltså jag vet inte om jag gillar att LOKA släpper nya smaker oftare än jag byter underkläder. Till en början var det lite kul med vatten som smakar glass eller godis, men nu blir jag mest stressad. Jag hinner inte med! Det känns som att de gjort allt redan och när jag ser en ny smak tänker jag inte ”fan vad coolt, vatten som smakar äppelpaj! Måste ha”. Jag registrerar det knappt. Men vatten med smak av chokladboll var ju bara så knäppt att jag var tvungen att prova. Knäppt var det minsann. Man kan känna smaken av chokladboll om man tänker på det, men skulle jag dricka vattnet utan en etikett vet jag faktiskt inte vad jag hade trott att det hade smakat. Kanske marsipan? Kanske smör? Kanske choklad? Kanske punsch? Kanske tryffelsvamp? Det är verkligen en knäpp smak. Jag gillar att de är modiga, knäppa och går utanför bubbelvatten-med-citrus-ramen. Men förlåt, det här var inte gott. Och då är jag ändå chokladbollsälskaren nummer ett. Men det är inte utförandet som är dåligt tror jag, det är bara helt enkelt så att chokladboll i flytande bubblig form inte är något för mig. Betyg: 1/5. Tror ni att LOKA kommer släppa några julsmaker förresten? Jag tror! Pepparkaka finns ju redan. Men vad tror ni kommer i år? Gröt? Saffran? Tomteskägg?

Estrella ostbågar, cheddar & holiday: Som ett hängivet ostbågefan vet jag att Estrella har de godaste ostbågarna och därför kände jag på mig att dessa skulle vara goda. Vilket de var! Verkligen en kul touch på vanliga hederliga ostbågar. Smaken påminner om holidaydipp och man får känslan av att man äter chips fast i ostbågeform. Supergoda! Betyg 5/5. Jag hoppas på fler olika smaker! Min önskesmak är het chili. Det finns ju redan fanns i crunchy form, men jag vill alltså ha ostbågekonsistens och superstarka. Hoppas!

Vad vill ni ha för smaker på LOKA och ostbågar om ni fick välja?

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (40)

 • Carro

  |

  Jag har bara smakat lemon cake eller vad det var..smakade ju verkligen kaka. Läbbigt.

  Så jag har inte hakat på alls på detta, för skumt! Kanske hallon/laktris-döskallarna vore nåt iofs..

  Jag älskar Dumle och det vore ju roligt att prova. Tror verkligen inte att det är gott dock! Haha! Blir ju som sagt fel även om smaken kanske är rätt.

  Svara

  • Ida

   |

   Hallon/lakritsskallarna har funnits sjukt nog hahah. Tror att det var förra året? Tema lösgodis, de hade hallon/lakritsskallar, skumsvampar och de där godisarna som smakar godis. Ingen hit någon av dem hehe.

   Svara

 • Johanna

  |

  ”Estrella har de godaste ostbågarna”?!?! Naaaaaaaaj OLW ska det vara! Crunchy, Big and cheesy eller vanliga Cheeze doodlezzz spelar ingen roll så länge det är ostbågar <3 Mvh ostbågenörd nr1

  Svara

  • Egoina

   |

   NEEEEJ, har du gjort blindtest?? 😀

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt med ostbågar! 😉

  Svara

 • Marie

  |

  Vill också ha starka ostbågar! Det finns en variant som heter jalapeño poppers som man kan köpa på bland annat hemmakväll, men dom är så dyyyra pga importvara. Önskar OLW eller Estrella gjorde sånna också!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åhh måste prova!

   Svara

 • Frida

  |

  Ostbågar äter jag inte, men gud vad jag hade velat att marabou hade en choklad med smultron i, mmmmmmmums. Känns jäkla svårt att komma på en ny Lokasmak dock.. De har ju typ redan gjort allt. Loka korv stroganoff röstar jag på

  Svara

 • Pia

  |

  Haha, gröt… Ja det vore ju nåt!

  Svara

 • @inredningsdesign

  |

  Haha, om vattnet får en smak av ”tomteskägg” så kanske man slipper använda tandtråd… *trumvirvel* (Så jäkla övertrött haha)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha usch ja 😉

   Svara

 • Angelique

  |

  Haha det känns som att jag är den enda som gillar Loka’s vatten med smak av olika godissorter osv. Jag älskar dem verkligen, inklusive den som smakar chokladboll! Men jag är typ rädd att de ska sluta sälja sådana smaker pga att ingen annan gillar dem :’)

  Svara

  • Egoina

   |

   HAha! Du får köpa så mycket att de är värt för dem att ha kvar smakerna 😉

   Svara

 • Citrin

  |

  Jag är besatt av nya vattensmaker! Haha! 🙂 Mina kollegor kollar alltid med mig när nya smaker kommit ut och ber om en recension. Denna chockladbollssmakande är ju alltså helt störd och vidrig. Jag kan gilla konstiga smaker, och älskar så klart chokladbollar… Men för helvete?! Den är verkligen ÄCKLIG. Enligt mig smakar den typ chokladkaffe… Så läskigt.
  Jag var med och ordnade möhippa nyligen. Vi hade quiz och bestämde att för varje fel svar om hennes blivande man var hon tvungen att ta en klunk av detta hemska vatten som straff. 🙂 Hehe. Hon uppskattade det inte…

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha taskigt 😉

   Svara

 • Anna

  |

  Ostbågekonsistens men superstarta.. Testa Herr’s jalapeno poppers 🙂
  De är iofs större än ostbågar och rätt raka.. men samma konsistens, starka och sjukt goda.. 🙂 Finns på ICA (i alla fall där jag bor) och på Hemmakväll

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack för tips 🙂

   Svara

 • Lovisa

  |

  Nja jag tycker också att Loka-smakerna har gått lite för långt. Det är kul men verkar inte alls gott med söta smaker på bubbelvatten liksom. Ett annat förslag till julen kanske är julskinka-smak haha. Men gott med ostbågarna, de måste jag prova! Jag brukar alltid köpa OLW:s men stämmer det alltså att Estrellas är godast? Får köra ett blindtest eller nåt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa gör det! Jag gjorde så och insåg då att jag gillade Estrellas mer 🙂

   Svara

 • Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

  |

  Då skippar jag att prova loka chokladboll då. Varit nära många gånger, men tänkt att det nog skulle smaka precis som du beskrev. Roligt att de går lite bananas, men jag gillar nog ändå de klassiska bubbelvattensmakerna bäst 😉

  Svara

 • Vingelina

  |

  Förlåt, detta har inget med inlägget att göra men vill fråga nått. För några dagar sedan fick jag en knäpp sex förfrågan av min granne som har tjej o barn. Av ingen orsak alls!!! Så sjukt. Han skrev på messenger o en bekant till mig svarade ett riktigt avböjande svar. Men jag mår så dåligt!!! Vi har bara fyra lägenheter å dom bor under mig… Mår så dåligt om jag skulle möta han. Hur skulle du gjort?!

  Svara

  • Egoina

   |

   Amen sluta!!! Vilken idiot!! 🙁 Åh, jag vet inte. HAde nog, tyvärr, varit för feg för att konfrontera. Men egentligen borde man ju det!

   Svara

  • Snuttan

   |

   Usch hade samma problem med min granne, men gam va fan snäppet värre och va inne i min lägenhet och tog mina trosor och försökte få mig att ligga med honom osv. Och han bodde under med mig med sin sambo. Skrev allt som hänt till henne och screenshottade det han skrivit till mig. Det som hänt är ju inte ditt problem utan hans. Och hon förtjänar att veta. Hade det vart din partner så hade väl du velat veta?

   Svara

 • Kattis

  |

  Jag känner mig förvirrad. Har inte loka haft chokladboll innan? Jag har så stark känsla av att jag drack den för längesen och att den typ smakade lite fett. Men det var absolut inte år 2016 som är dom enda träffarna jag får när jag googlar?? Jag vill säga att det var typ 3-4 år sen?? Hmmmm

  Svara

  • Citrin

   |

   Jag vet! Du tänker på smaken chokladglass. Är rätt säker på att den fanns för cirka 3-4 år sedan och var skitäcklig. 🙂 Påminde faktiskt om denna chokladbollsmak. Jag har för övrigt teorin att ”rosa godissvampar” är EXAKT samma som jordgubbsglass som fanns för 3-4 år sedan, men med ny etikett. 😉

   Svara

  • jenny

   |

   du minns helt rätt! eller nästan åtminstone, det var chokladmilkshake dom hade som smak där för 3-4 år sen. tror det var 2013 för att vara exakt :-)) minns att det var så himla skumt med bubbelvatten som smakade choklad haha

   Svara

  • Kattis

   |

   Ahh ni har ju helt rätt! Tack! Det var något med choklad iaf 😉 nej den var inte alls speciellt god och jag är inte lockad att testa chokladbollen heller haha!

   Svara

 • Ida

  |

  Jag hoppas på ostbågar med vitlökssmak hehe. Och hade gärna druckit LOKA med ännu mer ingefära än vad man kan smaka i deras ’citron och ingefära’. Fast bäst är LOKA Crush, fler smaker på dem helst!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha du och din vitlök 😉 Men eller hur! LOKA Crush är livet :’)

   Svara

  • Egoina

   |

   Spännande! Får prova 😉

   Svara

 • BB

  |

  Trodde jag skulle spy när jag drack chokladboll! Är helt säker på att om du tar en vanlig bubbelvatten och lägger en hel dag i en kokandevarm bil, sen öppnar du den och trycker i en chokladboll så smakar de likadant. Fast vi hade haft flaskan i kylen innan vi testa så tyckte jag ändå de smakade varmt och avslaget, med en hint av chokladboll som inte borde vara där 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaah så klockrent!

   Svara

  • Egoina

   |

   Drömbröllop!!!!!!

   Svara

 • Emmelie

  |

  Vet inte om det kommer som nån nyhet, du kanske redan provat. Men, jag brukar dippa mina ostbågar! Tex i nån med chilismak eller hot nacho eller vad de heter alla dippsåser. Supergott! Så prova om du inte gjort det 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Alltså NEEEJ att jag missade det!

   Svara

 • Linnéa

  |

  Förutom Loka pepparkaka fanns även Loka kryddigt päron i julas. Inte alls lika god som pepparkakan (älskade den) så hoppas den kommer tillbaks till jul!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv