Follow my blog with Bloglovin

Några randoms

Alltså vilken dag! Jag satt på akuten halva natten (inte för min egen del och allt är okej nu, så oroa er inte) och har varit på Formex hela dagen, så jag är sååå trött nu. Vet inte ens hur jag har klarat av dagen. Några bilder:

 

image

Necessärer med flamingos och ananas. Så gulligt!

 

image

Min chef kom på att man blir pigg av att borsta tänderna. Så det gör vi ibland när vi behöver en paus på mässan. Kanske knäppt, men it works. Också bra med tanke på allt bjudgodis.

 

image

Vilken tuuur att toalettdörren är genomskinlig när man delar hotellrum. Verkligen jättekul. Så praktiskt! Märk ironin.

 

image

Alltså hur gör man för att pinnarna inte ska korsa sig? Mvh/ sämst.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (20)

 • Natalie

  |

  Kommer ni ta in dessa två necessärerna?

  Svara

   • Natalie

    |

    Åh härligt!! Längtar 😀

    Svara

 • Sara

  |

  Man ska hålla pinnarna på ett speciellt sätt, och man kan söka på YouTube hur man ska äta med pinnar. Jag tror att pinnarna korsade sig för mig med i början, när jag bodde i Kina, och kineser skrattade åt mig, eftersom jag höll pinnarna på fel sätt. Men då googlade jag, för att ta reda på hur man äter med pinnar, och bestämde mig för att lära mig det. Jag tror att jag gör rätt nu!

  Svara

  • Egoina

   |

   Får göra så! Jag klarar av att äta ändå, men någon som ”kan det” hade nog fått panik av att titta på det 🙂 hahah

   Svara

 • Frida

  |

  Du håller ju pinnarna helt fel, är ju därför. Du ska hålla dem mer liggandes, man plockar upp maten från sidan och inte uppifrån. Den understa pinnen ska vila i tumfästet (ingen aning om vad det heter, men där tummen möter handen) och den andra ska ligga parallellt med den. Själv tycker jag också det är enklare om man håller högre upp. Det går garanterat att googla bilder på ”How to hold chopsticks” så du får en bild, är svårt att förklara utan att vara där och visa! Lycka till! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Vem kommer på tanken att ha genomskinliga dörrar till toaletten? Tacka vet jag kniv och gaffel. 😉

  Svara

 • Sandra

  |

  Jag vill inte ha, jag BEHÖVER dem ananas och flamingo sakerna… är det bla pennfack man kan se i bakgrunden? Hade nog blivit galen på en sån mässa, vill ha nåt på varje bild du lagt upp!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha känner samma! Vill ha allt 🙂

   Svara

 • ida

  |

  Den första håller du som om du skulle skriva med en penna och den andra baras toppar du in!
  😀

  Svara

 • Ida

  |

  Hej Regina! Jag har kollat upp utbildningen som du läste på universitet och har insett att det nog skulle passa mig väldigt bra. Dock är jag lite förvirrad vad skillnaden är på ”strategisk kommunikation” och ”strategisk kommunikation och digitala medier”? För om enda skillnaden är att man läser digitala medier på den sistnämnda så borde den väl vara bättre att läsa, om man liksom får lära sig mer? Och hur är det förresten med att plugga i Helsingborg, går man miste om mycket av det omtalade studentlivet i Lund om man bor i Helsingborg? För man skulle ju kanske kunna bo i Lund men pendla till Helsingborg, eller är det väldigt osmidigt?

  Hoppas du har det bra i Stockholm! 🙂

  Kram, Ida

  Svara

 • Hilda

  |

  Håll pinnarna som du håller en penna så kommer det gå galant ska du se. Puss

  Svara

 • ISA

  |

  HAHA toadörren. Ibland är det ju inte ens en dörr för det ska va så jävla designigt och nytänkande.. näääe, ge mig praktiska rum va 😉

  Svara

 • Karin

  |

  Jag HATAR när toalettdörren är genomskinlig men det har som tur är inte hänt mig så många gånger. Även irriterande när låset inte fungerar..

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja, eller när det inte finns lås. Varför liksom?! 🙂

   Svara

 • Mli

  |

  I stan jag tidigare bodde i har de i en GALLERIA byggt nya toaletter. Som dessutom delas av personer av SAMTLIGA kön. Och japp, toalettdörrarna är genomskinliga. Jag repeterar: i en GALLERIA. Hallå eller? Haha, så sjukt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Alltså va?!!? Detta måste du ju nästan fotografera så att jag får se! Så himla märkligt! Haha 🙂

   Svara

 • CAMILLAESI

  |

  hahaha vem kommer på en genomskinlig toalett dörr ens.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv