Follow my blog with Bloglovin

Formex: Dag 1

Dag ett är avklarad och stackars mina fötter alltså. Det var så mycket större än jag förväntade mig! Jag tänkte att det skulle vara stort, men inte så stort. Typ som när folk pratade om att Ullared skulle vara stort och så åkte jag dit och bara njaae. Så var det inte nu. Jag är glad att jag gjorde research och gick igenom kataloger innan vi åkte. Annars hade jag behövt vara där typ en månad.

 

image

image

Så pepp!

 

image

En tuttboll, någon? Älskar zebrafatet btw! Gulligast någonsin. Från Jonathan Adler.

 

image

Ett litet matstopp. En miljon olika montrar, men bara tre matställen. Det var det enda negativa tror jag.

 

image

Kände mig väldigt träffad av dessa krukor. Haha. Från Rice. Kul parentes om Rice btw: Första gången jag lade ut en bild på något från Rice på jobbets Instagram taggade jag: #rice. Jag taggade alltså RIS. Tryckte man på taggen kom det upp matbilder och ris i alla dess former. Nästan lika pinsamt som den gången jag råkade posta en selfie för att jag trodde jag var inne på min egen Instagram.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Mia

  |

  Väldigt längesen jag tittade in nu, ny header och infon reagerade jag på!
  Jag är en av dom där som fanns här innan du gick ut med ditt riktiga namn, gillade Egoina (och bara Egoina) bättre XD

  Kul att du fortfarande skriver på bloggen!

  Svara

 • Lesthi

  |

  Jag behöver de där krukorna! :’D

  Svara

 • Sandra

  |

  Krukorna! <3 Jag hoppas ni tar in dom 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Åh Rice är kul! Mycket rättvis-tänk också 🙂

  Svara

 • Sandra

  |

  Jag som alltid har velat ha en tuttboll!

  Svara

 • Robert

  |

  Lite obscena prylar där. Ju fler matställen desto bättre. 😉

  Svara

 • Elin

  |

  Missa inte trend restaurangen längst in i b hallen. Sååååå bra mat! Om du är kvar en dag till alltså.

  Svara

  • Egoina

   |

   Whaaat? Måste hitta 🙂

   Svara

 • nordicprintstore

  |

  Åååh, vill också vara på formex! Hade tyvärr inte möjlighet i år 🙁 Du får helt enkelt njuta av allt fint åt oss också! 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv