Follow my blog with Bloglovin

Teknikexperten

image

Jag och Ida har hittat ett nytt favvofilter. Hur söta är vi inte liksom?

Imorgon åker vi + min chef till Stockholm för att gå på Formex. Ida åker hem på torsdag och jag och the boss stannar tills fredag. Måste alltså hem och packa och har massa saker att fixa.Vet inte helt hur jag ska få ihop det då jag vill se Idol också.

Så pinsamt. Idol är ungefär det enda jag ser på tv. Jag rör alltså inte vår tv annars och har faktiskt aldrig tittat på den (på eget bevåg, tillsammans har vi ju tittat). Jag sålde min tv när vi flyttade ihop eftersom vi inte behöver två och för att jag ändå inte vill ha någon. Så igår, när jag för en gångs skull ville titta, var jag tvungen att fråga hur man gjorde. ”Älskling…alltså..ehhh…hur sätter man på tvn?”. Han tittade på mig som om jag var helt dum i huvudet. Jag har bott där i typ åtta månader, men vet inte hur man slår på tvn… Men till mitt försvar har vi tusen kontroller och grejer och jag vet inte vad som hör till vad. Det är då man inte berättar att man en gång i tiden arbetade som teknisk support.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (8)

 • Malin

  |

  TACK att det finns fler som inte får igång TV:n!! Jag hatar den här nya tekniken där aldrig nåt funkar… Liksom vad hände med att trycka på en ON-knapp då var det klart?!

  Svara

 • Robert

  |

  Hur söta som helst. 😉

  Tekniken går ju framåt hela tiden. Fjärrkontrollerna ser säkert inte alls ut nu som när du jobbade som teknisk support. Hrrm… Möjligt att jag har fel där när jag tänker efter… 😉

  Svara

 • Sofia -+bipolär+och+f.d+laestadian

  |

  Haha, påminner mig om typ första 15 åren i mitt liv när jag var laestadian. Som laestadian ser man ju inte på tv och jag vet inte hur många gånger nån bett mig slå på, byta kanal osv när jag varit hos kompisar och jag har varit helt blank i huvudet x)

  Svara

 • Rebecca

  |

  Haha, det här hände mig igår också. Jag tittar heller aldrig på TV själv utan bara ibland om min pojkvän tittar. Var själv hemma och hade tråkigt och skulle sätta igång TV:n, men fick inte igång den. Och då har vi bara en kontroll…

  Svara

 • Lovisa

  |

  Hahaha! Jag tycker också att det är så komplicerat med en miljon kontroller. Vad hände med att trycka på en knapp på tv:n liksom?

  Svara

 • Sara

  |

  Haha, jag känner igen mig! 😛 Hemma bidde jag i femton år och lärde mig aldrig att sätta på tv:n, jag läste hellre och skulle aldrig ens komma på tanken att sätta mig ensam och titta på tv. Nu när jag är hemma och hälsar på (eller är djurvakt) så får min pojkvän sköta tv:n, är jag där ensam så rör jag den inte ens. xD Men tv:n vi har i lägenheten jag och min pojkvän bor i sedan två år är kopplad till hans dator (som jag gärna lånar när han är borta) kan jag i alla fall göra det mest grundläggande på. Typ sätta på och stänga av, byta kanal och byta mellan tv och dator och Playstation. Så jag gör framsteg! Rör dock sällan tv:n när vi båda är hemma, då får han sköta kontrollerna. 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv