Follow my blog with Bloglovin

Wannabe inköpare

Alltså ni ska se vår tvätthög just nu. Vi missade att boka tvättid innan vi åkte till Kreta och har fått tag i en först nu. Verkligen tur för jag åker till Stockholm onsdag-fredag och kläderna börjar ta slut.

Vad ska jag göra i Stockholm? Jo, jag ska på Formex! Det ska bli jättekul, men nog också ganska jobbigt. Jag har bläddrat i kataloger hela dagen idag och det känns som att mitt huvud ska sprängas. Vill köpa in allt och ingenting. Är lite nervös över att hålla med på inköp. Jag har inte direkt varit så bra på att förutspå vad som kommer att sälja hittills. Min chef däremot, jag vet inte hur hon gör det, men wow vilket proffs hon är. Hon vet nästan alltid precis hur det kommer att gå.

 

image

När man är lite trött och bara jaha här är dildos…som man sätter på en penna…eller vänta.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Robert

  |

  Haha, de där var kanske i minsta laget kan jag tänka mig. 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Ååh va roligt med Formex och vilket roligt jobb du har! Tror du kommer göra det galant Den mässan är ju hur rolig som helst! Man blir sååå inspirerad! Blir lite avis

  Svara

  • Egoina

   |

   Åhh tack, hoppas det! Ja, det ska bli kul! Ska du dit? 🙂

   Svara

   • Malin

    |

    Vet inte om mitt förra svar kom fram och såg just att mina emojis inte kom med 😉

    Näe tyvärr ska jag inte dit! Men har varit några gånger tidigare år med min webbutik 🙂

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha eller hur, på min tid tryckte man bara ”on” 😉 Åh tråkigt att du inte ska dit!

     Svara

     • Malin

      |

      Ja jag saknar verkligen Formex! Och hade ju varit aaaaaaaaasfett att springa på dig där! 😀

 • Lisa

  |

  Det kommer säkert bli jättebra! Man måste ju träna för att lära sig. Lycka till på Formex ❤️

  Svara

 • Eva

  |

  Hej
  Missa inte monter B10:21!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Vad finns där?

   Svara

 • Isabelle

  |

  Åh vad kul! Jag jobbar på mässan! Kom förbi Café galleria (mellan mässhallarna) när det är dax för lunch eller fika 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul! Jag kommer 🙂

   Svara

 • Rebecka

  |

  Hehr minns det bästa med formex, att i andra hallen var chokladföretagen. Smakprover ❤️

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv