Follow my blog with Bloglovin

Rosa fisk

Åh, ni är så fina! Som alltid. Tack <3

Denna vecka har varit så konstig. Det har hänt så många olika saker och jag tror inte helt att mitt huvud hängt med. Det blev en lugn kväll igår med Suits, pussar och godis.

 

image

Vi åt varmrökt lax. Lax alltså! Bästa fisken jag vet. När jag var liten brukade min faster ”lura” mig. När hon sa att hon lagat lax ville jag inte äta, men när hon sa ”rosa fisk” blev jag jätteglad. Det tyckte jag ju om. Haha.

Nu är jag på väg hem till Lina. Tjejerna ska mötas där 15.00 och sen ska vi fira Linas 30-årsdag. Hon vet inte vad som kommer hända, bara vad hon skulle packa med sig. Hon blev så orolig när hon fick kortet förra helgen. ”Ni vet att jag hatar höga höjder va???”, sa hon. ”Oj, gööör du? Men bungyjump går väl bra?”, svarade jag. Hehe. Det ska bli kul! Hörs sen!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (8)

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Denice

  |

  Suits är ju bara så jävla bäst! Hur långt har ni kommit? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Är på säsong 6 🙂

   Svara

   • Denice

    |

    Åh samma här. Hatar att man är ikapp USA så man måste vänta en vecka på varje avsnitt. Nackdelen när man maniskt kollar igenom för många säsonger. Det är ju så mycket som händer nu 🙂

    Svara

    • Egoina

     |

     Jaaa jag med!! 🙁

     Svara

 • Nilla

  |

  Kram kram kram! Hoppas ni hade trevligt igår och att du får en fin söndag. 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv