Follow my blog with Bloglovin

Nakenshow på stranden

Jag var så trött igår. Föga förvånande med tanke på att jag ej är van vid att jobba längre och hjärnan fortfarande tror att jag har semester och kan sova länge och sådär. Skulle göra ett inlägg om en utflykt på Kreta, men datorn dog mitt i allt och jag orkade inte leta upp laddaren och struntade således i det och sov. Så värt. Det får bli ikväll istället.

 

image

image

Här är två bilder från telefonen när vi stannade till bilen för att titta på utsikten. Blir ibland irriterad på F för att han tar bilder ”in the moment” och inte väntar till jag är redo att posa. Haha. Men i efterhand är det just dessa bilder som är roligast.

Måste berätta en pinsam sak. Jag köpte baddräkten på bilden innan resan. Den är svart med fina detaljer i ryggen och man knäpper den i skrevet vilket jag egentligen tycker är praktiskt eftersom man slipper klä av sig allt när man gå på toaletten. Mindre praktiskt var det dock när vi var på stranden, jag skulle rätta till den och drog i den lite och helt plötsligt gick knapparna upp, baddräkten sprack upp och jag visade fiffi för halva stranden.

Det är inte som att en bikiniöverdel råkat glida upp och man snabbt kan dra ner den igen, nej, det var helt omöjligt att knäppa den. Jag fick liksom inte rätt på knapparna och det hjälpte inte direkt att folk stirrade. Fick gräva i rumpan efter den andra delen och sträcka mig och hålla på. Jag gav upp ganska snabbt och virade en handduk runt mig och sedan gick jag walk of shame till hotellrummet och bytte om. Använde den endast som en topp efter det. Heh. Skulle alltså inte rekommendera att använda den som baddräkt. Lite too risky. Men fin som överdel!

 

11 gillar

Spåra från din sida.

Kommentarer (26)

 • Ingela

  |

  Hahaha, åh nej!

  Svara

 • Robert

  |

  Ajaj! 😮 Själv tar man ju risken att visa nåt annat i trapphuset om man går upp naken för att kolla om ytterdörren är låst. Speciellt om den INTE är låst. 😉

  Svara

  • Sandra

   |

   Det behöver man väl inte slå upp dörren helt för att göra? Bara dra i handtaget för att kolla? Haha, förlåt men lät ju inte smart? 😛

   Svara

   • Robert

    |

    Haha, men jag brukar trycka ner handtaget och känna om den går att öppna. 😛

    Svara

   • Lina

    |

    Men om man tror att den är låst tar man i med för mycket kraft. Du vet som när man lyfter ett mjölkpaket som man tror är fullt, fast det egentligen är nästan tomt. Det flyger liksom upp i luften. Samma sak med dörren.

    Svara

    • Robert

     |

     Exakt! 😉

     Svara

 • Lisa

  |

  Hahaha … Förlåt. Och tack. Skrattade högt åt detta för mig själv. Förstår verkligen att det var pinsamt dock. Men alltså … nu börjar jag skratta igen. Ser det framför mig hahaha 😀
  <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Skrattar också åt det i efterhand.. haha 🙂

   Svara

 • Louise

  |

  Fast det är väl ingen baddräkt? Verkar vara en body… Funkade den verkligen att bada i? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Kanske? Stod att det var en baddräkt 🙂

   Svara

 • Emma

  |

  Haha, förlåt men Gud vad roligt

  Svara

 • Elin

  |

  Amen jag dör? Hahahahaha

  Svara

 • T

  |

  Hahaha alltså förlåt men jag dör lite här hemma i soffan och skrattar högt och hoppas inte jag väcker min dotter som sover!! Fast jag skrattar i all välmening och fick en väldigt kul film uppspelad i huvudet hahahahahaha tack för att du är du och bjuder på dig själv!!
  Är nog därför jag läst din blogg sen hundra år tillbaka <3

  Svara

 • Nilla

  |

  Hahahahahaha galet roligt!!

  Svara

 • Saga

  |

  Haha åh herregud, där kom dagens asgarv. <3

  Har varit med om något liknande på den obligatoriska simningen i skolan – även känt som helvetet på jorden där oskyldiga själar torteras för försenade uppsatser och underkända matteprov – när jag och min kära vän simmade fram och tillbaka. (Vem försöker jag lura? Jag gick. På bassänggolvet. Fram och tillbaka. Simmade lite tafatt då och då men come on, är det inte tanken som räknas???)

  Eftersom jag 1) är lat och 2) student och därmed fattig hade jag inte orkat köpa en ny bikiniöverdel så jag fick simma med en någon storlek för liten vilket resulterade att jag varken kunde andas eller göra några hastiga rörelser, för då skulle hela bygget kollapsa. Typ. Vilket den gjorde ändå, trots min uthålliga koncentration på att bara flyta runt, och överdelen bestämde sig för att åka upp. Inte diskret, givetvis inte, utan det hörs hur den flyger upp och iväg.

  Så medan jag kämpade med att dölja hela skiten med mina stackars armar försökte jag kommunicera med min kompis som simmade i andra delen av bassängen. Ni vet hur det är med folk som simmar ryggsim – de är omöjliga att kontakta. Inte ens röksignaler fungerar. Så jag fick stå där, eftersom jag omöjligt kunde simma iväg och flasha stoltheterna för elkillarna som befann sig bredvid, inte tillräckligt kapabel nog för att knäppa min egna bikiniöverdel. Vilket inte min kompis heller var, så hon fick stå och dra åt banden som om det vore en jävla korsett innan vi till sist kunde få den på plats igen. Kunde inte andas i fanskapet innan jag drog sönder skiten i duschen.

  Så, summan av kardemumman: never ever a för liten bikinidel som är omöjlig att knäppa själv på simningen i skolan. Never. Again.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahahaha åh :’)

   Svara

 • Ronja

  |

  Hahaha alltså. Ser det verkligen framför mig, paniken! Dom är ju liksom stretchiga med så förstår hur svårt det måste vart att försöka få på den igen. Stackars dig, men kan inte låta bli att skratta

  Svara

 • Fia

  |

  Använd heller för bövelen inte en bikinitrosa som knyts på sidorna! Isf måste en göra en dubbelknut! Jag blottade mig rejält vid poolen under en semester.

  Svara

  • Cecilia

   |

   Definitivt dubbelknut! Lagom roligt när de där går upp medan man simmar/plaskar runt i en pool så dubbelknut är ett måste… 😛

   Svara

 • sara

  |

  Tycker synd om dig men garvade högt när jag läste detta! :’D

  Svara

 • K

  |

  HAHA! Alltså åååh vad pinsamt stackars dig! Men GUD vad hilarious att läsa om!!

  Svara

 • Andreas

  |

  Na-kd (naked), kanske var en hidden feature på den?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha smart 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv