Follow my blog with Bloglovin

Varför just idag

image

Låt inte leendet lura er, jag är sååå bakis idag. Vilket är så fail eftersom jag ska på 90-tals fest hela dagen idag och har laddat inför det i flera månader. Varför just idag? Vi var på grillkväll igår som blev till beerpong, som blev till utgång, som blev till langos mitt i natten. Kändes som en bra idé just då.

Nu är vi på väg in till Malmö och trots att jag mår sådär gråter mitt 10-åriga jag av lycka. Jag ska få se några av de största artisterna och lyssna på några av de bästa låtarna från 90-talet!!! Nu skålar jag med Samarin! Wiiiooooo!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Emmy

  |

  Åh vad kul med 90-talsfest!
  Hoppas bakfyllan släpper så du kan njuta till 100%

  Trevligt lördag!

  Svara

  • Emmy

   |

   Åh herregud. Skrev jag verkligen trevligT lördag.
   Oh god why.

   Svara

 • Robert

  |

  Ha det så kul! 🙂

  Svara

 • Sara - göra slut men nån man verkligen bryr sig om

  |

  Hej, jag behöver din hjälp eller råd från er andra läsare.
  Förra året träffade jag en kille. Supersnäll, supersnygg och ja allt annat jag kunde velat ha. Vi började träffas och blev tillsist ihop. Han är väldigt osäker och jag upptäckte att han knappt har några vänner. Han kan bli väldigt deppig och ifrågasätter ofta varför jag vill vara med honom. Men det ville jag verkligen.
  Nu har det gått nästan 10 månader och jag känner inte att jag älskar honom eller gillar honom på samma sätt längre. Han är superfin men jag känner ingen gnista. Som 19 och i mitt första förhållande känner jag inte att jag liksom vill ”nöja mig” med det (gud så hemskt det låter).
  Jag vill resa, kanske flytta från Sverige eller bara få vara mig själv egentligen.
  Men hur kan man göra slut med någon som pratar om hur alla bara lämnar honom (familjemedlemmar, vänner etc), att han inte förstå hur jag vill vara med honom, och som redan är i en mörk plats där livet bara känns som skit. Jag vill inte vara hans terapeut eller hans enda stöd. Han säger allt det rätta, försöker bättra sig och går i terapi. Han pratar om hur han inte vill lägga nått på mig och blir han arg för inget så är det inte mitt fel. Han tänker inte förstöra det här också säger han.

  Jag vet inte om det här bara är superotydligt att läsa. Men i kort. Jag vill göra slut efter 10 månader men en superfin kille. Känner inte riktigt några romantiska känslor för honom längre. Vet inte hur jag ska göra det då alla i hans liv enligt honom lämnar, som mår som värst just nu. Känns som att sparka på nån som ligger. Bryr mig verkligen om honom.

  Svara

  • Jess

   |

   Jag är typ i samma sits som du… Fast vi är inte riktigt tillsammans, han är kär i mig men jag har förklarat för honom att mina känslor inte är romantiska och att jag inte alls är redo för ett förhållande (är också 19), men att jag jättegärna vill vara vän med honom. Han verkade först acceptera det här, men nu helt plötsligt har han blivit så himla bitter och sur och deppig. Han säger elaka saker som att jag bara pratar med honom som ”ett tidsfördriv” och att jag egentligen inte bryr mig ett skit om honom.

   Helt ärligt så känns han som en sjunkande skepp och jag vill inte gå under. Kanske vore det bästa om jag sade upp kontakten helt? Men samtidigt så vill jag att han ska må bra och helst skulle jag inte vilja förlora honom som vän. Att överge honom skulle också kännas som att sparka på någon som ligger ner, eftersom han redan mår så sjukt dåligt över allt annat i sitt liv..

   Svara

   • Lina

    |

    Jag var i er situation när jag var yngre. Killen pratade till och med om att ta sitt eget liv om jag lämnade honom. Relationen funkade inte alls och jag velade i många månader, ville lämna med vågade inte pga hans mentala hälsa.
    Jag drog till sist och vet ni. Han mår fint. Inga självmordsförsök, inget destruktivt beteende.
    Ni är inte ansvariga för andra vuxna människors välmående och man gör ingen en tjänst genom att stanna i en relation (kärleks eller vänskaps) där man inte trivs. Det är bara dåligt för alla inblandade.
    Du är huvudrollen i ditt eget liv och det är ett himla slöseri att degradera sig själv till någons biroll. Grabbarna klarar sig. Ni har inga skyldigheter!

    Svara

 • Sandra

  |

  Hahah jag läste 90-årsfest först och tänkte att det var ju som gulligt att ladda inför det i flera månader. Hahahha men 90-tals makes more sense måste jag nog ändå säga 😀

  Svara

 • Martina

  |

  Låter riktigt kul=) ha så trevligt!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv