Follow my blog with Bloglovin

Semester betyder mjukglass

”Vi har inte ätit mjukglass i år”, sa jag. ”Jo, vi åt en på Biltema”, svarade F. Haha. Det räknas ju knappast. Så igår var det dags.

 

image

image

Jag valde en med lakritsströssel. Tycker generellt att det är så tråkiga strössel. Det finns bara choklad, lakrits, nötkross och tuttifrutti. Känns som att Norge är bättre på fler valmöjligheter, eller så går jag till fel ställen kanske.

Någon som vill veta hur det såg ut när jag tog bilden? Okej, såhär:

 

image

image

Älskar att jag ba ”Oj! Där är en kamera också… ok *pose*”.

 

image

Klänning här (adlink).

Sen fångade vi Pokemons, såklart, och när vi var mitt inne i en diskussion om huruvida man ska ”power up” eller ”evolva” sina pokisar kom en man som hört vad vi pratade om fram och hjälpte oss och gav massa tips. ”Det känns som att staden lever igen”, sa han. Tycka vad man vill om spel, men det har han verkligen rätt i.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (28)

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

  • Robert

   |

   FÖRST! 😀

   Svara

 • Emma

  |

  Då ska du åka till sommarkiosken i Bjärred, du lär inte bli besviken på valmöjligheterna där 🙂

  Svara

 • U

  |

  Men hallå! Vad vad tipsen då, power up eller evolva först? 😉 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Evolva kan man, men Power up ska man vänta med 🙂

   Svara

 • Micaela

  |

  Aldrig power up såvida du inte är level 20 eller uppåt! Samla så måååånga pokemons du kan, sätt dig vid ett pokestop med en lure på, starta en insence & lucky egg och evolva så många du kan på de 30 minutrarna = du ökar i level = fångar pokemons med högre CP! Det är min strategi iallafall 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Typ så sa han också 🙂

   Svara

  • Nina

   |

   Då det kommer till insence så får man fler Pokémon om man rör på sig. Sitter man stilla så får man en Pokémon ungefär var 5e minut men om man rör sig så kan man få så mycket som en gång i minuten (men då ska man springa snabbt). 🙂

   Svara

 • Emilia

  |

  Ja du går till fel kiosk! Har du missat Pålsjö kiosken på Johan Baners gata? Där är de crazy glassar ☺ även Sofierokiosken har bra utbud av annorlunda glassar

  Svara

  • Egoina

   |

   Nice! Får prova 🙂

   Svara

 • L

  |

  BJÄRRED har den bästa mjukglassen med massa tillbehör typ daim, nougat m.m, eller så kan man doppa hela glassen i choklad osv osv osv. Sen aka ni gå ut på långa bryggan. Du kommer inte bli besviken på glassen 🙂 dock brukar det va 5 km kö till glasskiosken men den som väntar på nåt gott!

  Svara

  • Egoina

   |

   Omg! Dit måste vi 🙂

   Svara

 • Linnéa

  |

  Amen du! Sofierokioksen ute i Laröd!! Där finns iaf 12 olika strössel + chokladdoppad! Eller så tar du en ”Alp Olle”, ”svarta Malin”, ”kola Kalle”… Kom hungrig!

  Svara

 • Izabella

  |

  Ett tips: Vänta med att power-upa tills du har en starkare pokemon som du verkligen vill satsa på! Det kostar ju en massa stardust och det vill man inte slösa i början på svaga pokemons. Evolva kan man göra för att få xp och det kostar ju bara candy 😀

  Svara

 • Izabella

  |

  Oh och ett till tips: spara ihop flera pokemons att evolva vid samma tillfälla. Sedan använder du ett lucky egg (dubbla xp i 30 min) och sitter och bara evovlar en massa under den tiden. Så har vi gjort och typ gått upp två levlar varje gång 😀

  Svara

 • Emilia

  |

  Vad tycker du att man ska göra med sina pokemons?

  I Helsingborg finns en glasskiosk som ligger mellan stattena och pålsjöskog, precis ovanför den backen ner till stranden, med tågbommar. Vid busshållplatsen rådmansgatan! Där har dom lite mer topping än på alla andra ställen 😀

  Svara

 • Alina

  |

  Jag har kanske missat att du skrivit det nånstans men har iallafall börjat fundera på vad F heter. Min slutledningsförmåga säger mig att hans namn börjar på bokstaven F. 😉 Så här kommer mina gissningar:
  1. Fredrik
  2. Frans eller kanske Franz?
  3. Ferdinand
  4. Fabian
  5. Fast mest tror jag (och hoppas på!!!) att han heter Francouis

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha! Du har nästan rätt, men säger inte på vad 😉

   Svara

   • H

    |

    Jag kanske inbillar mig, men visst är det så att du har skrivit ut hans namn? Vet dock inte om det var på bloggen eller på snapchat. Har i alla fall alltid tänkt mig att du skriver F för att spara tid eller något, inte för att det ska vara hemligt. Hur det nu sparar tid haha. Eller så har jag drömt vad han heter och han har ett helt annat namn egentligen. 🙂

    Svara

    • Egoina

     |

     Det stämmer att jag sagt det på Snapchat. Det kommer automatiskt, och kan ju inte gärna säga ”nu har jag och F blabla”, hade känns lite töntigt, haha. Anledningen till att jag inte skriver ut hans namn är väl för att jag, för hans skull, vill hålla honom lite hemlig/skona honom från denna värld. Folk är dumma i huvudet. Först valde jag att hålla honom helt hemlig och lade inte ut bilder på honom eller skrev hans namn varken på bloggen, Instagram eller Snapchat. Men sen var det två skvallerbloggar som lade ut bilder på honom och den ena av dem länkade till och med till hans Instagram, så då var det ju ändå kört :/ Så jag försöker väl på något sätt hålla en ”rimlig balans”. Visar lite, men inte allt. Det blir dock så fail som nu när folk börjar spekulera i namnet. Kanske vore bättre att bara avdramatisera och skriva ut det från början.. 🙂 Hade dock önskat att det vore upp till mig att outa eller inte.. Så nej, du har nog inte drömt 🙂

     Svara

 • Maja

  |

  Då går du till tråkiga ställen 😉 i butiken jag jobbar som inte är speciellt stor har vi:
  Jordgubbspärlor, Citronpärlor, Minimaränger, Minimashmallows, Daim, Sötlakrits, saltlakrits(både flakes o fudge)o hallon saltlakrits,
  Karamell,Tuttifrutti,Cocacola flakes,Hallon/päron flakes, Choklad, Saltkaramell, Chokladpulver, Nöötter, Krokant, Polka
  O sen såklart massa olika toppingar 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Men sluuuuta vad gooooooooooott

   Svara

 • Sabina

  |

  Evolva inte förrän du är lvl 20+. Då kommer de pokemon du fångar ha hög cp och därför kunna bli bättre 🙂

  Svara

  • Jennifer

   |

   Du menar att man inte ska power upa förän man är lvl 20+ va? =)

   Svara

 • Lovisa

  |

  Vi har en mjukglassmaskin på jobbet och massa gott strössel, just sayin

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv