Slipper jaga ensam

ÄNTLIGEN har jag fått med F i Pokémonfördärvet och slipper gå runt själv och jaga! Han skaffade det igår och sen “skulle vi bara gå lite”. Slutade med att vi var ute i två timmar. Haha! Tips till er som bor i Helsingborg: gå till Dunkers! Helt galet mycket folk och folk lägger ut beten och grejer.

För övrigt var det världens bästa väder hela dagen igår. Vi var ute och gick på kvällen/natten och det kändes som att vara utomlands. Sen såg vi film, åt godis och gick och lade oss vid 04.00. Kändes lite som att vi gjorde det “bara för att vi kan”, så skönt att inte behöva kliva upp tidigt för att åka till jobbet idag. Ett problem med denna semester dock. Vi är korkade och har inte bokat resa ännu och nu är ju typ allt slut? Så typiskt. Kommer väl sluta med att jag får åka till Turkiet för femtionde gången…….

 

image

Jag ville ha bild med hans första pokis, hehe.

 

0

Trackback from your site.

Comments (32)

 • Robert

  |

  Haha! Svårt att komma undan det där. 😉

  Reply

 • Fanny

  |

  Varför åka utomlands när det är tropisk värme här redan? Haha.

  Reply

  • Egoina

   |

   Lite bara för att, känns som semester då liksom. Men också för att jag misstänker att vädret inte håller i sig 😉 Men vem vet! 🙂

   Reply

   • Elin

    |

    Sådär vet jag att många tänker! Att man inte vill åka på solsemester utomlands när det är sommarvärme i Sverige. Och jag förstår det tänket. Men personligen tänker jag att det är så mycket mer än vädret som spelar in när man åker utomlands. Miljöombyte, mat, sysselsättningar osv. Och semesterkänslan som du beskriver. 🙂

    Reply

    • Fanny

     |

     Jo, såklart är det mer som spelar in. Men då åker jag hellre när det är kallt i Sverige, så får man värmen på köpet liksom 😛 annars känns det inte värt att lägga ut pengarna. Jag har iofs aldrig varit en åka-utomlands-människa.

     Reply

 • Maria

  |

  Turkiet skulle jag inte åka till just nu, känns inte säkert :/

  Reply

 • Micaela

  |

  Jag kan rekommendera Kefalona & Skiathos i Grekland!

  Reply

 • Anna

  |

  Hoppas verkligen inte att du överväger att åka till diktatur-Turkiet. Dom förtjänar ingen turism.

  Reply

  • Egoina

   |

   Tänkte mest på det oroliga läget ur egoistisk synpunkt (dvs att det känns läskigt att åka dit), men UD har sagt att det är lugnt till turistorterna så då tänkte jag att man kanske ändå kan överväga det. Men det du skriver är sant!! Det gör de inte! Tack 🙂

   Reply

   • Bella

    |

    Fast vad är det för helt utfattig kommentar? Folk som driver turismen där borta är oftast människor som inte har mycket pengar, dem livnär sig på turismen i landet. Detta kommer bara drabba folk som lever fattigt! Och att straffa ett helt land efter vad presidenten gör? Usch för dig och det synsättet du har.

    Reply

    • Egoina

     |

     Också en viktig vinkel! Tack 🙂

     Reply

   • Lovisa

    |

    President Erdogan har tillfället löst upp landets lagar om de mänskliga rättigheterna i Turiket. Alltså gäller undantagstillstånd fast värre. Det angränsar nu till en militärdiktatur med ett fruktansvärt förtryck mot alla minoriteter. Alla får göra som de vill men att åka dit är att vara en del av problemet.
    Grekland är ju nära och varmt, och de behöver turism så det kinde kanske vara något. Mykonos och Santorini = drömmen 🙂

    Reply

    • Egoina

     |

     Tack! Är inte lika insatt som du, så uppskattar att ni skriver om det här!

     Reply

 • Josefin

  |

  Åh vart har du köpt den fina kimonon? 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Den är från HM, tack 🙂

   Reply

 • Amy

  |

  TIPS TIPS!
  Följ Manges vädertjänst – NV Skåne på Facebook.
  Hans väderrapporter om Hbg stämmer alltid!

  Reply

 • Isabell

  |

  Men alltså nääääää, åk inte till Turkiet. Eller, vill du stötta ett land som avrättar folkgrupper så varför inte? Men känneratt det måste finnas någon resa till något mer demokratiskt land…

  Reply

 • Åsa

  |

  Inte till Turkiet! Tänk på det politiska läget och hur presidenten styr landet. Det måste finnas bättre alternativ.

  Reply

 • Eg

  |

  Du kan väl ändå inte missat vad som sker i Turkier just nu?

  Reply

 • Hejhopp

  |

  Det är kul ända tills pokemonbollarna tar slut 🙁

  då måste man ta sig till pokestops där man får tre bollar i taget. Som gjort för att man ska köpa nya bollar för riktiga pengar. Annars får man ju gå runt hela stan för att få några enstaka bollar…..

  Reply

  • rebecca

   |

   Bor i en rätt liten stad och har aldrig haft problem med att pokestopsen inte räcker till för mitt pokeboll behov, är ju dessutom bara att sätta sig i närheten av ett och ta en fika om man inte orkar gå runt. Och lite självdisciplin att inte köpa något för riktiga pengar.

   Reply

  • Sophie

   |

   Hos oss kan man lätt få ihop 40 bollar på en promenad på kanske 50 minuter haha. Har inte köpt ett skit med riktiga pengar och vet ingen annan som har gjort det heller. Så länge man inte wastear bollar på att missa 172 på en enda low-cp pokémon så är det ju lugnt. 🙂

   Reply

 • Louise

  |

  Men buhu, stackars dig som “måste” åka till Turkiet på din semester. Hoppas det var ironiskt skrivet, lite väl osmakligt I-landsproblem med tanke på vad som händer i världen just nu…

  Reply

  • Egoina

   |

   Vilken trevlig kommentar då 😉 Längre upp finns en dialog med lite trevligare tonfall 🙂 Jag beklagar att jag inte är världens bästa människa i alla lägen och ibland inte tänker hela vägen. Tur jag har er!

   Reply

 • julia

  |

  Kolla din hand!! 😀

  Reply

 • Amanda

  |

  Var har du köpt jumpsuiten/linnet du har på dig? Har letat så sjukt länge efter sånt med banden däruppe

  Reply

  • Egoina

   |

   Gina tricot förra året 🙂

   Reply

 • Katta

  |

  Parga i Grekland.
  Baska Voda i Kroatien.
  Serbien.

  Inte Turkiet.

  Tyvärr.

  Reply

 • Lovisa

  |

  Oj vad mycket åsikter folk har haha! Jag skulle inte åka till Turkiet i dagens läge dels pga. Erdogan men såklart också med hänsyn till säkerhetsläget. Men var person bestämmer själv, det finns många vackra och populära resmål som lämnar mycket att önskar gällande säkerhet och mänskliga rättigheter t.ex. Kina och Indonesien. Sen lämnar ju Förenade Arabemiraten där Dubai är ett populärt resmål mycket att önska gällande mänskliga rättigheter framförallt för kvinnor. Jag tycker absolut att man kan diskutera frågan på ett trevligt och konkret sätt, men jag tror att du är klok nog att fatta dina egna beslut Regina. Ett restips som man kanske inte tänker på är Kroatien, det är hur vackert som helst! 🙂

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv