En dag på stranden

image

Hej! Vi har typ 30 grader idag, så föga förvånande blev det en tur till stranden. Årets första stranddag närmare bestämt. Dagens outfit såg ut såhär. Invigde min nya baddräkt till mina inte lika nya shorts. Båda från H&M.

 

image

Sen fyllde vi magen med Nutella. För att det är semester och för att….det är gott. Har nästan slutat med kaffe nu (förut take away latte ibland för att det är typ det godaste jag vet) och dricker bara några klunkar för smaken skull. Jag mår helt enkelt inte bra av för mycket koffein och det är dags att jag lyssnar på kroppen.

 

image

image

image

Jag vet inte helt hur folk tar fina bilder på stranden. Kanske har de en liten fläkt med sig som blåser bort håret sådär graciöst? Det har i alla fall inte jag.

 

image

Sen åkte vi hem och lagade thaisallad till lunch. Receptet kommer imorgon för ni måste helt enkelt äta detta.

 

0

Trackback from your site.

Comments (14)

 • Robert

  |

  Såg härligt ut. 😀 Nutella… Mmmm… 😉

  Reply

 • emilie

  |

  Du kan köpa koffeinfri take away-latte

  Reply

  • Egoina

   |

   Smakar det lika bra? 🙂

   Reply

 • S

  |

  Tex Gevalia har koffeinfritt kaffe som med lite mjölk i är helt ok, om en nu vill ha kaffesmaken:)

  Reply

 • Maria

  |

  Tycker att du påminner sjukt mycket om lana del rey på dessa bilder ^^

  Reply

 • Josefine

  |

  Upp med receptet på thaisalladen, vill laga det ikväll

  Reply

  • Josefine

   |

   Mina emojis kom inte med så nu lät jag dryg hehe… Tänk att det finns några glada gubbar efter texten

   Reply

  • Egoina

   |

   Haha 🙂 Varsågod, nu är det uppe! 😀

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv