Follow my blog with Bloglovin

Ett hjärta från mitt hjärta

Förra veckan satt jag på jobbet och tittade på lite saker vi funderar på att beställa in och såg ett jättegulligt halsband från Edblad som jag snapchattade. Vad tror ni låg i paketet i lördags? Jo, just det halsbandet! Jag trodde inte ens det gick att köpa än, men tydligen <3

 

DSC05361

DSC05370

DSC05391

Det är i silver och är jättejättelitet. Väldigt diskret och passar till allt. Man kan välja mellan två “längder” och om jag har halsbandet på det innersta hålet ligger hjärtat nästan i halsgropen, tycker det är så gulligt.

Tack love. Du är bäst! Inte bara för att jag blir crazybortskämd med en låtsasfödelsedag bara sådär, men för att du får mig att känna mig uppskattad och älskad varje dag.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (11)

 • Hello february

  |

  Jättefint! 🙂 Kika gärna in på min blogg, är gravid i vecka 14 med mitt första barn!

  Svara

 • ellinor

  |

  Egoina! Har läst din blogg under en längre tid men aldrig kommenterat förut men vill bara säga att F verkar som en person som passar dig perfekt och på ett annorlunda och bättre vis än tidigare pojkvänner. Känns som om ni båda hjälper varandra att se det fina i varje vanlig dag. Håll hårt i personer som gör dig lycklig inte bara av dagar som igår utan av varje vardag (vilket han verkligen verkar.) . Kram och tack för en blogg som aldrig blir sämre

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh, tack vad gulligt! Jag känner samma <3

   Svara

 • Emma

  |

  Himla fint halsband!! Finns det någon länk till det?

  Svara

 • Emma

  |

  Så fint!

  Är det bara jag som har problem med att kicks reklamen under headern fastnar å resten av sidan inte laddas in från mobilen? Sker inte alltid men tillräckligt ofta för att det ska vara lätt irriterande.. Hjälper oftast att ladda om sidan igen, då går det bättre. Har haft problemet i olika webbläsare å mobiler så vet inte riktigt vad det kan vara eller ens om det är något galet men tänker att det är bäst jag frågar ändå så jag vet..

  Ha en fortsatt fin dag!

  Svara

  • Egoina

   |

   Vad störigt!! Konstigt, så är det inte för mig. Men tror snart kampanjen är över 🙂

   Svara

 • Maria

  |

  Åh precis det halsbandet fick jag av min mamma i lördags, och det var inte heller min födelsedag :’)
  Tycker det är så sjukt fint!

  Svara

  • Egoina

   |

   Gulligt av henne 🙂 <3

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv