Follow my blog with Bloglovin

Några bilder från telefonen

Här är lite av vad jag samlat på mig i telefonen på sistone:

 

image

Söt liten lapp som Ida skrev till mig för evigheter sedan och skickade som flygplan. Hittade den när jag rensade inför flytten. Jag tycker förresten att människor borde göra mer typsnitt. Varje gång någon har en fin handstil säger jag att de borde göra ett typsnitt. Älskar folk som skriver fint. (Älskar inte hur mitt nagellack hade skavts av??? Sjukt irriterande).

 

image

Till vänster: bloggerska. Till höger: person som inte fattar att man inte kan slicka på glassen direkt utan måste ju ta bild först.

 

image

Bara jag som använder plattången ibland för att rätta till när kläderna är lite skrynkliga?

 

image

Såhär ser mina flikar ut när jag läser att det är rabatt någonstans……………..men sen stänger jag ner dem. Har ju problem.

 

image

Exakt så!!

 

image

Såhär ser det ut varje gång jag duschar håret. Fäster det på väggen för att slänga sen. Men ändå blir det stopp och jag får rensa avloppet med jämna mellanrum. Hur kan jag ens ha hår kvar på huvudet?

 

image

Vi har alltså marmorskrivbord på kontoret!!!!!!!!!!!! Jag och Ida fixade själva med hjälp av glasskiva och tapet. Alltså hur instagrammigt är det inte? Jo, jag vet att marmortrenden har spårat fullständigt och snart kommer vara lika töntigt som Carpe diem-tavlor. Men bryr mig inte. Så fint ju!

 

image

Samtal i personalrummet. Chefen: ”Jag har kommit på att det är trevligast att sitta vid denna sidan av bordet, då har man träden som utsikt”. Ida: ”Jaha, nej. Jag behöver inte det. Jag tittar på Regina”. Haha gulligast EVAH <3

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (24)

 • Robert

  |

  Vilket briljant inlägg. Allt från att göra ett typsnitt till det fina i att vara uppe på natten. Kanske borde beställa en egen plattång också när jag tänker efter. 😉

  Svara

 • martina

  |

  Jag tappar lika mycket hår men det märks inte någonstans då mitt hår är så tjockt! har flera gånger undrat hur jag ens har något hår kvar! Vartannat år har jag en period då jag tappar extra mycket hår. Sist det hände så var jag hos frisören för att tvätta håret och klippa mej och då sade jag åt henne att jag tappar en massa hår för tillfället och hon svarade att alla tappar hår. Efter att hon tvättat mitt hår så konstaterade hon att detta var liiiite mera hår än vad andra tappar och att det måste se ut som en skräckfilm i mitt badrum efter att jag tvättat håret 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha 🙂 Tur att vi har tjockt hår!

   Svara

 • Sandra

  |

  Tror att anledningen till att folk inte gör typsnitt är att det är så otroligt meckigt! Tar sån tid och måste vara så exakt för varje tecken man gör. Gick typsnittsdesign och typografi 7,5 hp en gång och fick lära mig det. Jag har inte gjort ett typsnitt sen dess…. kan ha att göra med att jag inte har något tålamod! 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Har hört det. Hade aldrig haft tålamod!! Haha 🙂

   Svara

 • Malin

  |

  Haha, gör exakt samma i duschen, måste ibland kolla om jag ser tunnhårig ut. Har dock märkt att det inte är så populärt om en råkar glömma hårtesten där på väggen… 🙂

  Svara

 • Ginna

  |

  Alltså stryka med plattången, SÅ SMART IDÉ! Mitt liv kommer nu bli mycket enklare. Jag måste ofta stryka till något på morgonen och eftersom jag inte orkar släpa fram strykbrädan så stryker jag direkt på golvet. Kan inte vara superbra…

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Prova om det funkar 🙂

   Svara

 • Sara Rödett

  |

  Haha, jag gör exakt likadant med att fästa håret på väggen i duschen, haha. ;-D

  Svara

 • Lizette

  |

  Hahaha brukar också ”stryka” kläder med plattången, ha hundra flikar uppe med saker jag vill köpa och sen komma på att jag inte kommer köpa något eller att jag inte kan bestämma mig och då bara stänga ner allt! Samlar också upp en halv peruk ur duschen varje gång.. och på tal om instagramvänliga bilder, jag blev seriöst sur på min sambo här om dagen då han tog sönder min paj när han la upp den åt mig. Och jag skulle inte ens instagrama utan snapchata! Fick lite lätt dåligt samvete efter de..

  Svara

 • Johanna

  |

  Har sett massa tips om att plattånga kläderna när man inte orkar stryka eller när man är på resa, men borde inte kläderna bli smutsiga då? Min gamla plattång hade vita plattor och på den syntes verkligen hur smutsig den var, gammalt torrschampo, fett och smink som hamnat i luggen typ. Den jag har nu är plattorna i silver så man ser inte smutsen men den borde ju fortfarande vara där… (Gillar att jag dock tydligen inte alls bryr mig om att ha de smutsiga plattorna i håret)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha 🙂 Jag brukar torka av med papper innan om den är smutsig. Men det brukar vara rätt lugnt.

   Svara

 • Sofie

  |

  Snyggt med tapeten på skrivbordet! Och skulle det vara så att ni tröttnar är det kanske inte det svåraste att byta heller?? Smidigt, men effektivt, inredningsknep ju! 🙂

  Svara

 • Marie

  |

  Haha jag gör precis samma sak med hår som lossnar när man duschar xD

  Svara

 • Sara

  |

  Har läst någonstans att man tappar mer hår desto längre hår man har. Det verkar ju i alla fall logiskt.

  Svara

 • Emilia

  |

  Känner så väl igen tanken om att det är ett under att jag har hår kvar på huvudet efter att ha duschat!

  Svara

 • Malin

  |

  Men fyyy vad läskigt med håret! Alltså inte att det lossnar för det gör mitt med, men jag tar papper och slänger det samtidigt som jag blundar. Började typ hyperventilera när du och nån till här skrev att ni sätter det på väggen hahaha! För mig är det som ha spindlar på väggen när man duschar. Huuuu vilken hårfobi jag har. Märkligt hur något blir så äckligt när det inte sitter fast på kroppen längre.

  Svara

 • Sara

  |

  Hej fina Regina! Fick ett infall om att skriva min första kommentar nånsin här. Det pga att jag kände mig lite deppig ikväll och utan att reflektera gick jag in på din blogg (komplimang till dig) och när jag insåg detta kände jag att lite ros var på sin plats. Har läst din blogg sedan urminnes tider och det är den enda bloggen jag läser regelbundet. Du verkar så jordnära och härlig och är liksom ”en av oss dödliga” som jag verkligen känner att jag kan relatera till på de flesta plan. Tack för att du delar med dig av både upp – och nergångar i livet och får oss andra att känna oss mindre odugliga för att du inte skyltar med en påklistrad perfekt fasad. (Menar inte utseendemässigt, du är jättevacker) men tror många kan hålla med om att i en redan ganska pressad och stressad vardag så kan det bli extra tungt att behöva se och läsa om diverse andra bloggerskors jetset-liv utan ekonomiska begränsningar, dödliga problem och motgångar. Älskar att läsa om dina roliga och knasiga vardagsproblem, dina tankebanor, när du vänder dåliga spiraler till lycka och framgång och att du som oss andra får kämpa i strävan efter lycka, och att du skildrar allt detta på ett humoristiskt och jordnära sätt. Jag vet att det får i alla fall mig att känna mig mindre miserabel dagar som denna att en fin tjej som du kämpar på precis som oss andra och är ett perfekt exempel på att vår lycka är i våra egna händer, men ibland blir saker inte som man tänkt och det är okej det med.
  För att runda av; tack för en fantastiskt rolig och upplyftande blogg och jag önskar dig all lycka! 🙂

  P.s: Over the line? You’re so far past the line that you can’t even see the line! The line is a dot to you! /Också hängivet Vänner-fan

  Svara

  • Egoina

   |

   Men TACK för finaste kommentaren!! <3 Blir ju tårögd. Så fint av dig att ta dig tiden att skriva det till mig 🙂 Och avslutningen är bara så fantastisk, haha!! 🙂

   Svara

 • Emma

  |

  Gud vad smart med plattången! Det tipset ska jag lätt börja använda 🙂

  Svara

 • EM

  |

  Nu är du säkert nöjd med plattångsstrykningen men måste ändå slå ett slag för ångstrykjärnet! Alltså som man bara ångar kläderna, blir super! Jag älskar min!! Har en från Philips! Det enda negativa är att man inte kan ånga med plagget på sig, ajjj!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv