Follow my blog with Bloglovin

Baddräktsdjungeln

Jag har helt snöat in (ok, snöa var väldigt konstigt uttryck i sammanhanget) på baddräkter och har letat efter den ultimata baddräkten i veckor nu. Jag tänkte om det är någon annan som är på jakt så kanske jag underlättar lite genom att visa upp mina favoriter.

 

bad1

Belted swimsuit här //Resort green print swimsuit här // Bandeubaddräkt här

 

bad2

Halterneckbaddräkt randig här // Halterneckbaddräkt turkos här // Black lace up swimsuit här

 

Vad är förresten grejen med att alla baddräkter ska ha sån sjuk urringning?? Det är i princip omöjligt att hitta en baddräkt som inte har det.

Om ni är nyfikna på hur min baddräktssamling ser ut köpte jag den i mitten längst ner på H&M för några veckor sedan, sen beställde jag denna häromdagen:

 

04_WW0WW10265_470_01

Från Hilfigers rea, här. Hoppas den är lika söt på, annars åker den tillbaka. Och nu funderar jag på att köpa denna:

 

raw-43746 (1)

Den känns väldigt ”enkel” och som en bra basbaddräkt (är det ens ett ord?) att ha i garderoben. Det var faktiskt en läsare som tipsade om denna när jag frågade er efter tips och hon var nöjd med sin. Så fin! Finns i tre olika färger, hittas här.

Så! Ge mig nu era bästa tips så kan vi skapa det ultimata baddräktsinlägget. Woho! Mer fula brännor to the people!

 

Inlägget innehåller adlinks.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (24)

 • Emma

  |

  Alltså.. Mönstrena i sig är snygga men man visar ju allt å inget??! Jag är varken en pryd eller blyg viol men näe.. En baddräkt ska vara funktionell och inte vara nått sånt där som mer ser ut att höra hemma på en modevisning.. Eller för att göra killar tokiga=förminska oss till objekt.. Inget illa menat men ja.. Tack men nej tack, jag håller mig till baddräkt med kjol eller ben utan urringning.. Räcker gott å väl med att jag redan känner mig nog naken som det är.. Inte för att jag är obekväm eller skäms över mig själv, är stolt å bekväm i min figur men ja.. Att visa sig i badkläder är redan nog knepigt som det är trots både god självkänsla å kroppsacceptans.. Nåja, nog tjatat om det nu! Jag gillar helt enkelt mönstrena men ifrågasätter funktion å design samt oroar mig kring ev. objektvarning..

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, urringningen är lite maxad på vissa. Jag känner dock inte så mycket kring det då jag har så små bröst. Men tycker nog ändå att det inte är ”värre” än bikini vad gäller de flesta baddräkter faktiskt 🙂

   Svara

  • Kristin

   |

   Emma:
   Vad gör en baddräkt funktionell? Jag känner mig snyggast i världen i min vita baddräkt med djup snörad urringning. Bara för att DU inte finner den funktionell betyder det inte att någon annan inte kan göra det. Jag har då aldrig känt mig som ett objekt till för killar att leka med bara för att jag visar lite hud.

   Hoppas att jag tolkar din text fel men jag tycker att det låter som att du brukar objektifiera och dömma människor utifrån vad dom har på sig. Det är ingen trevlig egenskap.

   Svara

   • Lisa

    |

    Men det gör hon väl ändå inte? De flesta baddräkter idag täcker nästan ingenting och det är allt annat än snyggt. Emma objektifierade ingen men förklarade att baddräkterna objektifierar oss kvinnor och så är det ju. De lämnar ingenting åt fantasin alls.

    Svara

  • Sandra

   |

   Med ditt resonemang blir kontentan att så fort en kvinna uppfattas som sexig av en man är hon ett objekt, och det är i sig objektifierande.
   Tar jag på mig en porrbikini som får snubbarna att svimma så är det ett aktivt val från min sida, jag är ett subjekt och inte ett objekt. Hade snubbarna däremot bestämt vad jag skulle ha på mig, då hade jag varit ett objekt.
   Att vilja göra killar tokiga är inte att vara ett objekt eller bli objektifierad.

   Svara

 • Linn

  |

  Hannah & Amandas märke Daisy Grace har fina! Dock ganska dyra :/

  Svara

 • Jasmine

  |

  Tänk på att du inte kan göra en retur om du öppnat förpackningen (brukar vara hårda med det pga hygienen) kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   Även på en baddräkt? Oj, det visste jag inte! Tack för info. Får kolla upp det 🙂

   Svara

   • Therese

    |

    Jag har skickat tillbaka bikinitrosor till Nelly, där är det okej så länge lappar, skyddsplast och allt sådant sitter kvar. Lugnt så länge dom inte är använda med andra ord. Jag trodde det var så på alla ställen, men det är sant, vanliga butiker brukar ju vara kinkiga med sådant så det är ju absolut ingen självklarhet.

    Svara

  • Sara

   |

   Åh tack för tipset! Hade helt glömt att kolla där. Har letat som en galning efter en baddräkt som täcker lite mer rumpa än bara skåran liksom. Har så svårt för uthängande skinkor av någon anledning (på mig själv)

   Svara

 • Hedvig

  |

  Har också varit på jakt efter den perfekta baddräkten länge och det finns såååå många fina på Asos just nu! Har klickat hem denna http://m.asos.com/mt/www.asos.com/private-party/private-party-mermaid-swimsuit/prod/pgeproduct.aspx?iid=6361419&clr=Madagascarblue&SearchQuery=private+party&pgesize=22&pge=0&totalstyles=22&gridsize=2&gridrow=2&gridcolumn=1&un_jtt_application_platform=newPlp&un_jtt_redirect och den röda där det står Relax på 🙂 Finns massa roliga tryck! Gillade ryggen på denna modell och de smala banden. Hoppas de inte är allt för urringade men med min lilla byst går det förhoppningsvis bra!

  Svara

 • Hedvig

  |

  Hallo! Jag köpte den perfekta baddräkten hos Nelly för ett par år och den var från märket Maaji. Dom har sjukt snygga badkläder, tipstips 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Äger inte ens en baddräkt, men de verkar jättesnygga alltihop. 😉 Lite mer avancerat än manliga badkläder. 😉

  Svara

 • Frida

  |

  Åh! Vad snygg den var!! Håller tummarna på att den passar! Tror inte dom har öppet köp på badkläder.. Inte många ställen som erbjuder det av hygieniska skäl. Nu blev nästan jag lite sugen på en likadan 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Anledningen till att baddräkterna är så urringade, kanske är att man vill kompensera för att de är mer täckande än bikini 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv