Heja Island!

image

 

Missade bussen med tio sekunder, fick ta ett senare tåg och har dessutom så himla ont i magen idag. Ingen bra start alltså. MEN. Island igår!!! Såg ni? Så coolt! Jag blev så glad!  Alltså landet har 300.000 invånare. Det är jämförbart med Malmö.

Men jag måste säga att det är tur att jag inte bryr mig om fotboll egentligen. Matchen igår är den första typ någonsin som jag brytt mig om, och jag satt verkligen på nålar. Jag var helt förstörd efter straffen, satt och hyperventilerade varje gång England hade bollen och sådär. Om JAG håller på sådär kan jag bara tänka mig hur “riktiga fotbollsmänniskor” känner. Kul i alla fall. Heja Island!

 

0

Trackback from your site.

Comments (11)

 • Mona

  |

  Ja, så kul med Island!Jag är egentligen fotbollsintresserad, men har slutat kolla för massa år sen för att jag inte klarar av stressen 😉

  Reply

 • -

  |

  Varför håller du maniskt på Island? Är det något jag har missat??

  Reply

  • Egoina

   |

   För att det är roligt 🙂

   Reply

  • Lisa

   |

   För att det är kul om ett nordiskt land går vidare när vi själva sög? 🙂

   Reply

  • Sofie

   |

   + att Island aldrig deltagit i något mästerskap förut. Det är första nordiska lag på länge som vunnit en åttondelsfinal och första laget tillsammans med Wales att som debutant spela kvartsfinal sen 1980. Finns många anledningar till att detta är så coolt 😀

   Reply

   • Lisa

    |

    Exakt Sofie!

    Reply

 • Robert

  |

  Ja, en match till blir det – minst. 😉

  Reply

 • Lisa

  |

  Jag älskar fotboll och har aldrig varit så svettig som jag var igår. Kunde inte koppla av alls haha!

  Reply

 • Hanna

  |

  As one of your Icelandic reader it’s soooooo cool to see not only your support but the support of all the Nordic countries.
  It’s quite the achievement and we are so proud of our boys! Bring on France ⚽️

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv