Follow my blog with Bloglovin

Midsommaroutfit

image

image

image

image

image

Såhär såg jag ut igår. Min krans är från Mad Lady, klänningen köpte jag på Boozt rea och skorna har jag också köpt på Boozt. Det är likadana skor som jag redan har, fast med lägre klack (här är de med högre klack)(adlinks).

Jag var lite tveksam till om det var rimligt att köpa likadana skor fast en annan klackhöjd och kom fram till att det var det (haha, älskar när man ställer retoriska frågor till sig själv). Det är mina favoritskor och dessa var om möjligt ännu mer bekväma än de jag redan har. Då kan jag ha dem till vardags också. I alla fall. Kände mig så somrig och fin! Skulle helst vilja ha en blomsterkrans varje dag.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (4)

 • Robert

  |

  Jättesnyggt! 🙂

  Svara

 • Sanna

  |

  Hej! Jättefin klänning! Hur är den i storlek?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ganska normal i storleken. Jag har S, kunde dock haft XS 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv