Follow my blog with Bloglovin

En rosa bakelse

Jag tycker att Odd Molly har så fina koftor och har velat ha en jättelänge. Jag har dock inte lyckats försvara för mig själv att det skulle vara rimligt att lägga 1800 kronor på en kofta och har därför inte köpt någon. Men när jag upptäckte att det var 40% rabatt var jag tvungen att slå till!

 

DSC04892 DSC04900

Jag köpte en i den finaste rosa/vita färgen med grått band. Jag gillar de mörkare varianterna också, men eftersom jag har så många grå och svarta koftor tänkte jag att en ljus behövdes mest i garderoben.

 

DSC04943 DSC04950

Känner mig som en liten rosa bakelse med den på. Så himla fin.

Boozt har stor sommarrea just nu med rabatt på massor av märkeskläder och annat. Jag måste aktivt låta bli att gå in för att inte bli ruinerad… Jag var nära på att klicka hem mina favoritskor som jag redan har eftersom jag är ledsen för att de *börjar bli slitna*. Haha. Men om det finns något ni är ute efter så spana in rean här.

Inlägget innehåller adlinks.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (26)

 • Lovisa

  |

  Så rätt, du är väldigt fin i den! Dessutom ska man unna sig lite extra ibland

  Svara

  • Egoina

   |

   Sant 🙂 tack! <3

   Svara

 • Johanna

  |

  Gud, vad fin den var på dig. 🙂

  Svara

 • Maria

  |

  Åh vad fin du är i den! Riktigt classy 😀

  Svara

 • Mathilda

  |

  Den är så fin!
  Köpte en likadan på rean, fast på Väla.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh visste inte att det var rea på väla också 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Jättefin! 🙂

  Svara

 • Sandra

  |

  Jag har en fundering, kanske jag som efter. Men sett att flera bloggare börjat skriva, inlägget innehåller adlinks. Är det detsamma som om att det är sponsrat? Eller betyder det bara att man länkar till en annan sida? (Utan betalt) För min del kvittar det om saker är sponsrat eller inte. Men blir ibland förvirrad av alla olika vis att skriva på det. Som detta inlägg, har jag svårt att veta om det är sponsrat eller bara ett tips, dock spelar det mig som sagt ingen roll. Men skulle vara kul att få en guidning i vad som är vad.

  Svara

  • Egoina

   |

   Det betyder att länken är en “annonslänk”, dvs att jag får några procent per köp som görs via min länk. Jag får inte betalt för inlägget, men jag får några kronor om någon handlar. Egentligen hade jag inte behövt sätta adlänkar, men tänker att om jag ändå visa upp något och ska länka så kan jag lika gärna ha med en adlink om det finns. Företaget får ju “gratis reklam”, så det är bara rättvist att jag får något också tänker jag 🙂 Förstår att du frågar, jag visste inte heller innan. Tycker dock det är viktigt att skriva när det är adlink (tror till och med det är olagligt att inte göra det?), men ser att massvis, nästan alla(!!) mindre bloggar slarvar med det.

   Svara

   • Sandra

    |

    Tack, då slipper jag fundera på det mera. För mig är det en självklarhet att man ska tjäna pengar på det, vem vill jobba gratis liksom. Ville bara veta hur det funkade!Tycker att reklambranschen är så spännande, brukar följa affärernas “inkomstkurva” eller vad man ska säga efter att dem haft en drive.

    Svara

 • Tove

  |

  GURRRL YAaaaAAAS, SUPERFINT! Nästa gång du kommer till Sthlm så kan du åka till Barkarby outlet, där har odd molly en hel butik med outlet-priser. Kom, kom! Dessutom Noa Noa och vagabond + en massa annat nice. *reklampelare*

  Svara

 • Lisa

  |

  Vad fin du är i den! Jag älskar rea haha. Shoppade mig en väska från Michael Kors på Zalando för att det var rea! Behövde den inte men väskor är ändå väskor liksom!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh! Spanade också väskor, men föll inte för någon 🙂

   Svara

 • Frida

  |

  Vet du vad? Jag har precis köpt de där Tommy hilfigerskorna på rean på Åhléns. Blev förälskad när du köpte dem och har tänkt på dem sen dess, och idag äntligen slog jag till. Bästa skoköpet någonsin, de är underbara!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åhh kul!! Ja, de är bäst! Och så sköna att gå i! 🙂 <3

   Svara

 • Lovisa

  |

  Superfin verkligen! Det är så kul att få unna sig något!

  Svara

 • Katta

  |

  Köpte en Odd Molly åt dottern

  Finns skorna i en fysisk butik?

  Svara

 • Sara

  |

  ÅHH! så himmmmla fin gumman!! Älskar verkligen såna där fin fina kläder, stickat kan dock bli lite svettigt om man ska springa till bussen som jag gör varje dag Heh…..

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv