Follow my blog with Bloglovin

Midsommarkrans

Känner att jag bara måste tipsa om detta! Jag har tänkt i flera veckor jag vill ha blommor i håret på midsommar (hehe ok, originellt), men eftersom jag inte vill riskera något med min pollenallergi vill jag inte ha riktiga blommor och har därför klurat på var man kan köpa fina kransar i plast. Titta här!! Det finns hur många som helst som är jättefina. Jag beställde den som hette double peach (adlink), hoppas inte den är för stor bara.

Förra året hade jag sån sjuk ångest över denna dag. Hade ingen att umgås med. Eller det hade jag kanske, men absolut alla jag kunde vara med var par och jag var noll procent pepp på det. Det slutade med att jag och en kompis, som inte heller hade några planer, köpte massor med mat bara vi två och sedan satt vi på hans balkong och tittade (snarare suktade) ner på hans grannar som hade värsta tältet och en fest som hette duga. Inte för att man måste gå på fest, men det blev bara så påtagligt då jag kände mig så himla ensam och lost. Detta år blir garanterat bättre! Förra året lade jag förresten upp ett inlägg om hur jag sett ut på midsommar gånger 6, här finns om ni vill refresha.

 

DSC08773

DSC08760

Bild från förra året, hade ett diadem. Det funkar också bra, men får alltid sån sjuk huvudvärk av diadem. Eller är det bara jag?

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (18)

 • Cecilia

  |

  Midsommar råkar vara årets stressigaste helg på företaget och som det ser ut i nuläget kommer jag att fira hela midsommarhelgen på jobb. Så jag behöver inte ha ångest över att inte ha några planer. 😉

  Svara

 • Linda Monroe

  |

  Haha, nej, det är definitivt inte bara du som får huvudvärk av diadem! Det brukar hända mig också 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tur, tänkte jag hade känsligt huvud eller något 😉

   Svara

  • Lisa

   |

   Mig med! Känns som huvudet ska gå av och särskilt bakom öronen. Driver mig till vansinne!

   Svara

  • Egoina

   |

   Åh jättefina 🙂

   Svara

 • Elin

  |

  Jag har världens bästa tips om man vill ha en krans som inte ser fejk ut! Hittade ingen jag tyckte var snygg förra året, men min mamma hade köpt en lång girlang att ha på bordet….. så jag rullade ihop den till en krans och det blev SJUKT bra! Ser typ ut som riktig men vissnar aldrig 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Var hittar man sådana då? 🙂

   Svara

 • Sara

  |

  Du är inte ensam gällande huvudvärk av diadem! Det går inte att ha för mig!

  Svara

 • Linnea

  |

  Får också extrem huvudvärk av diadem! Alltid fått det även som liten. Inte kul för det är så fint! Hahs

  Svara

 • Robert

  |

  Inte ofta jag bär diadem så jag har inget bra svar på det. 😉

  Svara

 • Ida

  |

  Jag känner mig alltid lost och ensam på midsommar. Har bott i Sverige i fyra år men jag har aldrig bjudits in till någon midsommarfest. För mig verkar det som en väldigt sluten fest bara för familjer och vänner som känt varandra sedan barnsben.
  Förra året åt min sambo och jag (som inte är svensk heller) middag på McDonald’s och drack öl hemma. Så himla trist haha. Så i år åker jag utomlands =D

  Svara

  • Egoina

   |

   Förstår vad du menar! Låtwr skönt att åka utomlands istället 🙂

   Svara

  • Egoina

   |

   Äh, brukar tänka att det är överskattat och för hypat med högtider 🙂

   Svara

 • zara

  |

  Nej det är inte bara du! Jag får oxå så fruktansvärt ont av diadem , konstigt men sant!

  Svara

 • Sanna

  |

  Haha du är verkligen inte ensam om att få ont i huvudet! Jag får ont i huvudet, speciellt bakom öronen av både diadem och solglasögon som sitter för hårt 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv