Jag vill också röra

Vi blev så gott som klara idag (förutom någon möbel som inte fick plats i bilen, men jag hoppas städfirman är okej med det). Vi kom till återvinningscentralen fyra minuter innan de stängde och hann slänga allt. Så sjukt grymt! Sprang runt som en galning mellan alla stationer.

Efter att ha levt på hamburgare, falafel och pizza dessa flyttdagar var det så skönt att komma hem och faktiskt laga middag idag. Vi tog det vi hittade i kylen och lagade pasta. Pastasås är så tacksamt när man har grönsaker som egentligen är liiite för gamla. Jag hackade och F fixade ihop det hela. “Alltså varför får jag alltid hacka, det är ju det tråkiga”, sa jag. “Okej, här, du kan få röra”, svarade han. Sen insåg jag hur barnsligt det lät. Typ som när jag gick på dagis och vi alltid skulle turas om vem som fick plinga på bussknappen, vem som fick trycka på hissknappen och så vidare. Det var ju så viktigt. Men jag är visst vuxen nu.

 

image

image

Pasta med bacon, champinjoner och purjolök.

 

0

Trackback from your site.

Comments (10)

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Reply

 • Sofia

  |

  Innan de stängde*

  Reply

 • Laila

  |

  Vilken tur att ni hann 🙂

  Reply

 • Susanne

  |

  Jag är exakt likadan! Om jag och min man ska laga kött m tillbehör så börjar han automatiskt fixa med köttet. Då kan jag störa mig och säga till, det är lite samma syndrom som män som står vid grillen och petar på köttet och tycker dom gjort den stora insatsen när allt annat småfix i köket görs av frugan…

  Reply

  • Egoina

   |

   Dumt att jag är så effektiv på att hacka grönsaker 😉 Är dock sjukt seg och långsam på att diska vilket gör att han tröttnar på mig och gör det själv. Vet inte om det är undermedvetet strategiskt från min sida. Haha!

   Reply

 • Frida

  |

  Var är tallrikarna ifrån, alltså var kan man köpa dem och är det något speciellt märke? Tycker de är sjukt fina och enkla! 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Rörstrand, Carisma. Finns på bland annat Cervera och Royal design 🙂

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv