Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Allt kan väl inte klaffa

Jag är lite irriterad idag. Problem med hyresvärd och eventuell blivande hyresgäst och i mitten står jag. Det ska bli så skönt när hela kaoset är över! Som det ser ut nu är det inte säkert att jag kan bli av med lägenheten till den första juni ändå. Så att hyra flyttbil, förvara möblerna och stressa sönder var kanske helt i onödan. Så irriterande. Nåväl. Allt kan väl inte gå min väg. Det vore ju för bra.

Har absolut inget roligt alls att berätta idag, så kan bjuda på något Ida berättade för mig idag på jobbet. Jag har tvingat henne (ok, hon var inte direkt motvillig, men jag låter coolare när jag säger tvingat) att börja se Game of Thrones så att jag har någon att diskutera serien med. Hon är redan på säsong tre! Men vet ni vad hon berättade för mig? Tydligen är Theon Greyjoy (Alfie Allen) Lily Allens bror! Så coolt! Jag hade ingen aning om det. En annan sak hon berättade är att Jamie Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) är dansk. Lite fun facts. Men OBS!! Spoila inget. Har inte hunnit se något från den nya säsongen än.

 

image

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (30)

 • Frida

  |

  Trodde det var välkänt att de två var syskon 🙂 Det är ju honom hon sjunger om i låten ’Alfie’ hehe

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, Ida sa det 🙂 bara jag som missat kanske!

   Svara

  • Ingela

   |

   Jag hade ingen aning iaf 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Hoppas det ordnar sig. 🙂 Den där serien vet jag knappt vad det är. 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  Haha och jag trodde att det var allmänt känt att jamie är dansk! Kanske bara i mina supernörds-kretsar hahaha

  Svara

 • Bella

  |

  Så bra serie!!!!!! Sitter uppe varje söndag natt för att se nytt avsintt! En serie du inte kommer bli besviken på.

  Svara

 • Linnea

  |

  Hehe på din snapchat när du visslar! American horror storyyyy

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Är det inte Kill Bill?

   Svara

    • Linnea

     |

     Såg nu på youtubekommentarerna att den är från kill bill från början!! 😉

     Svara

 • Hanna

  |

  Sen är ju Tormund Giantsbane (aka the wildling king, eller Kristofer Hivju som han heter på riktigt) norsk!! Han har varit med i Beck haha, sjukt otippat:D

  Svara

 • Sara

  |

  Är det inte dags att du slutar snapchata och filma när du kör bil? Och dessutom övningskör. livsfarligt

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha what? Jag har aldrig i mitt liv snapchattat när jag kör bil.

   Svara

 • L

  |

  Helt off topic… Men jag tror det var här:
  https://egoinas.se/?p=11035
  ,som jag började läsa din blogg

  Snart firar jag alltså fem år med dig 🙂 (med några avbrott då och då pga att annat kommit emellan)

  (skrev in ”ostågar” i sökfältet för att hitta inlägget…)

  Svara

 • Linnéa

  |

  Ramsay Bolton (Iwan Rheon) sjunger jättefint! Checka han på Spotify 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så sjukt!! Visade Ida. Love it!

   Svara

 • Svorskan

  |

  Ny dag, nya möjligheter. God morgon, jenta mi! 😀

  Svara

 • Tess

  |

  Hej! Har för mig att jag läste i nåt av dina inlägg att du gillar att lyssna på mord och liknande på p3Dokumentär. Så tänkte tipsa om att de släppte ett avsnitt om Fallet Bobby. Riktigt obehagligt men lite fascinerande! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Upptäckte det och lyssnade i måndags! 🙂 Riktigt obehagligt ja! 🙁

   Svara

 • Sandra

  |

  Titta på den svenska filmen ”Under och älskad av alla” där ”Jamie” är med. Såg den innan Game of Thrones så förknippade honom bara med den rollen först haha. Filmen är rätt underhållande, men hur som helst är han snygg att titta på i den ;D

  Svara

  • Sandra

   |

   Skulle stå ”Underbar och älskad av alla”!

   Svara

 • Camilla

  |

  Ville bara tipsa om My Gardins Youtube video ang kroppar. Sååå himla bra alltså.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hittar inte, länka 🙂

   Svara

 • Lisa

  |

  Ibland klaffar det verkligen inte men jag hoppas det ordnar sig för er med både hyresvärden och hyresgästen 🙂 Igår hade vi 32 grader i Göteborg (jag bor lite i utkanten) och jag kunde verkligen inte göra någonting rätt. Allt blev bara fel och sedan fortsatte det hela dagen! Kan ju inte vara mer typiskt.

  P.S. Får man lägga till dig på Linkedin? 😀

  Svara

 • julia

  |

  kan också informera att jeoffry (som jag avskydde) är super trevlig och bjuder på öl om man möter på honnom i norra london.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha. Hade känts så fel!!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv