Follow my blog with Bloglovin

Mindre trevligt röstmeddelande

Jag är verkligen en tidsoptimist när det kommer till att flytta har jag upptäckt. ”Jag ska bara till Biltema, jag ska bara till Ö&B, jag ska bara rensa i skafferiet, jag ska bara packa ner all porslin, jag ska bara åka och slänga lite saker” och plötsligt har det typ gått en hel dag. Nåja. Vi har i alla fall tömt lägenheten på möbler nu och det som är kvar kan jag ta i min bil.

Jag ska inte tråka ut er med detaljer om hur olidligt tråkigt det är att flytta. Istället får ni höra om de två roligaste sakerna som hänt idag:

1) Mamma tyckte vi behövde en paus och bjöd på glass. Årets första mjukglass! (okej, jag ljuger, för jag tryckte i mig en på Biltema häromdagen och en på Ikea en annan gång, men det räknas inte). När vi gick in på glasstället säger mannen i kassan ”hej igen” när han såg min mamma. Det var så roligt för mamma såg så skyldig ut och ville verkligen poängtera att det var hela två veckor sedan hon var där.

2) Det är en person som har ställt till det en del för oss vad gäller flytten. Vi har försökt ringa personen hela dagen utan svar. Sista gången vi ringde och hen inte svarade blev vi båda riktigt irriterade och sa det ena och det andra, och pratade mindre trevligt. Bara det att efter någon minut märker vi att vi inte har lagt på och att vi spelar in ett röstmeddelade på personens telefon…………… Vi ville sjunka genom jorden så pinsamt det var. Jag kunde dock inte sluta skratta och F blev nästan lite sur och bara ”men alltså det är faktiskt inte roligt”. Åh! Jag skäms ihjäl.  Varför händer sånt?

 

image

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

 • Robert

  |

  Så… smarrigt! 😉

  Svara

 • Svorskan

  |

  Han försöker flirta ju! Han är jobbig! Jag hade kunnat handla där en gång om året, han hade sagt likadant. 😀

  God morgon, jenta mi!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ”visst” 😉

   Svara

   • Hanna

    |

    Haha det var faktiskt min första tanke! Solklar flirt 😉

    Svara

    • ellinor

     |

     Åh det hoppas jag på, så många fler i mitt liv som flirtar med mig i så fall ju!!

     Svara

  • Robert

   |

   Haha. 😉

   Svara

 • ISA

  |

  nummer två känns som en sån grej som bara händer på film!! haha älskar att du nu bevisar att det sker irl med 😉

  Svara

 • Jennie

  |

  Alltså hahahaha… Åååååh så pinsamt! Det hände mig idag att en kund hade ringt upp mig medan jag satt i annat samtal o hon visste inte heller om att hon råkade spela in sig på min röstbrevlåda. Men hon sa tack o lov bara snälla saker så det var ju kul att sitta o lyssna på

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!! Tur för henne 😉

   Svara

 • Hanna

  |

  Haha, råkade göra samma sak med en kille jag var kär i som tonåring. Råkade ringa upp i fickan när jag var ute och gick med familjens hund, så han fick ett meddelande där jag pratar med bebisröst i tio minuter; ”vem är mammas älskling” ”min lilla pluttesnutte” och så vidare och så vidare.. Vi kunde skratta åt det iaf 🙂

  Svara

 • J

  |

  HAHA! Liknande har hänt mig. Ringde upp en bekant som typ aldrig svarar i telefon, men denna gång svarade personen. När jag lagt på så säger jag att ”Hen svarar aldrig i telefon, men nu när jag använder en tjänst av hen, JA DÅ PASSAR DET ATT SVARA” med typ inte så trevlig röst…. När jag hade lagt undan mobilen efter samtalet så hade min mobil ringt upp numret igen så personen hörde allt…

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv