Follow my blog with Bloglovin

Det som händer i bilen stannar i bilen

Åh fredag! Behöver verkligen helg nu då tiden inte räcker till. Har försökt fixa lite i lägenheten varje dag så att det inte ska bli så överväldigande, men blir ju aldrig klaaaaar. Är stammis på tippen nu. Såg att det fanns ett litet ”återbrukshus” också, så där har jag ställt allt som inte är sönder eller kan användas av någon annan. Så bra. Jag råkade slå upp bildörren (inte så hårt, men ändå) på den där grejen man blippar kortet på för att komma in på tippen (det gick bra med både dörr och maskin om någon undrar). Jag är superförsiktig när jag öppnar dörren när jag parkerat bredvid en bil, men här missbedömde jag avståndet och fick gå ut ur bilen för att blippa. ”Det där var ju inte så bra”, sa F och jag vrålade att ”DET VET JAG VÄL, det var ju inte meningen!!!! Kör själv då”. Sen vägrade jag köra. Haha. Allt som ska göras tär på mig och stressade situationer gör inte det lättare. Stackars honom alltså.

Jag tror nästan det var bra att vi började köra när vi ännu inte var 100% bekväma med varandra. Att övningsköra med sin partner måste ju vara döden för många förhållanden? Det brukar dock gå rätt bra för oss (trots att det är på väg hem från jobbet och man är hungrig och trött), förutom när det kommer till parkering. Jag har inget tålamod och han suckar, haha. Jaja. Man får vara duktig på att låta det som händer i bilen stanna i bilen.

 

image

Om man skulle räkna alla dessa tågselfies alltså…hehe.

 

image

Kafferast på jobbet. Ida bjöd på praliner. Fredagslyx!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (11)

 • Anna

  |

  Jätteklokt att låta det som sägs i bilen stanna i bilen! Jag övningskörde med min sambo, och vi var nog mer ovänner än vänner i början. Jag var stressad och han nervös = dålig kombo. Men vi lät irritationen stanna i bilen och diskuterade nästan aldrig det som sades i bilen utanför den. Vi överlevde såväl körning och förhållande. 🙂 det är en rejäl prövning, men enorm lyx att kunna övningsköra om man ändå ska någonstans! Lycka till nu!
  //Anna som tog körkort i vintras som 27-åring

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha skönt att höra. Och grattis! 🙂

   Svara

 • Nellie

  |

  Hahaha känner igen detta så väl!
  Övningskör med min mamma och ibland vet jag inte vilken regel som gäller och frågar då henne varpå hon svarar ”OM DU HADE KOLLAT I BOKEN SÅ HADE DU VETAT”

  Så ja jag har också struntat i att köra många gånger efter nåt sånt har hänt haha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha exakt så! 😉

   Svara

 • Robert

  |

  Typ, så. 🙂

  Svara

 • Antonia

  |

  Med risk att vara lite jobbig nu men, ”Tippen” sa man förr när man slängde precis allting i samma hög. Nu ska man ju sortera och återvinna så långt man kan och då heter det Återvinningscentral istället 😉
  Eftersom folk blir så upprörda över vissa andra gamla ord man sa förr och det måste bytas och skapar världens liv om man säger det gamla ordet så borde väl samma gälla här..

  Svara

  • Egoina

   |

   Ska tänka på det 😉

   Svara

 • Lesthi

  |

  Alltså det värsta för mig är att eftersom min man övningskörde med mig, så har jag svårt att köra när han är med nu eftersom det känns som att han fortfarande ”håller koll” så då blir jag nervös, haha! :’D

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Kan förstå det!

   Svara

 • Lovisa

  |

  Haha! Jag övningskörde med min pappa i början och vi bråkade en hel del. Minns en gång när jag orsakade stans längsta bilkö en söndagseftermiddag när jag fick motorstopp vid ett övergångsställe och inte kom iväg igen. Jag minns hur jag försökte och försökte och bilarna bakom mig blev fler och fler. Samtidigt skriker pappa ”Gasa! Du måste gaaaaaasa!” och jag skriker tillbaka ”Men jag gööööööör ju det!”. Till sist kom jag iväg helt blöt av svett.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha! Känner igen mig 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv