Follow my blog with Bloglovin

Nytt i garderoben

Jag har lovat att visa er shoppingen från McArthurGlen, här kommer den! Det blev inte jättemycket om jag jämför med F som hittade massa fina saker. Men jag hittade några favoriter.

 

IMG_0164

Här ser ni allt. Tre tröjor från Ralph Lauren: en tjock och två tunna långärmade. Sen hittade jag ett par skor och en väska också.

 

IMG_0274

Här ser ni den tjocka kabelstickade tröjan. Har velat ha en sån länge. Tycker det är enkelt och snyggt, blir dessutom extra fint med en skjorta under. Hade gärna köpt flera färger, men de andra tröjorna jag hittade var V-ringade och jag tycker det är finare med rundad hals. De andra två tröjorna har jag inte fler bilder på, men en är mörkblå och en är vit/grå randig med rosa detalj. Bra vardagskläder!

 

IMG_0196

IMG_0258

IMG_0260

Säg hej till mina nya fina skor! Jag har velat ha ett alternativ till ballerina och sneakers, så är mycket nöjd. De kommer från Tiger of Sweden och är så sköna.

 

IMG_0282

IMG_0281

Sist men inte minst fick denna fina sak följa med mig hem!! <3 En mörkblå väska från Michael Kors. Jag har varit ute efter den perfekta lilla svarta väskan nu i säkert ett år, men har inte hittat. Men denna blå sak är också mycket välkommen och behövs i min garderob.

 

IMG_0285

Det var det hela!

Vi fick ett presentkort på 150 euro att shoppa med på outleten som vi delade på, men utöver det har vi betalt allt själva. Någon frågade om priserna och det är absolut mycket billigare. Cirka 30-70% beroende på vad det är. Om man köper en endagsbiljett får man dessutom ytterligare 10% rabatt. Man går till infodisken på outleten och visar upp sin biljett till båten och så får man klippkort med 10% som man kan använda i de olika butikerna. Det gjorde vi och fick alltså 10% rabatt på varje köp (förutom på Ralph Lauren som var det enda stället rabatten inte gällde). Kan vara bra att veta!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (19)

 • My

  |

  Åh, allt var jättefint!

  Svara

   • li

    |

    Alltså, det är en sak jag har funderat länge på! Varför säger man egentligen tack när någon säger att man har köpt fina kläder/saker, det är ju inte jag själv t ex som har gjort kläderna? Eller är det mer att man säger tack för att man har bra smak eller nåt haha. Nån som vet? Om någon säger till mig att jag har en fin tröja säger jag aldrig tack, jag brukar säga “ja visst är den fin!” eller liknande. 🙂

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha så kul! Tänkte på samma sak igår. Jag vet inte varför jag gör det? Känns som en komplimang, därför säger jag tack automatiskt 🙂

     Svara

    • Hanna

     |

     Kanske kan tolkas som att man har bra smak om man valt ut en snygg tröja? Då kan man ju säga tack 😀

     Svara

 • Robert

  |

  Hej, till dina nya skor! 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  Snygga!! Fick du sko-inspiration av killen igen alltså? 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Han kan det där med skor 😉

   Svara

 • Klara

  |

  Snygga saker! Du har verkligen bytt stil sedan du träffade F!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Haha! Både ja och nej. Jag har inte bytt stil eller ändrat smak. Men jag har köpt en hel del nya kläder sen vi träffades. Har behövt så mycket mer vardagskläder sedan jag började jobba. Innan dess gick jag bara hemma i typ mjukiskläder och åkte till skolan ibland, haha. Det är roligare att klä sig när man faktiskt ska något varje dag 🙂

   Svara

 • Marie

  |

  Åh va fin väska!! vet du vad den heter? Verkar vara perfekt storlek

  Svara

  • Egoina

   |

   Bedford crossbody 🙂

   Svara

 • Susanne

  |

  Fint! Vore kul att se mannens inköp med. Kram!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Ska fråga om han är okej med det 🙂

   Svara

 • Emmy

  |

  Hej! Ser att du svarat på massor av kommenterar så gör ett försök. Vad kostade din kabelstickaddralph lauren-tröja? Köpte en likadan i new york för 500:- så är bara nyfiken.

  Svara

  • Egoina

   |

   Den kostade strax under 400 kronor. Men såg att prislappen var röd, så den var nog ytterligare nedsatt 🙂

   Svara

 • Matilda

  |

  Varför köper du väskor och skor i djurläder? Det är ju väldigt lätt att hitta snygga och hållbara grejer i syntet 🙁

  Svara

  • Lisa

   |

   Varför kan man inte få göra som man vill? Djur slaktas för mat så jag ser inget fel i att använda läder som blir en biprodukt.

   Svara

 • Karolina

  |

  Jättefina grejer ju!! 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv