Dapper Durham

I samarbete med Daniel Wellington.

Jag har tänkt att min kvot med DW-klockar är uppfylld. Jag har ju en “vanlig” som jag fick i examenspresent, och en med swarovskikristaller redan. Meeen så släppte Daniel Wellington en ny kollektion och jag fastnade direkt. Tycker att det är så fint med en blå visare! Det är en ganska diskret detalj, men jag tycker att det gör hela klockan. Föga förvånande att jag tycker det kanske då cirka 50% av min garderob är blå, haha.

 

IMG_0135

IMG_0141

Modellen heter Dapper Durham 34 och har en blå visare, romerska siffror samt datumvisare, och finns i rosé och silver. Här kan ni se modellen. Jag har en svart rem och en mörkbrun rem sedan innan, så jag valde en ljusbrun denna gång. Alla mina klockor är i silver och jag tänkte att jag därför borde välja urtavla i rosé. Jag skojar inte om jag säger att jag velade över detta i en hel dag (haha, vilka problem jag har!), men jag valde till slut silver ändå. Kanske tråkigt, men jag gillar ju silver mest.

 

IMG_0244

Jag trodde faktiskt att jag gillade väldigt stora klockor, men har insett att jag tycker att 34 mm är perfekt för min handled.

I samarbete med Daniel Wellington ger jag dig 15% rabatt på hela Daniel Wellingtons sortiment (koden gäller i hela världen) när du anger egoina i kassan! Förutom rabatten får du också ett extra band till klockan gratis! Klicka bara i att du vill ha ett extra band och välj sedan vilket du vill ha. Välj fritt mellan läder eller tyg! Gå in HÄR för att se sortimentet eller beställa.

 

0

Trackback from your site.

Comments (17)

 • Robert

  |

  Håller faktiskt med om att de blå visarna ger en extra touch åt klockan. 🙂

  Reply

 • Moa

  |

  Hur länge gäller erbjudandet?

  Reply

 • tess

  |

  supersnygg! coolt med blå visare faktiskt

  Reply

 • Sofie

  |

  Men vilket bra samarbete! Har velat ha en DW klocka huuuur länge som helst men inte riktigt tagit steget. Nu får jag ju faktiskt ta chansen, kan jag tycka! Men först, en hel del beslutsångest och överläggande om vilken klocka som faktiskt är snyggast, haha!

  Reply

  • Egoina

   |

   Åhh kul! Perfekt att du får välja två band i alla fall, lite mindre beslutsångest kanske 😉 Men jag förstår dig, helt omöjligt att välja urtavla. Fundera på hur du brukar klä dig och vad som matchar 🙂

   Reply

 • Lisa

  |

  Jag måste ha den här klockan. Jag har för många men de är ju sååå fina!!!!!!!!!

  Reply

 • Lina

  |

  Nu fick jag till slut tummen ur och gjorde en beställning. Tack! ☀️

  Reply

  • Egoina

   |

   Yaaaj, hoppas du blir nöjd 🙂

   Reply

 • Linn

  |

  Ursnygg! Beställde faktiskt en likadan! Härmis 😉

  Reply

 • Malin

  |

  Jag gillar klockan, den var superfin! 🙂

  Reply

 • JUNITJEJ

  |

  Vilken underbar klocka! Jag funderar på att beställa en.

  Reply

 • Cecilia

  |

  Hej!
  Jag sitter här och är supersugen på en klocka, tänker att det ska bli en present till mig själv efter att ha klarat den här vårterminen på universitetet! Men alltså, jag förstår faktiskt inte riktigt hur man får det extra armbandet, haha, vet inte om jag är korkad men hittar inte hur man gör… Sorry om jag är jobbig, men kan inte bestämma mig för vilket armband jag vill ha så vill ta chansen att kunna beställa två! 🙂
  Kram!

  Reply

  • Egoina

   |

   Jag gick in och tittade och hittade faktiskt inte heller. Kanske kampanjen är slut? 🙁 Jag mejlar och frågar! Grattis till avklarad termin! Woho 🙂

   Reply

Leave a comment

Arkiv