Follow my blog with Bloglovin

Utvilad

Så skönt att sova ut idag! Känner mig som en ny människa samtidigt som jag är tröttare än vanligt. Typiskt att det alltid blir så. Ska snart åka till min lägenhet och röja. Man borde flytta typ vartannat år egentligen mest så att man rensar bland sina saker. Det är ju inte klokt hur mycket man samlar på sig.

 

IMG_9784

IMG_9799

Två bilder från när vi var nere vid hamnen i Hamburg. Vi åt fish & chips och skulle åka turistbåt. Bara det att guiden pratade tyska och båten åkte endast ute i hamnen. Det vore mer intressant om det var inne i kanalerna (så att man fick se lite hus och så) och om det var på engelska såklart. Vi borde valt en annan båt. Jag har ju överdrivit min tyskakunskaper så F bad mig översätta vad guiden sa när vi åkte runt. Det var väldigt kul att hitta på vad han sa. “Jo, han sa att den här ubåten som man kan se här till vänster använde Hitler som showroom till sina tavlor”. “Va? Sa han verkligen det?”. Haha.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • Hanna

  |

  Tipps för Hamburg är annars att man kan hyra kanot och paddla runt i de små kanalerna bland bostadsområden och äve ut i Alster

  Svara

  • Egoina

   |

   Det borde vi gjort! Annars perfekt på sommaren 🙂

   Svara

 • Rebecca

  |

  Håller också på att flytta, fast jag har flyttat så många gånger nu så jag vet att jag har mer saker än jag tror haha. Men det är sjukt egentligen för det är väldigt mycket saker som man sällan använder och som inte “syns”. Därför tror man väl att man inte har så mycket saker 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur! Blir helt chockad. Haha

   Svara

 • ISA

  |

  ah det är ju så skönt att rensa ut saker. Måste vara något terapeutiskt med det! renhet. haha!

  Svara

 • Robert

  |

  Helt utvilad blir man nog aldrig hur man än gör. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv