Pizza och Greys

image

 

Jag har en så perfekt kväll! Jag är ensam hemma och har ätit pizza, sett två avsnitt av Greys och målat naglarna. Egentid när den är som bäst! Snart tänkte jag lägga mig i badkaret och försöka komma på något att skriva om. Har deadline på en text och behöver rensa huvudet för att komma på ett bra ämne.

Annars ska helgen bestå av flyttbestyr, jobb och städning. Det är så stökigt här nu eftersom jag har börjat ta med mig saker från den andra lägenheten som vi inte hittat plats till ännu, plus att jag inte haft tid att packa upp från Hamburg och så. Men det finns en dag till det imorgon. En kollega frågade vad jag skulle göra i helgen. “Flytta”, svarade jag. “Oj, ska ni flytta ihop”, frågade hon. Jag sa ja, men samtidigt känns det lite konstigt att säga att “vi ska flytta ihop” nu. Jag har har ju redan bott här i snart ett halvår, haha. Det blir lite märkligt när man inte gått ut med att man ska flytta ihop “som en grej”.  Nu blir det liksom gamla och nya nyheter på samma gång.

 

0

Trackback from your site.

Comments (11)

 • Nilla

  |

  Hoppas flytten går bra för dig 🙂 har själv flyttat massor av gånger och det är så tråkigt! Sist anlitade jag en flyttfirma eftersom jag då bodde i en vindsvåning utan hiss haha. Kram!

  Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt! Brukar också måla naglarna när jag har lite egentid. 😉

  Reply

 • LindA

  |

  Jag tror det är ett bra tecken att flytta ihop tidigt! Jag bodde typ hos min kille från starten, vår andra dejt sov jag hos honom från fredag till söndag t ex – vi ville inte vara ifrån varandra!
  Sedan spenderade jag nästan hela min tid hos honom, hade en uppsättning kläder, smink… Officiellt flyttade jag in tre år efter vi träffats, enda skillnaden var att jag tog med ALLA mina saker från mamma och började betala hyra haha! Men här bor vi än och 1 juni firar vi sju år ihop!
  Sååå, ALL LYCKA TILL ER! 😀

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja, det är nog det 🙂 Åhhh, vad gulligt! Grattis <3

   Reply

 • Mathilda

  |

  La pizza?? 🙂

  Reply

 • - r

  |

  Hur länge har ni varit tillsammans?

  Reply

  • Egoina

   |

   Träffades första gången i augusti, började dejta i oktober och blev tillsammans i januari. Där har du hela historian, haha 🙂

   Reply

 • Emma

  |

  Är det senaste säsongen du kollar på? Vart hittar du den isåfall? Vi hade typ alla avsnitt inspelade på vår tv:box som åskan slog sönder idag

  Reply

Leave a comment

Arkiv