Några frågor & svar

Har du ett namn som bara din familj kallar dig?

– Min pappa kallar mig Gina. Min mamma har kallat mig allt möjligt genom åren. Exempelvis “docka mi” eller “jenta mi”.

 

Har du någon ovanlig/konstig vana?

– Jag har många konstiga vanor. Till exempel har jag system när jag äter mat, på vilket sätt jag äter, i vilken ordning och hur allt ska ligga. Det blir fel om någon plötsligt skulle ta mat från min tallrik. Ännu värre är det dock om någon skulle ta en tugga av något jag håller i, t.ex. en glass, det är jobbigt att ens tänka på det. En annan konstig vana är att ta bort underdelen på hamburgaren. Det började med att jag tyckte den var för torr annars, men nu måste jag göra det. Det är jobbigt på restauranger där dressingen är på underdelen. Det blir väldigt kladdigt…haha.

 

Har du några konstiga fobier?

– Folk verkar tycka att min fobi för spindlar är konstig, men jag tycker det är fullt rimligt. Jag menar, det finns massor av giftiga spindlar. Det finns spindlar som kan spruta in gift i sitt byte så att hela innanmätet blir flytande för att sedan suga i sig det!!! “Sådana spindlar finns inte i Sverige”. Joho! Det kommer sjuka saker i bananlådorna som skickas hit. Eller ja…jag har inte några källor. Det kanske inte är så, men jag tänker inte chansa. Men för att svara på frågan så är kanske min fobi för dofter lite konstig. Det är ju inte farligt eller så, bara så grymt obehagligt.

 

Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör?

– Haha! Många låtar faktiskt. Inte för att artisten är pinsam eller så, men för att jag ibland gillar låtar vars text egentligen går emot mina åsikter. Som tveksam rap eller lite för patriarkala poplåtar.

 

Vad stör du dig på hos andra?

– Något jag blir knäpp på var och varannan dag är människor som stannar precis nedanför rulltrappan och blockerar så att man själv nästan snubblar och inte vet var man ska ta vägen.

 

Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös?

– Jag biter sönder mina läppar när jag är nervös eller koncentrerad. Måste sluta med det, så dålig ovana.

 

Vilken sida av sängen sover du på?

– På höger sida. Jag har inget emot det, men detta är ett bra exempel på hur det är när man flyttar in hos någon. När man flyttar in i någon annans lägenhet har den personen redan sina vanor, sina saker och sitt sätt att göra saker på. Jag hade liksom inte ett val eftersom han redan sov på vänster sida, det bara “är så”. Så höger blev automatiskt min sida.

 

Vad var ditt första gosedjur och vad hette det?

– Det första gosedjuret jag minns är ett stort gosedjur jag vann på ett tivoli i Köpenhamn. Mamma frågade vad den skulle heta “Kristina Efeldt”, svarade jag utan att tveka. Nog normal unge. Var kom det namnet från liksom?

 

IMG_1910-375x500

IMG_1912-500x375

Här är jag och Kristina. Så stolt!

 

Har du något du alltid säger åt andra att göra, men aldrig gör själv?

– Haha! Ett bra exempel är ju alla relationstips man ger, men som man inte alla gånger håller/ hade hållt själv. Det är så lätt att som vän komma med vettiga råd. Men hjärtat vill aldrig som hjärnan.

 

Vilket håll står du åt i duschen?

– Jag står alltid med framsidan av kroppen mot duschen, förutom när jag sköljer ur schampot och så. Fryser alltid så mycket så vill ha vattnet där.

 

Vilken är din favoritmat som är “dålig”, men du älskar att äta det i alla fall?

– Ehm. Ja. Allt. För att ge ett exempel så skulle jag nog svara chips och dipp. Älskar det!

 

 

Lista hittad hos Gabriella.

0

Trackback from your site.

Comments (22)

 • Robert

  |

  Spindelrädsla är helt naturlig så det är inget konstig. Roligt nog har jag läst att om spindlar bara hade haft sex ben istället för åtta hade de inte varit alls lika läskiga. Åtta ben + rörelsemönstret signalerar giftighet eller nåt. 😛

  Reply

 • Julia

  |

  Hej, Regina! Först och främst vill jag säga tack för en fantastiskt blogg och tack för nästan 10 år av glädje. Har följt din blogg så länge nu att det känns som att jag känner dig personligen. Jättekonstig fråga, men har du kontakt med några av dina ex? Till exempel David, Emil eller Jimmy? Har du träffat någon av på de senaste åren? Haha, vilken lustig fråga men är nyfiken. Tack för att du finns. Ha en bra dag

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack <3 Nej, inte direkt. Jag och Jimmy är ovänner. De andra pratar jag inte med 🙂 Men skulle absolut hälsa på stan och så.

   Reply

 • Elin Söderholm ❤

  |

  Har också spindelfobi, har alltid haft och kommer alltid att ha. Värsta som finns, typ. Blä haha

  Reply

 • Helena

  |

  Jag sover på den sidan som inte är vid dörren. Så beroende på dörren sover vi olika. Han ska försvara mig om något/någon kommer in. Fix idé sen typ 15år.

  Reply

  • Ida

   |

   Jag är precis likadan. Jag sover aldrig på sidan som är mot dörren. Skulle jag göra det någon gång så sover jag hemskt dåligt.

   Reply

 • Angelica

  |

  Gudomlig(!!!) chips och dipp kombination: Estrella extra tunna gräddfil/ranch med Bjäre-dippen tomat, paprika och lök

  Reply

 • Kristin

  |

  Det händer faktiskt att spindlar kommer med bananlådor!!!! Eller det har hänt minst en gång iaf. Min mamma och mormor ägde stadens djuraffär/leksaksaffär för massa år sedan och när en typ tarantella klättrade fram i en fruktlåda på Ica så lämnade personalen in den till dom. Pappa fick äran att skjutsa ner spindeln till nån expert i gbg. Väl framme blev han erbjuden kaffe men synen av terrarium från golv till tak fyllda med spindlar och ormar var ganska avskräckande så han tackade nej, haha!

  Reply

  • Egoina

   |

   MEN SLUTA!!!!!!!!!! JAg dör :'(

   Reply

 • moa

  |

  Jag skäms lite för att jag gillar work from home med Fifth harmony och old thing bac- Matoma och the Notorious B.I.G De låtarna har ju lite tveksamma texter.. Men old thing back har så skön melodi…

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahah! Känner mig skyldig 😉

   Reply

 • Frida

  |

  Har också grov fobi för spindlar.. fyy ryser av att bara läsa om det! Så du är i alla fall inte ensam om det (i fall det hjälper lite grann, empati liksom). Hatar när vissa säger “HUR kan du vara rädd för något så litet, de kan ju inte göra dig något, och som är mycket mer rädd för dig?” Bryter vänskapen/kontakten direkt.. nej men nästan haha. Måste också säga att du är grymt söt på bilderna när du håller i ditt gosedjur! 🙂 kram

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack 🙂 Haha eller hur! Finns många små saker some farliga och som man borde vara rädd för.. 😉

   Reply

 • Delia

  |

  Det enda jag hör vid den andra frågan är “Joey doesn’t share fooooood!!!!!!!” Haha

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha kan såå relatera till Joey där!

   Reply

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi! Docka mi! Lille kråkebolla! (Ah! DÄR har vi det med “bolla”).

  Reply

 • Linda Jensen

  |

  Haha, det där med dofter känner jag igen! Jag vet inte vad det beror på, men jag står inte ut med okända personers dofter! Varje gång någon går förbi ganska nära mig så måste jag hålla andan tills den personen är en meter bort, minst! Att sniffa på min pojkvän däremot, det är en helt annan grej! <3

  Reply

 • Louise

  |

  Haha samma här! Fick ett hundgodedjur som jag döpte till Sven Olsson.

  Reply

 • Malin

  |

  Alltså bilden på dig och Kristina! <3 Så himla roligt namn också haha! Du är bäst!

  Reply

 • Cecilia

  |

  Ja, men vad är det med folk som skall stanna nedanför trappor, utanför dörrar osv?! Förstår de inte att de är sjukt mycket i vägen för alla som kommer bakom? Likadant med folk som går av bussen och sedan stannar en decimeter utanför för att fundera på… ja, vem fan vet, om de skall gå höger eller vänster? Medan jag står bakom och stör mig som fan innan jag till sist ger upp och tränger mig förbi för att över huvud taget komma av bussen innan dörrarna stängs… Folk blir dessutom irriterade när man buffar till dem på vägen, men vad fan tror de när de står mitt framför öppningen? Ok om det hände någon enstaka gång men nu händer det varenda jävla dag så tålamodet börjar onekligen tryta… x_x

  Reply

Leave a comment

Arkiv