Behövde en promenad

Fy alltså! Dagarna går i ett. Ja, det är väl inget nytt direkt. Jag har sällan en ledig stund på vardagar för tiden, men nu är det dessutom flytten ovanpå det. Ahhhhhhhhh. Längtar till juni när det är klart. Eller nej, jag längtar till juli om jag ska vara ärlig. Juni kommer också bli kaos av andra anledningar. Jaja. Slutgnällt.

Idag vägrade jag bara och åkte rakt hem efter jobbet, åt riskakor till middag och sen tog jag mig tiden att gå en promenad. Som en vanlig himla människa. Vet ni vad jag fick veta idag förresten? Min kollega går upp 04.15 för att hinna träna innan jobbet (hon har också långt att pendla precis som jag). Kvart över fyra?!?? Helt sinnessjukt. Jag ska aldrig klaga över att jag måste gå upp 05.50 igen. Haha, vilken hjälte!

 

image-85

image-84

Gamla ut-och-gå-bilder, men ser ju typ likadant ut varje gång.

 

0

Trackback from your site.

Comments (14)

 • S

  |

  Själv ska jag börja gå upp vid 03:00 från och med nästa vecka, utan träning!

  Reply

  • Egoina

   |

   Hjälp!!!!! Ok, ska aldrig klaga igen!

   Reply

 • Nilla

  |

  Haha här går man upp 4.40 för att hinna till jobbet utan att träna innan 😀

  Reply

  • Egoina

   |

   Helt galet!! Kämpa på 🙂

   Reply

 • Gggg

  |

  Kommer sluta läsa din blogg från och med idag, för mycket sponsradeinlägg på skit som man aldrig kommer köpa

  Reply

  • melina

   |

   Antar att du inte läser tidningar, kollar tv eller är inne på andra hemsidor heller då? Där finns det REKLAM ju! REKLAM EVERYWHERE!!

   Reply

 • Cornelia

  |

  Haha min klocka ringer 04.00. Det är döden…

  Reply

  • Egoina

   |

   Verkligen! Heja dig! 🙂

   Reply

 • Jessica

  |

  Haha, sådär gjorde min förra chef också. Gick upp vid 4 för att träna i två timmar innan hon väckte sina barn och började dagen. VARJE DAG. Förstår att det är svårt att hinna med träningen på eftermiddag/kväll, men herregud. Kan inte förstå det alls, haha…

  Reply

 • Hanna

  |

  Hon måste ju gå och lägga sig brutalt tidigt då? Hade jag gått upp vid den tiden hade jag i BÄSTA fall fått 4 timmars sömn, men sällan mer än 2-3. Kanske kommer in i sådana rutiner när jag blir äldre. Tycker nästan att min vänner som går upp runt 7-8 och kanske lägger sig typ 23-00 beter sig som pensionärer, haha, men uppenbarligen finns det folk som är värre! Kanske ska tillägga att jag pluggar. Jobbar man ser det väl annorlunda ut kan jag tänka mig. 🙂

  Reply

 • Citrin

  |

  Jag går upp 6:30 hehe. Ändå nöjd med det… Äääälskar att slippa pendla! Förstår alla inte kan göra det valet, men har turen att jobba inom sjukvård och ha ett enormt sjukhus 1 km bort så valet är enkelt. 😉

  Reply

 • Sofia

  |

  Och här har jag gått och blivit bortskämd när jag tycker att börja åtta ibland är tidigt och då bor jag med fem minuters gångavstånd från skolan…..

  Reply

Leave a comment

Arkiv