Min jobbdag i bilder

Såhär har det sett ut på jobbet idag:

image

image

image

Bad Ida ta en bild på mig “för att fira nationaldagen” och det blev visst en hel bildserie, så jag gjorde en gif av det som ni såg innan. Har nu 60 bilder på mig själv när jag studsar och viftar med en flagga… Varför inte.

 

 

image

“Har du mat med dig idag”, frågade Ida. Jag vet att detta egentligen betyder “ska vi äta ute på lunchen” och jag är såklart alltid på det. Hade faktiskt mat med mig, men den kan jag ju äta imorgon. Det bästa med stället vi brukar luncha på (jobbar i ett industriområde och har hela två ställen att välja på..) är buffén man får till maten (pizza och melon liksom!). Här har vi inte ens fått maten än, haha. Ibland undrar jag om man ens behöver maten.

 

image

Ida tipsade om att man ska ha salt på när man äter melon. Har aldrig hört det, men det makar ju sense. Sött + salt = <3 Hon berättade att hon exempelvis alltid äter salt på ananas. Sen kom vi in på samtalsämnet ananas och jag berättade att jag läst att den är köttätande, att det är därför det sticker i munnen efter ett tag.

 

image

Var tvungen att googla så att jag inte sprider myter och mycket riktigt. Men Wikipedia ibland alltså… Första meningen: “numera äter jultomten ananas till sin gröt, och han uppskattar det väldigt mycket”. Haha gulle tomten.

 

image

Vi har fortfarande massa rester från påsken i form av lösgodis. Jag kan inte helt hantera detta och plockar godis på varje rast. Det är inte bra för mig. Inte bra för min hälsa, tänker ni då. Men nej! Det är inte bra för att jag kommer ju föräta mig på godis : (((

 

image

Här ser ni mina favoriter. Den där kantiga gula/gröna saken åt jag för första gången i påskas och har varit frälst sedan dess. Älskar den. De rosa plopparna är choklad/mint om någon undrade. Jag brukar alltid plocka dem (fast i större variant) när jag köper godis och folk tycker jag är konstig som tycker om dem? Säger att det är tantgodis? Men de är ju jättegoda! Ida är den enda jag träffat som också tycker om dem. *själsfrände*

 

image

På tal om Ida. Hon och hennes smygfilmande alltså…haha. Jag som sitter på den himla bollen för att det ska vara bra och ergonomiskt. Not så much om man sitter sådär kanske. Fail.

Ja. Och sen har jag ju såklart jobbat idag också. Men det slipper ni höra om. Nu blir det visning! Det är kaos i lägenheten, men hoppas personen som ska titta kan bortse från det. Woop!

 

0

Trackback from your site.

Comments (19)

 • My

  |

  De “rosa plopparna” tar jag alltid! Det bästa är att låta de smälta i munnen

  Reply

  • Egoina

   |

   Eller hur!! Gör också alltid så 🙂

   Reply

 • Robert

  |

  Jag älskar den där gulbruna “godisgrejen” längst ner till vänster på bilden… Brukar gilla en del inlägg från Bluebox på Facebook, haha. De dyker ju upp i flödet med jämna mellanrum. 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Härligt! Gilla oss på Facebook 😉

   Reply

 • Angelique

  |

  Jag gillar också de där rosa choklad/mintgodisarna 🙂 fast slutade äta dem för några år sen pga att de innehåller E120 som kommer från löss

  Reply

 • Josefin

  |

  Älskar också dom små rosa, finns väl vita och gröna med 😀

  Reply

 • Julia

  |

  JA! brukar också bli retad för att jag plockar “tantgodis” när jag tar de där plupparna. De är ju mint?! Rensar ju gommen mellan allt choklad och gelegodis 😉

  Reply

 • Annie

  |

  Gratulerer med dagen Regina! 🙂

  Reply

 • VV

  |

  Protein finns dock inte bara i kött utan även i bönor, linser, nötter och mejeriprodukter. Att säga “köttätare” är därmed inte helt korrekt. Ost (Ex parmesan) är mer proteinrikt än kött så då borde du egentligen säga att ananasen är en ostätare ifall du nu är inne på det spåret haha 😀

  Reply

 • Lovisa

  |

  Snygga byxor! Var har du köpt dem? 🙂

  Reply

 • Liza

  |

  Ohh… var har du köpt byxorna? Jag har letat efter sådana i typ hundra år.

  Reply

  • Egoina

   |

   Bästa byxorna! Från H&M, 149 kr. MEN de töjer sig vääääldigt mycket och liksom veckar sig vid knäna. Men det kan man ta för 149 kr 🙂

   Reply

 • Hanna P

  |

  Var tvungen att googla själv för att läsa det om jultomten, men då var meningen borta. Du tror inte att Ida skojade lite med dig där? Haha

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahahaha så roligt!!! De har tydligen ändrat det. Nej, Ida är oskyldig. Jag googlade och läste på Wikipedia när vi var och lunchade och då stod det så. Tyckte det var lite kul så jag tog en printscreen 🙂

   Reply

Leave a comment

Arkiv