Hotell för rockstjärnor

När jag pratade med byrån om att jag och F skulle vilja stanna och göra egna aktiviteter i Hamburg och frågade om vi kunde ta hemresan en annan dag istället för samma dag var de snälla och bokade ett hotellrum till oss. Det visade sig att det inte var vilket hotellrum som helst. Vi fick en ”rockstjärnesvit”! Vi hade inte kollat upp hotellet i förväg, så gissa om vi blev förvånade när vi kom in, haha!

 

IMG_9668

Utanför var det en stor lysande trumma.

 

IMG_9696

IMG_9684

När vi gick in möttes vi av SEX(!) sängar. Om jag sover här, så kan du sova här borta sa F. : ((

 

IMG_9716

IMG_9692

Det fanns massa rekvisita och saker i rummet. Exempelvis denna lampa. Om jag förstod det rätt kan man dessutom använda sängarna som en scen om man säger till innan man kommer.

 

IMG_9708

IMG_9703

IMG_9724

IMG_9757

Här bodde vi fredag till lördag. Kanske inte perfekt för en romantisk resa, men tänk typ möhippor eller svensexor, måste ju vara hur kul som helst! Hotellet heter Superbude och ligger centralt i Hamburg.

 

0

Trackback from your site.

Comments (18)

 • Robert

  |

  Haha, coolt! Annars kanske en bloggstjärne-svit hade varit nåt? 😉

  Reply

 • Jessie

  |

  Hej! Bara känner att jag vill skriva till dig, läste vad den där skvallerbloggen skrev. Hon skriver att hon “bara skriver om sånt som bloggarna själv skriver och publicerar”. Det är ju inte ens sant!! Hon menar att hon tog bilder på F från DIN Instagram, vilket inte ens stämmer? Inlägget när hon outade “F” var ju i februari, du hade inte lagt upp någon bild på honom då (inte ens med solglasögon på haha) och du var väldigt hemlig med det. Det tog hon ju från HANS insta. Om någon är butthurt är det ju hon då. Du skrev att du tyckte KOMMENTARERNA där var hemska, och så tar hon åt sig? Haha. Förstår faktiskt inte det här med “jag är ingen skvallerblogg”. Vad är det då när man skriver att man “är bekant till någon som känner en bloggerska och hintar om att det ligger mer bakom en våldtäktshistoria blabla”. Usch så hemsk blogg. Och om det inte atmosfären där inne kan jämföras med mobbning, vad är det då? Hoppas inte du tar illa upp iaf. Ville visa att vi är många som står emot näthatet! Helt sjukt att den bloggen finns… Kram! <3

  Reply

  • Louise

   |

   +1

   Reply

  • Anna

   |

   Men gud! Läste bloggen och några kommentarer där nu. Fy fan! Hur kan en vuxen människa driva en sådan blogg? Men främst: Vad är det för människor som sitter där och kommenterar? Så mycket hat, är chockad! Ville också skicka lite kärlek till dig Egoina (och andra bloggare, men de är inte här haha)! Kommer inte gå in där mera. Kärlek vinner över näthat – glöm inte!!

   Reply

  • Anna

   |

   Vad är det för blogg?

   Reply

 • Linnea

  |

  Jag älskar dig och jag älskar din blogg! Tycker du sticker ut från andra bloggare på ett positivt sätt! Så kul att se någon som pluggar och sen jobbar heltid och bloggar utöver det, istället för att leva på bloggen!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack, vad glad jag blir 🙂

   Reply

 • Louise

  |

  Såg dessutom att hon ändrat lite på sitt inlägg nu. Hahah suck. Håller med om att det är konstigt att att hon inte tycker att hon är en skvallerblogg. Nej för det är ju inte ALLS skvaller att posta massa bilder på någon som inte valt att vara offentlig? Inlägget publicerades ju för att Regina inte hade visat upp F.Hon hade fått informationen från någon läsare som lyckats hitta hans Instagramkonto och eftersom Egoina hade kommentarat ett hjärta på en gammal bild misstänkte hon att det var han Egoina dejtade och skrev om det och länkade hans insta. Det är ju som att Se och hör skulle skriva artikel om “här är kändisens hemliga pojkvän” och sen massa bilder. Och det är INTE skvaller då alltså? Haha what?? Så fort det inlägget kom upp låste han sitt Instagramkonto, så det var ju rätt tydligt att det var därför 🙁

  Reply

  • Louise igen

   |

   Oj, skulle vara under Jessie 🙂

   Reply

 • My

  |

  Du har ju haft hitta-vänner-inlägg tidigare vilket är grymt eftersom det ÄR svårt (enligt mig och många andra) att hitta nya vänner som “vuxen”. Jag ville bara tipsa om denna sidan: http://hitta-vanner.se/ hittade den för ett tag sen och verkar inte fått så bra spridning än.
  Det finns även en för föräldrar, även om detta kanske inte är rätt forum för det http://rullavagn.nu/
  P.S. Du är bra, din blogg är bra. Inga ursäkter borde behövas för att bloggen står tyst någon dag!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha eller hur! Så random 😀

   Reply

 • ISA

  |

  Men så underbart ju! mer temahotell i världen 😀

  Reply

 • Johanna

  |

  “Om jag förstod det rätt kan man dessutom använda sängarna som en scen om man säger till innan man kommer.”

  Bara jag som tolkade det här på ett icke barnvänligt sätt? Haha!

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha! Så kul! Men alltså utan sängarna 😉 eller ja, beror ju på vad man vill 😉

   Reply

 • Ella

  |

  Tyskarnas bristande kunskaper i engelska slår till igen, eller är de pyromaner?

  “singe, dance, beer !!”

  singe: to burn superficially or lightly
  synonymer: cauterize, char, incinerate, scald, scorch, sear, torch…
  svenska = att sveda; att bränna

  😉

  Reply

Leave a comment

Arkiv