Hellre läskiga drömmar än obehagliga drömmar

Usch, jag drömde så mycket hemska mardrömmar inatt och jag knappt sovit något alls. Det kändes så verkligt att jag blev klarvaken och bara låg och stirrade i taket. Mindre kul. Fast hellre läskiga drömmar än obehagliga drömmar om jag får välja. När jag drömmer att F är otrogen eller att någon varit dum mot mig kan jag gå och må dåligt en hel dag efter, även fast jag vet att det bara var en dröm. Haha, så dumt.

Trots dålig sömn och en superspeedad helg känner jag mig pigg. Jag har ofta väldigt mycket energi dagen efter jag sovit dåligt. Det är som att kroppen överkompenserar eller något. Jag kommer ihåg att det var samma sak när jag var liten de få gångerna jag var tvungen att gå upp jättetidigt, typ om det var Lucia eller om man skulle åka någonstans. Alla andra var dödströtta, men jag var hur pigg och hyper som helst. Tröttheten brukar snarare komma dagen efter.

Nåväl. Nu ska jag hem till min lägenhet och röja lite. Visning imorgon!

 

image

Så sjukt bra selfieljus i bilen, hehe.

 

0

Trackback from your site.

Comments (6)

 • Rebequeline

  |

  Tråkigt med dålig sömn! Hoppas du kan ta igen det snart. 🙂
  Blir förresten också konstigt nog pigg av att sova dåligt, men bara om det gäller någon enstaka natt. :p

  Reply

 • :)

  |

  Förra veckan drömde jag att jag hälsade på min drömpojkvän i hans studentrum, och så klev rektorn på skolan in i rummet (utan att knacka), när vi hade sex, och flippade ur, för tydligen var jag osynlig, och det såg ut som att min pojkvän hade sex med luften. Rektorn kastade då in honom i det madrasserade rummet som fanns på skolan (standardgrej i drömmar tydligen), för han trodde att min pojkvän var galen. Det var en jävla konstig dröm alltså…

  Reply

 • Angelique

  |

  Jobbigt! Jag drömmer jättemycket konstiga/läskiga/obehagliga drömmar och har gjort det regelbundet i långa perioder. Härom natten drömde jag att jag kunde kommunicera med katter och när vi gjorde det så typ utstrålade nån grön laser, låter jätteflummigt haha, dock var det del av en läskig mardröm

  Reply

 • EmmaV

  |

  Jag är likadan! På måndagar (då jag oftast har fått minst sömn) så är jag liksom pigg (övertrött) men på tisdagar så är jag en zombie! Så tisdagar är verkligen min sämsta dag på veckan haha =)

  Reply

Leave a comment

Arkiv