Follow my blog with Bloglovin

En fredag i Hamburg och The boxer rebellion

För någon månad sedan såg jag att F’s favoritband skulle spela i Hamburg i maj och jag övervägde om jag skulle överraska honom med biljetter i födelsedagspresent. Men sen glömde jag bort det och när vi fick frågan om vi ville åka och besöka en outlet i närheten av Hamburg kom jag på det igen och tänkte att det vore perfekt att kombinera sakerna. Men tyvärr hade F också koll på att de skulle spela där och frågade mig om vi skulle gå, så det blev ingen överraskning. Typiskt när man har en så bra idé, haha. Vi köpte i alla fall biljetter och i fredags var det dags!

 

boxx

image

Vi började med att hitta ett litet ställe att äta mat på. Det var fint väder, men ändå lite för kallt, så vi satt inne. Först blev det ett glas bubbel såklart. Festligare blir det ju inte. Och ja…här är hans ögon förresten, ni som varit frustrerade över att han har solglasögon på alla bilder, hehe.

 

image

Jag valde en kycklingsallad och F tog en rätt med couscous som var så himla god! Min sallad var helt okej förutom att den badade i vinäger.

 

image

Sedan var det dags att bege sig till spelningen som tydligen höll till i ett stort tält, vilket vi inte förstod först och gick därför vilse. Vi kom lite sent, men missade ingenting som tur var.

 

image

image

image

Bandet heter The boxer rebellion och är så himla bra! Jag är så glad att F har introducerat det för mig. Jag tycker det är konstigt att de inte är större än vad de är faktiskt. Sångaren är helt fantastisk!

 

image

Vi stod och drack öl, pussades och lyssnade tills spelningen var klar.

 

image

Efteråt hade man möjlighet att prata med bandmedlemmarna och få saker signerade och så. Vi ville såklart hälsa! Här står F och sångaren.

 

image

När det var dags att gå träffade vi två tyska tjejer som vi blev kompis med som tog med oss till någon liten bar där det serverades rabarbershots. Det kaaan hända att det blev lite för många sådana och att vi var lite bakis när vi vaknade i lördags. Men vilken lyckad kväll! Mer musik och rabarbershots åt folket <3

 

0

Trackback from your site.

Comments (21)

 • Linnea

  |

  F och sångaren var lika tycker jag! Zoomade in för att se vem som var din pojkvän haha

  Reply

 • Milla

  |

  Har läst så mycket griniga kommentarer här de senaste dagarna, alltså vad har hänt med folk? Har alltid tyckt att man sluppit sånt tråkigt i denna blogg! Folk klagar ju på helt sjuka småsaker som inte ens går att klaga på!! Hoppas du inte tar åt dig Regina :/

  Reply

  • Egoina

   |

   Känner samma! Och inte bara här, utan i alla bloggar. Vad händer?!? Var kom alla dessa människor från? Vad är det som triggar allt hat och negativitet. Jag förstår inte. Tack för din kommentar <3

   Reply

 • Malin

  |

  Jag tänker bara på filmen If you run när jag tänker på the Boxer Rebellion… och har nog bara lyssnat på just den låten nu när jag tänker efter. Dags att lyssna på fler kanske!

  Reply

  • Egoina

   |

   Det var så F hittade dem också 🙂

   Reply

 • Ella

  |

  Ha ha! Så typiskt med tältet. Så skulle jag lätt också kunnat ha gjort, tyckt att det såg fel ut och letat vidare. Tur att ni kom rätt till slut.

  Jag såg det här och tänkte på dig. Typ första tanken: mmm… komponera egen magnumglass. Andra tanken: måste berätta för Egoina! 🙂 Såg så. Himla. Gott. Ut!

  Reply

  • Egoina

   |

   Men guuud!!! JAG DÖR. Vill också!! Haha <3 🙂

   Reply

 • Filippa

  |

  Hej, måste bara säga att det är så sjukt dethär med att man läst din blogg i flera år och tycker att man känner dig lite??? och typ blir ledsen när folk är ger sådana osköna kommentar till dig! Har aldrig kommenterat din blogg förut men ska fan börja göra det, så du kommer ihåg alla oss som är glada att du överhuvudtaget bloggar och skiter i dom andra. Helt orimligt för mig hur man kan kommentera elaka saker och tycka att man kan kräva (??) att du ska blogga flera gånger om dagen som om du hade någon skyldighet till det. Ville iaf bara säga hejja dig Regina!!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack vad fin du är! Nu blev jag glad! 🙂 🙂

   Reply

 • Emelie

  |

  Har aldrig hört talas om The Boxer Rebellion innan så nyfiken som jag är så letade jag upp dom på Spotify så fort jag hade läst ditt inlägg. Kan bara säga att jag är helt såld hittills Vilken underbar musik!!

  Reply

  • Egoina

   |

   Åhh kul att du gillade dem! Jag blev också helt såld 🙂

   Reply

 • Elin

  |

  Men gud, finns det bandet på riktigt? Min favoritfilm för några år sedan var “going the distance” och där blir huvudrollen typ manager åt det bandet. Tänkte aldrig på att det kanske var ett riktigt band, kul! 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Det var så F hittade dem. Åh måste sen den 🙂

   Reply

 • Stephni

  |

  Haha din mystory i fredags var rolig iaf!

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha… Alltså ångesten över det i lördags!! Vaknade och bara “hmm, jag postade nog en snap på fyllan igår”, så insåg jag att det var typ 15 filmer. Dör!

   Reply

 • :)

  |

  Jaa! Vad kul! 😀 Nu är nyfikenheten om hur F ser ut “på riktigt” stillad. Tusen tack! 😀

  Reply

 • Anna

  |

  Förstår verkligen varför din kille oftast har solglasögon på sig, han var verkligen inte snygg utan.

  Reply

  • Jennifer

   |

   Herregud vilken onödig kommentar? Hoppas du skäms!

   Reply

  • J.

   |

   Och du verkar ha en fruktansvärd personlighet, vilket jag faktiskt tycker är mycket värre. Ett utseende föds man med, en personlighet är väldigt lätt att göra något åt om den är lika ful som din.

   P.s., F är jättefin och ni är ännu finare tillsammans!

   Reply

  • L

   |

   E va???? Han var ju sjukt snygg=)!

   Reply

Leave a comment

Arkiv