Follow my blog with Bloglovin

Hamburg imorgon

Woho! Fredag! Eller i alla fall för mig eftersom jag är ledig imorgon. Nu ska jag hem och packa inför vår miniweekend i Tyskland. Jag och F åker nämligen till Hamburg imorgon och stannar till söndag. Mer om det snart!

Jag missar dock Eurovision IGEN. Vet inte hur det är möjligt att jag missar det nästan varje år? Jag har ju missat varenda gång Sverige har vunnit, förra året eftersom jag skrev uppsats och gången innan för att min farmor gifte sig (och en annan gång när vi inte vann var jag i London). Det verkar alltid vilja hända något just då.

 

DSC08294

DSC082861

På tal om Tyskland. Här är två bilder från ett år sedan när jag och tjejerna var i Berlin.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

 • Maria g

  |

  Vad heter f i förnamn o varför får vi bara se honom med solbrillor på ??

  Svara

 • Svorskan

  |

  Have fun!(Tyska hade passat bättre, men du vet vad jag tycker om det 😉 ).

  En gång det var melodifestival var du i Krakow. Det är nog din grej det där. Att inte vara hemma just då. Lite som med Landskronakarnevalen om jag inte har helt fel?

  Svara

 • Milla

  |

  Tycker ni ska leta upp en mysig pub i Hamburg och kolla på Eurovision 😀 för övrigt jättefin stad!

  Svara

  • Egoina

   |

   Så blir det nog! Woho!

   Svara

 • Sandra

  |

  Alltså, jag ÄLSKAR att din farmor gifte sig. Det känns så underbart, tanken att man kan hitta kärlek även sent i livet ❤️

  Svara

 • Robert

  |

  Bor man därnere så har man liite närmare till “kontinenten” än här. 😛

  Svara

 • Lisa

  |

  Hej bästa Egoina! Jag tar snart min examen i kommunikation och ska bege mig ut i jobbdjungeln. Vilken är den bästa sajten eller de bästa sajterna att söka jobb på när det kommer till kommunikation och webb och sociala medier?

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh vet inte. Jag höll koll på jobbsafari och arbetsförmedlingen. Tips är också att försöka hitta grupper på Facebook 🙂

   Svara

  • Robert

   |

   Spontanansökningar rakt ut till företag kan vara bra. 🙂

   Svara

   • Lisa

    |

    Jag tänkte på det också Robert! Men det är så svårt att veta vad jag ska skriva när det är en spontanansökan. Hur ska de få upp ögonen för mig liksom?

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv