Kongens utsikt

IMG_9580

I lördags bar det av till ett turistmål vi tänkt oss, nämligen Kongens utsikt. Min gps var helt förvirrad och vi körde fel gång på gång och sen blev vi stoppade av polisen, vägen blev avspärrad och vi var tvungna att vänta vid en parkering för att ett cykelrace skulle köra förbi. Så det tog typ tre timmar att bara hitta dit…haha. Men till slut så! Man kör upp för “berget” så långt man kommer med bilen och sen är det cirka 1,5 km att gå. Alltså inte så långt, men blir ändå lite jobbigt med tanke på dålig terräng och att det är uppförsbacke hela vägen. Dessutom hade sommaren kommit så plötsligt att snön just hade smält bort och det var lera och gegga lite här och där, inte så lätt att ta sig fram. Vi fick hoppa mellan stenar för att undvika det.

 

IMG_9474

På några ställen fanns det även snö kvar. Kändes lite märkligt med över 20 grader i luften och snö samtidigt.

 

IMG_9481

IMG_9480

IMG_9496

Lite spex på vägen hinner man såklart med.

 

IMG_9512

Vi gick och gick, och till slut kom vi fram till det här. Herregud så vackert!

 

IMG_9506

IMG_9503

IMG_9547

IMG_9552

Det var helt perfekt väder och fullständigt vindstilla. Vi satte oss på en bänk och bara hängde här. Vi ångrade att vi inte hade haft med oss picknick. Tänk att sitta här och äta, vilken dröm! Det får bli nästa gång.

 

IMG_9567

Love you <3

 

IMG_9585

Vet inte hur det är möjligt, men såhär såg mina skor ut när vi var på väg tillbaka och F’s skor hade inte en enda liten fläck. Han brukar säga att jag är klumpig…haha.

 

 

1 gillar

Trackback from your site.

Comments (24)

 • Felicia

  |

  Alltså gud så fina ni är ihop!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha, sant. Han blir lite hemlig 😉 Rätt årstid att visa upp honom 😉

   Reply

 • Amanda

  |

  Läste precis om pizza fries och min pojkvän kommenterade “undrar hur friterad pizza smakar” och kom att tänka på ditt “frityrrecention” inlägg som ditt ex skrev. Blev därför nyfiken på om hans kompisar i inlägget fick några nummer/träffar med någon av läsarna som kommenterade och paxade? Eller vad hände?

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha, nej det hände inget med det tyvärr 😉 En av dem har dock flickvän nu. Den andra vet jag inte 🙂

   Reply

 • Linda

  |

  Ser underbart ut!
  Din kille är många år äldre än du va? 10 eller nåt sånt? Inget fel med det alls. Tycker bara det är bra att du kan visa upp er så i bloggen för många skäms så över åldersskillnader vilket är trist!

  Reply

 • Robert

  |

  Ja, det var verkligen jättevackert. 🙂

  Reply

 • Hanna

  |

  Vad fina ni är ihop! 😀

  Reply

 • Jennifer

  |

  Åh så vackert! Var på utbyte i Bergen och utsikten från de bergen var också helt magisk!

  Reply

 • Emelie

  |

  Jag har ett problem. Ett ganska jobbigt problem. Jag bara önskar att jag kunde få svar på detta. Hur du skulle göra i min situation. Du skulle kunna svara på detta i bloggen eller podden du bestämmer. Men iallafall över till mitt problem.
  Ska försöka hålla detta så kort som jag kan.
  Just idag är jag tillsammans med världens finaste pojkvän. Vi har snart varit tillsammans i 1.5 år och vi har det så kul tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Men om vi går tillbaks i tiden ca 2.5 så snackade jag väldigt mycket med en annan kille.. Dag in dag ut. ( på Facebook/snapchat osv) ungefär. Vi träffades då och då men det blev inte ofta. Och när vi väl sågs så hade vi det trevligt. Det var som vi var på G. Vi flirtade lite med varandra men vi låg aldrig med varandra/ kysste varandra osv. Inget sånt. Men iallafall jag gick i tvåan och han gick i trean detta var i slutet av tvåan. Alltså under vårterminen men iallafall. När han tog studenten så hade vi inte längre kontakt. Vi bara gled ifrån varandra.. Jag glömde bort honom och gick vidare. Och idag har jag alltså en pojkvän. Den här dåvarande killen har jag ju inte haft någon kontakt med alls sen studenten där tills nu. helt plötsligt för tre månader sen så började han Snapa mig då ich då. Jag svarade på några men inte alla.. Jag börjar genast tänka att han ville få kontakt igen. Bli på G osv. Men inget mer händer. Men häromveckan. Så skriver han på Facebook och frågar om jag vill ses nån dag och ta en glass. Här kommer min ångest och äntligen min fråga. Ska man träffa honom? Och vara tydlig redan nu och säga. Jag har pojkvän men vi kan göra det som vänner? Jag vet ju inte vad han vill.. Som vänner eller för att kunna bli något. Eller ska jag bara svara jo gärna. Men det känns drygt mot min kille att träffa honom för det är ändå typ som ett gammalt ex till mig även fast vi inte hade något intimt. Pga inte så kul för min pojkvän att jag träffar någon som jag varit på G med. Gaah jag har panik och behöver verkligen din hjälp. För har så många följdfrågor på det där. Vet inte vad jag ska göra.. Så jobbigt. Snälla hjälp.

  Reply

  • Lotta

   |

   I ditt fall hade jag tänkt tvärtom hur hade jag känt om min nuvarande pojkvän gjort så mot mig. Åkt på träff med en tjej jag visste han haft tät bra kontakt med och varit på g. Jag hade inte tyckt det varit kul så hade nog skippat det gamla “ragget”.. 🙂

   Reply

  • Amanda

   |

   Jag skulle definitivt INTE träffa honom! Känns bara onödigt på alla sätt och vis!

   Reply

   • Emelie

    |

    Asså åhh vad ni är fina här <333 massa kärlek till er <3 så himla fina är ni. Tänkte fråga Regina men får genast hjälp av er. (Skulle dock ändå vilka ha din synvinkel regina om du har ork och tid, i ett sånt där inlägg där du svarar på frågor)
    Men iaf tack till er andra! Det är som vi är ett gäng kompisar som stöttar varandra. Värmer verkligen. Kram <3

    Reply

    • B

     |

     Jag ska försöka vara så konstruktiv som möjligt, men kan inte låta bli att reagera starkt på sånt här.
     Du vill träffa någon annan när du har någon du älskar. Han är inte din vän, det är inte hans avsikt iaf och inte heller din. Det är alltid spännande när någon man hållt nära hör av sig men det är inget annat än just spänning. Hade du endast haft vänskap i dina tankar hade du inte behövt ställa din fråga eller få panik för din fråga. Om du verkligen känner att det är vänskap, då ska du kunna säga rakt ut till din pojkvän att ditt typ ex gärna vill ta en glass. Vågar du inte fråga din pojkvän, då är det inte ett rent spel du kör.

     Reply

 • S

  |

  Du verkar så jäkla smart (och modig!) så i ren själviskhet tänkte jag be om ett råd..
  Jag har ett jobb som jag verkligen mår dåligt av (majoriteten av mina kollegor har redan sagt upp sig av samma anledning så det är inte bara jag), det enda jag vill är att sluta. Men då har jag ingen inkomst, ingen a-kassa, ingenting. Jag är fruktansvärt blyg så gör inte ett fantastiskt första intryck på intervjuer så kommer med stor sannolikhet vara arbetslös länge.
  Jag behöver inkomsten, men jag orkar inte må så här längre.. Har du något klokt råd?

  Reply

  • Lisa

   |

   Det viktigaste är att du arbetar på en plats där du trivs! Du får aldrig må dåligt på en arbetsplats. Börja söka jobb innan du säger upp dig och var bara dig själv på en intervju. Arbetsgivaren vet om vilken nervös situation det är och de är fullt medvetna om det. Om du mot förmodan blir arbetslös så ta tjuren vid hornen och kämpa på! Gå på a-kassa eller ta hjälp av din familj (som jag hoppas du har) tills du kommer på fötter igen. Det är bättre än att må dåligt på en plats där du ska trivas och må bra!

   Reply

  • Elin

   |

   Vad jobbigt det låter.. En inkomst är ju jätteviktigt att ha. Men till vilket pris? Är det ett alternativ att söka andra jobb under tiden? Börja plugga? Det brukar finnas gott om vikariat i äldreomsorgen och barnomsorgen men det brukar väl vara svårt att få något fast utan en utbildning. Min kille hade ett jobb som han mådde jättedåligt på. Med en chef som tryckte ner honom. Till slut sade han upp sig utan att ha ett nytt jobb eller a-kassa. “Det får bli antingen det sämsta jag gjort eller det bästa”, sa han. Det blev det andra alternativet. Han hittade ett nytt jobb som han trivs jättebra på och där han tjänar bra mycket mer.

   Reply

  • S

   |

   Tack så mycket för era svar! Jag är såpass förstörd av mitt jobb att jag inte orkar söka jobb( ansökningarna bli märkbart sorgsna) och jag har pratat med a-kassan, men kommer inte få ut något då jag jobbat för lite senaste månaderna( drog ner på arbetstiden för att försöka hitta tillbaka). Men ni har rätt, man ska inte må så här pga ett jobb..

   Reply

   • Elin

    |

    Jag förstår. Vänd dig till vårdcentralen och berätta om din situation. Kanske kan du få en sjukskrivning och professionell hjälp för att jobba dig upp igen. Det kan vara jättesvårt att ta det steget, att söka hjälp. Men någonstans är är det ändå du själv som ansvarar för att du ska må bra. Eller om du kan prata med din familj eller någon kompis som kan ringa åt dig. I vilket fall som helst ska man inte behöva må så dåligt på jobbet som du verkar göra.

    Reply

 • Pia

  |

  Har du testat geocaching? Också ett sätt att hitta fina smultronställen 🙂

  Reply

 • Rebequeline

  |

  Vilken härlig utsikt! Haha, och jag har samma typ skoproblem. 😉

  Reply

Leave a comment

Arkiv