Tre tips på festlekar

Igår var det valborgsfest för fulla muggar. Det blev en så lyckad kväll! Vi var hemma halv fem inatt, haha. Det blev många goda drinkar, perfekt mat och kul lekar. Ni brukar fråga mig om tips på lekar, så jag tänkte att jag kan dela med mig av några av lekarna igår så har ni inspo om ni behöver någon gång:

Musikquiz med covers. Det finns massor av spellistor på Spotify med covers på kända låtar där man gjort om låten med annan musik fast samma text. Jag sökte på typ “soft covers”. Dela upp i två lag och låt lagen gissa vad det är för låt. 1 poäng för låttitel eller artist och 3 poäng för båda två. Det är så kul för man blir lurad av melodin som egentligen inte har med någonting att göra. När man kan rätt svar ska man resa sig upp och så pausas musiken och man får gissa. Gissar man fel går turen över till det andra laget. Kan man bara ett av svaren går också turen över och det andra laget har då möjlighet att också ta ett poäng.

Pandoras ask. Har ni sett Paradise hotel så vet ni. Men i alla fall, alla får skriva frågor på lappar (ingen ska veta vem som skrivit vad) och sedan drar man en och en fråga och låter någon svara.

Ballongkrig. Alla binder en ballong runt ankeln med ett snöre, tanken är att ballongen ska hänga lite. Sedan ställer alla sig inom ett avgränsat område (så att man inte kan springa runt i hela huset). Händerna ska vara bakom ryggen och sen ska man stampa sönder varandras ballonger. Den som har kvar sin ballong sist har vunnit.

 

image

image

Jag har tyvärr inga bilder från igår förutom de här på mig själv. Ny blus och halsband. Såg halsbandet på en skyltdocka och gick in och köpte det direkt. Så olikt mig, är inte alls så mycket för smycken egentligen och speciellt inte guld. Från Lindex. Blusen är från MQ, här hittar ni den. Tycker den är så fin i ryggen. Den finns i en annan färg också, men tanken är ju att jag ska chilla lite med blå kläder….hehe. (adlink)

 

0

Trackback from your site.

Comments (14)

 • Nathalie

  |

  Så jäkla kul med olika lekar!! Bra tips

  Reply

 • ISA

  |

  hihi pandoras ask.. kan nog bli kul framåt natten :))

  Reply

 • Emilia

  |

  Du är ju faktiskt lite lik Bianca Ingrosso inte sett det innan.
  Snygg som alltid i alla fall

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack! Hon är ju sjukt snygg 🙂

   Reply

 • Amanda

  |

  Älskar lektipsen och vill gärna ha närbild på halsbandet! 😀

  Reply

  • Egoina

   |

   Hittade tyvärr inte det på hemsidan, annars hade jag länkat 🙂 Men kan kanske visa close up en dag.

   Reply

 • Mathilda

  |

  Jag skrev för någon vecka sen att jag skulle flytta till tågaborg! Det är i huset bakom. Så kul:))

  Reply

 • Robert

  |

  Det var snygga kläder. 🙂

  Reply

 • Lilly

  |

  Hej Egoina! När jag ska trycka på länken till tröjan så hoppar liksom länken iväg och det går inte att trycka på den! Har försökt massor med gånger, och att zooma in och sen klicka men det går inte heller. Använder Safari (MacBook Pro 13 tum om det betyder något). Tror jag alltid har haft det här problemet med din blogg och länkar som är mitt i en text. Någon annan som har samma problem? :O

  Reply

  • Egoina

   |

   Märkligt! Nu när jag provade var det samma för mig. Har mejlat om det 🙂

   Reply

 • Josefine

  |

  Åh! Ska ha fest i helgen och musikquizet skulle va perfekt! Men sökte på soft covers och försökte googla men hittade nada…vet du nån specifik lista elr så?? 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Är du säker? För jag får upp en lista som heter så 🙂 Annars: “Soft music – all covers” 🙂

   Reply

 • Rebecca

  |

  Blev förvånad över att se dig med halsband!!! Sen skrev du precis dom det är med, olikt dig. Tjusigt i alla fall 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha tack!! <3 Jag vet. Får skärpa mig 😉 Men alltså tänk att JAG fick värsta cravingen och var tvungen att gå in och köpa? Tänkte på dig..hahaha

   Reply

Leave a comment

Arkiv