Follow my blog with Bloglovin

Några bilder från telefonen

Tänkte ni ville se ej bloggade saker jag samlat på mig i telefonen på sistone:

 

image

Äter denna till mellanmål ibland, oftast på bussen hem. En viss person säger nämligen att jag är gnällig när jag är hungrig…hehe. Det är så kul att jag automatiskt tänker att det är nyttigt bara för att det står att den är glutenfri. *Här sitter jag och äter en supernyttig glutenfri bar* och så är den som en ogräddad kaka liksom.

 

image

image

När vi var på AW dagen innan Lisa åkte hem. Vi åt hamburgare och fick matkoma deluxe. Min ena chef glömde sin telefon, så vi passade på att fylla den med trevliga bilder på oss själva. ”Tack för alla bilder jag fick”, sa han någon dag senare. Jo varsågod.

 

image

Känner att jag kaaanske överdrev det här med gratissaker imorse. Hehehe… Ida bara ”Alltså vaaa? Gick du förbi så många gånger???!”. Till mitt försvar har jag över tjugo minuter att slå ihjäl på centralen okej?

 

image

Ser ni??? Wohoo <3 Det är på riktigt <3 <3 Fixade dessutom så att jag slipper uppsägningstid! Den första juni vinkar jag hejdå till lägenheten.

 

image

Jag och Ida var på Make up Store event igår och provade absolut allt vi hittade. Älska smink!

 

image

Vi fick bubbel och lite tilltugg. Hur fina glas?!?

 

image

Ibland blir man inte taggad i saker fast man borde bli. Då kan man ta saken i egna händer.

 

image

”Reggie, den här bilden får mig att tänka på dig”, sa Ida en dag på kontoret. ”Jag tänker att det är så du är med F”. Haha. Snällt.

 

image

Glasögon på huvudet är så mycket vår/sommarfeeling att man ju blir lycklig. För övrigt var detta min favoritaccessoar till håret när jag var liten. Använde solglasögon som diadem typ och tyckte det var jättefint.

 

image

Min pojkvän är en liten apa när vi är ute och går. Han ska hoppa över och klättra upp i allt. Så himla bloggbart!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (16)

 • Malin

  |

  Den där choklad flapjacken är så god! 😀 Och jag känne rigen mig med solbrillorna, långt utsläppt hår blir snyggt med ett par solbrillor på huvudet och man slipper allt hår i ögonen 🙂

  Svara

 • Diana

  |

  Helt underbara bilder!! Speciellt de på dig. Och den där energibarsen. OMG så gott, det ser såå gott ut.

  Svara

 • Lina

  |

  Måste bara fråga! När du blir kallad Reggie, är det då uttalat ReGGie eller liksom Redji, om du fattar vad jag menar? 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Både och, beror på om de säger det på svenska eller engelska 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Är lite misstänksam mot allt det står ”glutenfritt” på trots att jag helst äter glutenfritt. Hmm… 😉

  Svara

 • Tina

  |

  Vad heter ditt mellanmål? Ser att den är veganapproved, kan behöva något sånt!

  Svara

   • Camla

    |

    Från vilket märke?
    Googlade och gick bara upp recept på Flapjacks

    Svara

 • B

  |

  Hahahha jag använde diadem som glasögon!!
  Första gången jag landade i Sverige, Arlanda, såg jag en tjej, hon hade ett lila linne och solglasögon och jag tyckte hon var såååå vacker så jag använde mitt diadem som solglasögon och låtsades att jag var hon.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha älskar detta!! <3

   Svara

 • Elin

  |

  Då kan jag inte låta bli att säga att det inte finns några vetenskapliga bevis för att det är nyttigare att äta glutenfritt. Känner man däremot att man mår bättre av det så är det en annan sak – man kan ju faktiskt vara känslig utan att vara allergisk 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv