Follow my blog with Bloglovin

Paket från Bubbleroom

DSC04308

DSC04335

DSC04490

Här hittar ni skorna. Så fina!

 

I samarbete med Bubbleroom har jag fått välja en klänning från Bubblerooms egna märke och ett par skor att visa upp för er. Det fanns hur mycket fina sommarklänningar som helst, men eftersom vädret inte riktigt hänger med valde jag något man faktiskt kan ha på sig nu. Det haglade liksom igår?! Fick snällt lägga tillbaka vårjackan och ta vinterjacka istället i morse.

 

DSC04382

DSC04378

DSC04437

Står på balkongen och posar…haha. Klänningen var tyvärr lite för stor, men jag tycker inte det gör så mycket. Älskar pärlorna och mörkblå är ju som ni vet min favoritfärg. Här hittar ni den.

Om ni anger rabattkoden EGOINA får ni 20% rabatt på klänningar från Bubblerooms egna märke (Make way, Model Behaviour, Chiara Forthi, 77 Flea). Dessutom är det fri frakt om man handlar för över 299 kronor! Gå in här för att komma till kampanjen!

Passa på om ni behöver en klänning till sommaren, kanske till studenten? Fanns många fina studentklänningar!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (8)

Lämna en kommentar

Arkiv