Follow my blog with Bloglovin

Alla ser dem utom jag

Dagarna går verkligen SUPERsnabbt på jobbet när det är löning. Har så mycket att göra och hinner knappt med hälften, men det är kul. Nu ska jag hem till min mamma för att fixa min deklaration och bli bjuden på middag. Kanske inte det roligaste någonsin, men måste göras.

Var är alla träd med körsbärsblommor förresten? Tycker alla lägger upp bilder, men jag ser inte några. Har jag missat det? Nåja. Jag kanske inte har några bilder på träd med körsbärsblommor, men här kommer några ute-på-promenad-i-solnedgången-bilder. F tar med mig till så fina platser varenda gång vi är ute och går. Han är så söt och säger alltid om varenda plats något i stil med ”här brukade jag springa innan jag träffade dig och så tänkte jag att när jag träffar en tjej så ska jag ta med henne hit”. Gulle.

 

image

image

image

Nej, jag har inte vita strumpor på mig. Mina ben/anklar är så vita……….

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (17)

 • denice

  |

  Kungsträdgården i Stockholm är ju körsbärsträdens högkvarter. Ta med dig karl och ta er hit! Såååå vackert!

  Svara

 • Sara

  |

  I Stockholm finns dem i alla fall

  Svara

 • :(

  |

  Det sjuka är att någon säkert skulle ha påpekat dina vita anklar om du inte skrivit om det, för så är det i Sverige. Vit hy = dåligt, måste ändras. Buu!

  Svara

 • Sandra

  |

  Ni håller inte på med Geocaching något? Sjukt kul och perfekt om man gillar att upptäcka nya platser och terränger. 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Körsbärsblommor vet jag inte vad det är ens. 😛

  Förresten, är det vita strumpor du har på dig? 😉 Haha, tror de flesta av oss är ganska vita den här tiden på året. 😉

  Svara

 • Linnéa

  |

  Kungsträdgården är nog allas bilder ifrån, om du nu inte menar att folk i skåne tar sånna bilder? 🙂

  Svara

 • Jasmine

  |

  Massa körsbärsblommor på söder i Helsingborg, i furutorpsparken! superfint 🙂

  Svara

 • Sade

  |

  Hej Regina! Kan du inte snälla, snälla, snälla skriva ett inlägg om hur man dejtar på Tinder? Jag har så svårt att ta första steget och skriva, och när jag väl gör det känns det inte som att konversationen leder någon vart. HJÄLP!

  Sen undrar jag om du har något bra tips på första dejt? Jag får oftast en tjock klump i magen så trerätters skulle bara vara pinsamt om jag sitter och petar i maten. Jag behöver all hjälp jag kan få för jag vill hitta min alldeles egna F.

  Svara

 • My

  |

  Du ska ta dig till furetorpsplatsen. Din pojkvän vet nog var det ligger, och skynda dig för det är så vackert med alla körsbärsblommorna, man blir helt tagen! Det får du bara inte missa. Skynda skynda ! Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Ska skynda!! 😀

   Svara

 • Alexandra

  |

  I Helsingborg så blommar dom just nu i Furutorpsparken som ligger på Söder.

  Svara

 • Sofie

  |

  Låter som F är riktigt härlig! Njut!
  Jag hade inte ens sätt dina anklar innan du påpekade dem 😛 😉

  Svara

 • Maria Ekdahl

  |

  Hej, där…Jag är en ny besökare här på din blogg och jag gillar dina lättsamma inlägg…Visst är det vackert med körsbärsträd när de blommar, synd att de blommar ut så fort bara. Jag brukar ibland kika rundor för att leta efter nya bloggar att läsa, så jag blir återkommande här. Jag bloggar själv av den anledningen att jag har ganska nyligen mist båda mina ben och sitter numera i rullstol, och jag använder min blogg som terapi. Jag delar med mig av det som har hänt och händer, det är inte alltid trevlig läsning eller trevliga foton, men det är sanningen. Kanske det kan hjälpa någon annan som har en obotlig sjukdom som min. Tack ännu en gång för att du delar med dig och tack för en kanon bra blogg. Kram

  Svara

 • Camilla Lövgren

  |

  Din kille verkar mysig och jag har en helsingborgspåg också, som också är mysig.. jag själv tar mig aldrig ut men han vill alltid ut, sååååååå nu undrar jag om din (numera) sambo kan ta sig tid och skriva upp några shyssta vandringsplatser i helsingborg för min snubbe vill alltid gå men han har inte så bra fantasi, det enda han kommer på varenda gång är Pålsjö slott eller hela gröningen-stranden-vägen fram och tillbaks, fram och tillbaks..

  (helst ska det vara lite som på bilderna med skog, för jag är från småland och JÄVLAR i min låda vad det blåser i skåne hela jävla tiden. allra helst i hbg)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv