Follow my blog with Bloglovin

Min söndag i bilder

image

Jag har kommit på att jag behöver köra lite mer landsvägar (kör ju egentligen bara motorväg och stadstrafik om dagarna), så det blev en runda till Tomatens hus som ligger ”mitt ute på landet” för lunch idag. Vi hade inte bokat bord och det var helt fullt så vi fick sitta och dela bord med ett annat par, sen när de var klara kom det två andra personer. Nästan lite trevligt. Typ som speeddejting fast utan kärlek då, haha.

 

13090167_10153449963981825_643603478_n

Jag valde lasagnen som var god, men lite väl krämig, gillar mer när det är al dente. Men smakerna var det inget fel på. F tog tomatpajen som egentligen är anledningen till att man åker dit, men jag är inget big fan av paj.

 

image

image

Sedan åkte vi hem och F bytte däcken på min bil…

 

image

…under tiden jag satt i solen och höll honom sällskap. Helt okej arbetsfördelning om ni frågar mig.

 

DSC04273

DSC04271

Efter däckbytandet (eller solandet för min del, hehe), var vi hungriga igen så vi slängde ihop sallad och grillade kyckling.

Nu ska snart göra mig redo för att sova och påbörja en ny vecka. Är väldigt nöjd med denna helg! Den har varit lugn och solig, dessutom har jag fått vara med F utan tusen andra saker att göra. Även om man ses varje dag kan det ju vara mysigt med ”riktig tid” tillsammans också.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (21)

 • Felicia

  |

  Hoppas han ändå lär dig att byta däck! ULTRAVIKTIGT! Så extremt besvärligt om man får punktering någon gång och inte kan byta däck. Det är absolut inte kul att fastna mitt ute i ingenstans eller på en högtrafikerad motorväg o inte veta hur man får på reservdäcket. 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Såklart! Jag tittade mycket noga 🙂

   Svara

   • Emma

    |

    Jag vet inte hur man byter däck. Däremot vet jag att vinterdäcken ska av senast 15 april, skäms på er! 😉

    Svara

    • Egoina

     |

     Nej, vi (jag) behöver inte skämmas, det är all around-däck (heter det så?). Det är alltså ok att köra med dem året runt. Bytte dock till sommardäck nu. Är ju tydligen viktigt med fina fälgar vilket de gamla däcken inte har 😉

     Svara

    • Kattis

     |

     Emma. Man får ha vinterdäck så länge det råder vinterväglag. Och med tanke på att en man i Emmaboda dött pga halka och man varnar för just frosthalka så är det nog helt safe att säga att det är ok att ha vinterdäcken lite till utan att skämmas.

     Svara

    • Lisa

     |

     Det är dubbdäck som ska av den 15 april. Inte allrounddäcken 😉

     Svara

     • Emma

      |

      Toppen, då har du koll på dina däck med andra ord 😉 och jag har lärt mig att det finns allround däck man kan ha året runt.. Varje dag lär man sig något nytt.. 🙂

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • ida

  |

  Första gången jag hör talas om någon som gillar hårdkokt lasagne 😀

  Svara

 • Amanda

  |

  Din senaste krönika i VR var brilljant, den fick mig verkligen att tänka till. Det gillar jag!

  Svara

 • Ulrika

  |

  Egoina!

  Jag vet inte ifall du föredrar och uppskattar att jag ställer min fråga här men jag är för tillfället i desperat behov av en klok människas ord!

  Jag går på gymnasiet i Lund och tar studenten i vår (!) Det värsta med studenten är inte oron för framtiden utan istället är jag rädd för att jag senare i livet ska ”ångra” att gymnasietiden blev som den blev.

  Till exempel har jag aldrig haft en pojkvän och jag har aldrig haft sex. Helt plötsligt har tanken att jag med största sannolikhet kommer gå ut gymnasiet oskuld och utan att ens ha kysst en kille krupit in i mig och bitit sig fast. Varför vet jag inte för jag vet många andra inte heller har haft sex än osv.

  I nuläget känns det helt ok att vara oskuld men jag är rädd att jag om några år, när jag ser tillbaka på gymnasietiden, är ledsen för att jag aldrig haft ett förhållande som ung/under gymnasietiden. Det känns som att det hör till att ha en kille att sova bredvid och som käkar middag med min familj (och tvärtom) osv. Jag vill liksom ha upplevt det (eller snarare; jag vill uppleva det för annars tror jag att jag kommer ångra mig senare i livet) och nu börjar tiden rinna iväg… Rädslan för att jag ska ångra mig gör mig ledsen över hela situationen vilket gör att jag just nu inte ens orkar planera för valborg (panik)…

  Har du några kloka ord att dela med dig av? För innerst inne vet jag ju att det inte är något fel med att ta studenten oskuld och förhållandelös (vilket ord) men ändå är känslan jobbig.

  Massa kramar till dig!!

  Svara

  • Louise

   |

   Nu är jag inte Egoina, men svarar ändå. Jag var i samma situation som dig, hade aldrig kysst någon eller haft sex när jag gick i gymnasiet. Just den där kyss-grejen störde mig något otroligt, och jag skämdes också. Nu så här i efterhand (tog studenten för snart 3 år sen) så känns det ändå okej. Det stör mig inte och jag mår inte heller dåligt över att sex inte hände under just gymnasiet. Så jag tycker inte du ska oroa dig, det kommer när det kommer och när du känner dig redo. Kram!

   Svara

   • Ulrika

    |

    Tack för ditt svar Louise!

    Jag hoppas verkligen att jag känner samma som du om tre år!
    .

    Svara

    • kate

     |

     Du behöver inte skämmas! Jag är 29 och inget av det där har jag gjort än så…

     Svara

 • R

  |

  Min morbror var en gång på dejt rätt tidigt i ett förhållande (i vuxen ålder). De skulle gå på restaurang men det var rätt fullt så de fick frågan om det var okej att sitta bredvid ett annat par lite som ni fick göra. Visst, tänkte de, och hann gå så långt att det inte fanns någon återvändo innan de märkte att det där andra paret var MINA MORFÖRÄLDRAR, alltså hans föräldrar. Den nya tjejen var inte presenterad för familjen eller någonting. Liiiiite awkward 😛 Tur att ni slapp det! ^^

  Svara

 • kate

  |

  När jag o en vän åt på Flippin Burgers fick vi också dela bord med ett par för att det var så fullt hehe, men det gjorde inget =) Lasagnen såg smarrig ut! 😛

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv