Follow my blog with Bloglovin

Problemet med långt hår

Vilken drömmig lördag jag haft so far! Jag sov till tio, fick frukost serverad och sedan har vi varit ute och gått i solen hela dagen. Det saknades bara en mjukglass, men helt ärligt är det inte så nice att äta mjukglass när det blåser så mycket. Såvida man inte vill ha hår i glassen då.

Alltså tror ni människor som inte har eller har haft långt hår förstår hur irriterande det är i kombination med blåst? När korthåriga människor klagar över att det är jobbigt när det blåser blir jag typ provocerad. Prova ha läppglans och utsläppt hår liksom. Jag inser ju att det är världens i-landsproblem, men ändå.

 

image

image

image-71

Finaste <3

 

image

image

 

Nu är vi hemma igen och funderar vi på vad vi ska äta ikväll och vad vi ska hitta på. Tror vi lagar något hemma och ser film.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (25)

 • Josefine

  |

  Jag som både haft väldigt långt och kort hår tycker verkligen inte att det finns så mycket att klaga på med långt hår. Det går ALLTID att lösa med att sätta upp det i en tofs, så det är ett väldigt icke-problem.

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej du har rätt i att det är dumt att klaga. Men det är störigt när det blåser om man får vara väldigt i-landig. Jag lyckas aldrig sätta upp det i en tofs så att inte småhår och hårslingor blåser i ansiktet. Kvittar hur jag gör, håret blåser liksom ur tofsen, haha. Kanske borde köpa typ pannband eller stoppa in allt i en simmössa eller något 😀

   Svara

   • Sara

    |

    Testa att göra en fläta istället. Och kanske lite mer hårspännen haha

    Svara

    • Egoina

     |

     Blir ännu värre.. Haha 🙂

     Svara

   • Josefine

    |

    Absolut! Att klaga på sitt hår överlag är ju ganska i-landsproblemigt och jag klagar på mitt hela tiden, hehe.

    Svara

 • Linda

  |

  Men alltså ååh, vad mysigt ni verkar ha det! Har han en brorsa/polare som är singel eller?!?! #LiteBitterPåEnLördagKväll

  Svara

  • Egoina

   |

   Han har en kompis som jag kan rekommendera 😉 🙂

   Svara

 • Alice

  |

  Finns inget jobbigare än läppglans och vind! The struggle hashtag

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller huuur! 🙂

   Svara

 • sf

  |

  Har en fråga som jag bara måste få veta, har googlat i åratal(nej då, men hittade inget hahah). Har precis skrivit på kontrakt till ett jobb och en av kraven är att man ska ha svarta skor (och strumpor). det jag undrar över är varför ska det vara svart? har hört att det är så på många arbetsplatser men förstår inte varför?
  sen undrar jag om du har tips på svarta skor som är sköna och fina at the same time? funderar på nike roshe (tror jag såg dig ha dem på jobb någon gång?) men då tänker jag …. måste de vara hel svarta alltså till och med logon? eller kan det vara den sorten där logon är lite ljusare(typ mörk grå) ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Åh jag vet inte varför det är så. Är kanske för att det ska vara diskret? Jag köpte nyligen helsvarta Nike. ÄR jättenöjd. Perfekta till typ jobbet eftersom de är sköna, men ser ändå inte ut som man är på väg till gymmet. 🙂

   Svara

  • W

   |

   Troligtvis har organisationen en klädkod, alla ska se likadana ut, man ser vilka som hör hemma där! Svart är ju även vanligt/diskret som egoina sa. Du kan även tänka på att om arbetsgivaren ställer krav på tex vilken färg skor ska ha, ska även arbetsgivaren stå för den kostnaden/tillhandahålla skor. Vill de inte göra det är du fri att ha vilka skor du vill/vilken färg du vill… Sen om man är beredd och ta den diskussionen, eller inte, är en annan fråga 😉

   Svara

 • Robert

  |

  Läppglans och långt hår är inte riktigt min grej så jag undviker att ha det av den anledningen. 😉

  Svara

 • Maja

  |

  Vad fint och mysigt ni verkar ha det du skrev ju förresten att du och din kille träffades via tinder och att det inte klickade direkt, varför bestämde du dig för att ändå ge det en chans till? Puss på dig och ha en härlig söndag

  Svara

 • emma

  |

  vad härligt!

  Svara

 • Johanna

  |

  Hahahaha ja snälla köp en simmössa att ha på dig när det blåser! :”D

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha, skulle sett så kul ut :’)

   Svara

 • ISA

  |

  haha men du har ju fläta!? men ja, läppglans + hår öht är ju ett kladd!

  Svara

 • Anna

  |

  Googla Mia Fieldes, din dubbelgångare!!

  Svara

 • Jackie

  |

  Vad din kille ser fransk ut. Snyggfransk, typ en som bjuder på kaffe i Paris och typ voulez-vous…, kan man drömma om. François. Så heter han tror jag.

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, han är finast i världen <3

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv