Follow my blog with Bloglovin

Hejdååå praktikanteeen!

Då har Lisa slutat och imorgon lämnar hon Skåne. Så tråkigt! Nu får jag alltså stå ut med att bara ha Ida….. Haha nädå. Som tur är lovade Lisa att komma tillbaka och hälsa på och eventuellt jobba under julen, bra det för jag är sämst på avsked och skulle detta varit ”hejdå för alltid” hade jag suttit på tåget och gråtit sönder nu.

Jag är på väg hem as we speak och har sååå ont i magen. Vi finlunchade idag och folk tyckte visst att de fick för mycket bearnaisesås på tallriken. ”Jag kan ta det”, sa jag. ”Jag älskar bea”. Jag åt allting och det fick jag ångra. Klocka  är halv sex och jag är fortfarande så äckligt mätt att jag aldrig i mitt liv vill äta igen typ. Jag förstår helt ärligt inte hur jag ska kunna äta någonsin mer. Usch. Haha aja. Fredag idag! Imorgon ska jag sova ut. Ligger typ -8 timmar på sovkontot denna vecka.

 

image

Trion igår <3

 

image

image

Fick presenter av Lisa. Ett ”kort” som vi ramade in och sen fick jag (eller Nettan då, haha. Ni på snap fattar) en handkräm. Gick förbi när hon hade denna en gång och typ dog så gott sen luktade. Gulligt att hon kom ihåg!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • Ida

  |

  Mysig dag 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Hej, hej! 😉

  Vet att jag hade en kompis som gjorde två liter bea när han skulle ha middag för fyra personer. Låter lockande gissar jag? 😉

  Svara

 • maria

  |

  Hej. Hur går det med din stalker nuförtiden? Jag tycker att du inte har skrivit om honom på länge. Du skrev ett inlägg 2014 efter rättegången att om han skriver en till kommentar så publicerar du hans namn. Skrev han en till kommentar? Vad hände? Jag började fundera på detta och blev nyfiken på om du slapp av med honom för gott. Tyckte så synd om dig då du förlorade rättegången och minns att jag inte förstod hur de inte kunde se honom som skyldig 🙁 (förstår inte ännu heller)

  Svara

 • Denise

  |

  Vilket fint kort hon har gjort! 🙂

  Svara

 • Lena

  |

  Förstår faktiskt inte hur du kan ”stödja” dessa hemska Snapchat ”filter” som blivit så poppis bland flest fall normativa grupper. Det är inte ok framförallt såklart att Snapchat att skapa sådant. Det finns människor som ser ut så i flest fall funktionshindrade. Blir bara…suck helt tom på ord egentligen…trodde mer om dig baserat på hur du har kämpat för feminism & kropphets men njä, jag väljer att sluta följa dig och alla andra såklart som tycker detta är ok.

  /Lena

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv