Nästanpolo, guldknappar och favoritfärg

Hej hej!

Jag har en ny favorittröja jag tänkte visa er.

 

DSC04204

DSC04196

Den har blå och vita ränder.

 

DSC04198

DSC04214

Och guldknappar och nästan en polokrage.

Såg den på Gina Tricot och föll direkt. För övrigt måste jag kanske börja chilla med att köpa mörkblå kläder. Nog för att det är min favoritfärg, men allt jag har är ju blått. Utan att jag tänkte på det blev jag helt blå idag (hade outfiten på bilden plus blå halsduk och min trenchcoat). “Det är kanske lite väl mycket blått”, sa F när vi var på väg ut.

Jag tänkte jag kunde ta på mig en annan jacka, men insåg då att i princip alla jackor jag äger också är blå…haha. Nåja. Mina kläder matchar varandra i alla fall. Alltid något.

 

0

Trackback from your site.

Comments (28)

  • Egoina

   |

   Haha! Samma här, förutom mörkblå är mina kläder är grå, vita och svarta 🙂

   Reply

 • lisa larsson

  |

  Åh vad fin, kanske måste bli en sväng förbi Gina Tricot någon dag framöver alltså. 🙂 Kram!

  Reply

 • Robert

  |

  Snygg var den iaf… 🙂

  Haha, jag behöver också variera mig. Har en jacka som är gul/grå och löparskor som är gul/gråa. Använder löparskorna som vanliga skor för tillfället… Ser ut som jag är noga med att matcha kläder men det är faktiskt bara en slump att de är i samma färg. 😉

  Reply

 • J.

  |

  Marinblå är en så fin färg! Klassisk och funkar liksom jämt. 🙂

  Reply

 • Lovisa

  |

  Så fin tröja! Jag har samma “problem” alla mina jackor är mörkblåa, jag har nästan alltid blåa jeans och jättemånga blåa tröjor. Jag är helt enkelt ett vandrande blåbär!

  Reply

 • Sandra

  |

  Jag testade samma tröja fast röd men såg ut som en mupp i den! Du såg väldigt bra ut i den däremot! Kul hur kläder passar olika på alla! Jag gillade ju knapparna och allt det där!

  Reply

  • Egoina

   |

   Verkligen! Det är ofta jag tycker något är fint och så provar jag det och bara näää (och tvärtom ibland också!) 🙂

   Reply

 • Sofia

  |

  Jättefint tröja! Är nyfiken på de snygga byxorna du har på dej, var är de köpta?

  Reply

 • Laila

  |

  Alltså hur kan du ha så osmaklig reklam på din sida? Blev ju helt paff det går ju tvärtemot allt du skriver om kroppshets, feminism .. du har ju ändå ett heltidsjobb och är inte desperat efter pengar men med dessa reklam kan man ju tro det. Bilder på reklam: http://postimg.org/image/ehr797zy1/ ,http://postimg.org/image/7hcuratvd/ ,https://i.imgsafe.org/f30a0d2.png

  Kanske kikar tillbaks för respons intressant att höra men vägrar lämna ut min mejl här vem vet vilka skumma sidor som ser den.

  Men sen tror jag att jag är done med din blogg. Dubbelmoral är inte fräscht, någonstans!

  Reply

  • Egoina

   |

   Whaaaat? Vad är det där för reklam? Det är inte min mening att det ska vara på min blogg! Beklagar det 🙁 Det är google-ads du syftar till och de baseras på ens egen dators cookies (jag ser t.ex bara Bluebox, haha). Men ska in i verktyget och plocka bort det/blockera så fort jag slutar! Hoppas bara jag förstår hur man gör… För övrigt tycker jag att det var onödig ton på din kommentar, varför bli irriterad direkt och anta att jag menar att vara dum? Förstår inte det. Men skitsamma, du är ju ändå done med min blogg, så slipper ju det 😀

   Reply

   • Camilla

    |

    Du har tagit upp detta flera gånger, trodde det var allmänt känt vid det här laget. Sedan ser inte de där annonserna särskilt professionella ut vilket också borde vara en clue att det inte är något du arrangerat, oavsett osmakligt innehåll eller ej.

    :c

    Reply

    • Egoina

     |

     Tagit upp vad? Vad är allmänt känt? Det är ju olika annonser, så huruvida de ser proffesionella ut eller inte varierar. Jag har aldrig sett annonserna du fått upp på min egen dator/telefon. Ja jag håller med att det är osmakligt. Tips är ju att rensa dina cookies om du inte vill se….(Google-Ads finns ju överallt).

     Reply

     • Camilla

      |

      Du har tagit upp det här med google-ads innan, trodde det var allmänt känt hur annonser fungerade nu för tiden. Kommentaren var mer riktad som ett svar till Laila samtidigt som jag höll med din kommentar.

      Menade att det var rätt mycket som tydde på att det inte var annonser du arrangerat, based on vad du skrivit så många gånger angående detta och att de såg så b ut så att ingen stor bloggerska frivilligt skulle välja något sådant, oavsett innehåll. Syftade på de annonserna som länkades i kommentaren ovan.

     • Egoina

      |

      Jaha då förstår jag! Sorry! 🙂 <3

    • Egoina

     |

     Ah du var visst en annan person. Stryk det där sista då.

     Reply

  • C

   |

   Förlåt, men det här gjorde min dag lite. Laila, det är vad du själv har sökt/varit inne på som gör att du ser det där. Jag har aldrig sett annat än klädreklam på den sortens annonser… Hoppas inte det ändras nu för att jag kollade en av dina länkar 😉

   Reply

   • Egoina

    |

    Hahah känner samma… 😉

    Reply

 • Elvira

  |

  Jag skulle behöva en mörkblå långklänning till ett bröllop med dresscode jag ska på. Har du en jag kan låna? Bjuder på någon form av livskvalitet som tack. Typ en hallonpaj. Mvh Elvira

  Reply

  • Egoina

   |

   HAha <3 Har tyvärr inte mörkblå långklänning 🙁

   Reply

 • Jessica

  |

  Jag har bara svarta kläder pga snyggt och väldigt smidigt när man ska tvätta!

  Reply

 • Linnea

  |

  Haha jag är en riktig liten “blåmes” jag med, men min favoritfärg är kornblå! Min garderob består av vitt, grått och svart + 50 shades of Blue. Blir nervös ibland att jag ser ut som en gammal vikarie jag hade i gymnasiet som alltid matchade 3 olika nyanser av blått i en outfit, men jag tror det är okej än så länge! Älskar blått så mycket, det sätter verkligen piff på allt! <3

  Reply

 • Bella

  |

  Åh vad fin! Tycker alltid att du klär dig så snyggt 🙂 Classy liksom 😀

  Reply

Leave a comment

Arkiv