Follow my blog with Bloglovin

Några bilder från telefonen

Vi tar en titt på vad jag har samlat på mig i telefonen på sistone:

 

image

En gruppbild på mina fina kollegor. Vi skulle ha den till något, minns inte vad. Vi gjorde bilden svart-vit, men grejen är att alla har blå peruker på bilden. Det förstår man inte riktigt när bilden inte har färg och det ser ut som att alla har sanslöst fula frisyrer istället, haha.

 

image

En dag bestämde mitt S sig helt enkelt för att ge upp, sluta, checka ut, ta farväl.

 

image

Bild tagen i Nice när jag invigde mina nya ballerina!!! Eller jag trodde att jag skulle. När vi kom ut upptäckte jag att det var för kallt och jag fick gå upp och byta skor. Men peppen jag kände innan dess alltså!!

 

image

Kan sååå relatera till det här. Mår typ dåligt av bara bilden.

 

image

image

Önskar att hela livet var snyggfiltret på Snapchat. Hej perfekt hud! Före och efterbild ovan. Om ni inte fattade det…hehe. Det finns tydligen förresten en effekt som gör näsan lite smalare och ögonen större på snap som folk använder ej-ironiskt på profilbilder och sånt. Som att folk inte ska märka? Nej, det här med effekter och filter har spårat. Det finns appar där man kan göra precis vad som helst. Göra ansiktet smalare, ändra hårfärg. Allt! Var är vi på väg : ((( Förr var det reklam och film och man visste liksom att det var fejk. Men nu är ju alla ”perfekta”!

 

image

Skånetrafiken delade ut godis. Kunde inte hjälpa att tänka ”ni kan inte se till att tågen går i tid, men ni kan minsann klä ut er till kycklingar och kaniner”….

 

image

Bästa födelsedagshälsningen från Ida. Faceswap med en Sonny Angel. HAHA. Det här med Sonny Angels är en uppenbarelse för mig nu när jag börjat jobba på Bluebox btw. Hade ingen aning om vad det var innan dess. Folk samlar på det och grejer.

 

image

På min födelsedag när vi var på konstrunda <3

 

image

Sjukt att jag var så himla rädd för att köra motorväg innan. Kunde ligga och oroa mig över detta på nätterna och ha svårt att sova. Nu känns det som en lek. I alla fall när det är ljust. Annars är det fortfarande lite läskigt. Tre filer är också läskigt.

 

image

Frågade F vad han hade valt att ha på sig om han endast fick ha en outfit för resten av sitt liv. Tycker sånt är så sjukt intressant att tänka på. Man måste tänka på att det ska passa alla tillfällen och årstider. T.ex har man kjol och strumpbyxor får man ta av sig strumpbyxorna på sommaren osv. Vad hade ni valt? Valde bilden för att illustrera vad som är fusk.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

 • Anna

  |

  Hej Egoina!

  Kan du snälla skriva ett inlägg om när du sökte jobb efter att du tagit examen? Har för mig att du kanske skrivit om det innan men hittar inte nu. Jag tar min om några månader och är mitt uppe i processen nu, det är minst sagt nedslående.

  Keep up the good work annars!

  Svara

 • Robert

  |

  Ett enda klädesplagg med inbyggd termostat i, haha. 😉 Kanske flytta till nåt ställe med samma väder hela tiden? 😉

  Svara

 • Nathalie

  |

  Jag hade nog valt…. Ett par klassiska jeans, vit T-shirt och ”roligare” tröja över som man kan ta av vid tillfälle…. Tidlöst och enkelt… Så kan man pimpa till med smink och smycken tänker jag. Mitt snabba spontalval iaf… Och du måste ju säga vad ni hade valt! 🙂

  Svara

 • ida

  |

  underbara bilder 😀 ihih. speciellt den på kyckling och kaninen 😉

  Svara

 • Sandra

  |

  Men alltså NEJ! Örat! Sluta!!!! Jag som precis skulle gå och lägga mig, hur ska jag kunna sluta tänka på det nu?! Åh! 😛

  Svara

 • J.

  |

  Oj, vad svårt att välja en outfit för resten av sitt liv! Men en svart, kortärmad klänning med kanske något knyt i midjan och svarta strumpbyxor eller svarta kostymbyxor och en söt blus. Svart kappa över båda. Känns klassiskt och gångbart för alla tillfällen haha. 😀

  Svara

 • Johanna

  |

  På öronbilden, kan det inte vara så att hans öra bara ser ut så? Att liksom toppen på örat vikt sig över när han låg i magen? Haha för jag har så svårt att tro att man inte rättar till sånt (är ju sjukt obekvämt) 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Good point! Känner mig taskig om det är så.. 🙂

   Svara

 • Lo

  |

  Ang snyggfiltret är inte det du använder och det som förstorar ögon/förminskar näsa, samma filter? 😀 eller så var du ironisk utan att jag fattade haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, snyggfiltret är det som gör huden flawless och färgerna fina typ. Det andra är en effekt 🙂

   Svara

 • Annica

  |

  Hej!
  Det kanske är en konstig vinkel, men det ser ut som att du sitter väldigt nära ratten när du kör! Tänk på att om du krockar måste det finnas utrymme för air-bagen att expandera helt! Sitter man för nära ratten kommer den inte göra det innan den når ansiktet, och då kommer den inte hjälpa alls….

  Jag vet att det kan kännas svårt när man är kort (jag är 157!) men det går 🙂 om det nu är så att du sitter nära, vinkeln kan ju visa fel.

  Svara

 • Maria

  |

  Strumpbyxor, svart baskjol, en snygg topp och en cardigan över. Med converse till. Som jag alltid ser ut typ haha.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv